אם תחשבו

אם תחשבו

אם תחשוב שתיפול כבר נפלת אם תחיה בלי היסוס וניצל אם תרצה לנצח אך תאמר לא אוכל הן ברור שבחרת בקל מלחמות החיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות אך תמיד,אך תמיד ינצח בכל רק אותו אדם החושב כי יכול למי שכתבו את השיר הזה לא ניצח לצערי הוא לא הצליח לנצח למרות שהוא מאוד רצה ואני מקווה שכל אחד ממכם ינצח תאמינו בעצמכם ותהיו בראים ואני מקווה שכולכם תהיו בראים

CombatkazaM

New member
שיר האומץ זה השיר של המחלקה שלי..

בגלל חוק ב"ש אני לא יכול לפרט יותר אבל בואו נאמר ככה.. בלי השיר הזה היה לי הרבה יותר קשה.

נכון

אני בעיקרון התכוונתי שהשיר שראיתי אותו בפעם הראשונה ניתן לבן דוד שלי שהיה חולה בסרטן ולו השיר לו עזר ואני מקווה שלמישהו הוא יעזור

נוסטלגיה זה לא מילה...

וואי כ"כ ממזמן! מומלץ בחום הפרויקט הזה! לא הבנתי בהתחלה למה השיר היה מוכר לי , אבל ניזכרתי (זוכרים? זיכרון...) היה לי מדריך מעולה! חוויה! מי שלא יודע מה זה פרויקט מיכא"ל שילך ויבדוק מה זה ... (בימיוחד לגילאי התיכון וחטה"ב ..) בקשר למשפחה שלך.. אני מצטערת! ...

לעצלנים שבינינו....

אם תוכלו לספר לנו מה זה פרוייקט מיכא"ל, זה יהיה ממש נחמד. חוצמזה.. ברוכים הבאים לפורום. גלי

אז ככה...

יש לי וידוי כשכתבתי את ההודעה לא שמתי
באיזה פורום אני הולכת לכתוב כי נכנסתי דרך הדף הראשי של תפוז(אגב ההודעה של "אוףףףף" היא בדף הראשי של תפוז ...מי שלא ידע)... אז אני מחזיקה אצבעות לכולם!!!! וטוב להיות כאן גלי!!!!
מיכא"ל זה ראשי תיבות של |דגש|ממיצוי |דגש|כישורים |דגש|אישיים |דגש|למצויינות זה קורס שעוזר להאמין בעצמך וביכולות שלך , לשפר את הזיכרון, להרחיב את הידיעות בנושאים כלליים ,לשפר מתמטיקה ואנגלית ע"י טכניקות מיוחדות וסתם להעביר את הזמן עם כמה חבר'ה בכיף! אני עשיתי את הקורס דרך התיכון כשהייתי בכתה י' (הנהלת התיכון הגרילה 20 תלמידים ומי שזכה נכנס לכתה במשך 14 מפגשים לעבור את הקורס) ברשותכם אני ארשום את "שיר האומץ" מתחילתו עד סופו... אם תחשוב כי תפול ,כבר נפלת אם תחיה בלי היסוס וניצלת, אם תרצה לנצח אך תאמר לא אוכל הן ברור שבחרת בקל שבקל אם תאמר כי תאבד ,הן תאבד בוודאי כי כל איש בעולם התוסס והחי הרוצה להגיע לתרועת ניצחון לא יגיע אליה בלי תרועת הרצון והוא חוק עולמים לנמשל ולמושל ופשוט הוא החוק ואיתן מברזל: החלט תוכל-רצונך או מושל עליך יגן חוק איתן מברזל מלחמות החיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות, אם יתמיד ,או תמיד ינצח בכל רק אותו האדם החושב כי יכול. (ר' קיפלינג) מאחלת לכם ,בריאות אהבה ...והמון המון אמונה....
טוב להיות כאן!

אז... קודם כל...

תודה על התשובה. וגם - שאתם ממש חמודים. וגם שלמדתי עוד משהו. (ובטח שיש עוד המון "גמים" אבל ...) שיהיה לכולנו שבוע טוב גלי

אז ככה...

פרוייקט מיכא"ל זה דבר שאי אפשר ממש להסביר אבל אני אנסה בכל זאת. באים פעם בשבוע בשעות אחר הצהריים משעה 16:00-20:00 למשך 14 מפגשים. בכל מפגש לומדים דברים חדשים בכל מיני דברים כמו: ידע כללי, אנגלית, מתמטיקה ובנוסף גם לומדים טכניקות לקריאה מהירה ובאנגלית לומדים 16 זמנים ברבע שעה- וזה די קל. חוץ ממה שסיפרתי לכם עכשיו ושזה היה מאוד מהנה אין לי עוד מה להוסיף אז תהיה לכם את ההזדמנות להיכנס לפרוייקט אז תקחו את ההזדמנות הזאת זאת הזדמנות של פעם בחיים!!! תאמינו לי...

גם אני עברתי את מיכא"ל

זה היה בלתי נשכח... אני ממליצה לכ-ו-ל-ם!!! ואם כבר יש לי את ההזדמנות אני רוצה להודות למנחה שלנו אריאלה שתמכה בי לאורך כל הדרך גם כשכמעט נשברתי. אז לכל אלה שמשתתפים בפרוייקט וקוראים את ההודעה הזאת אני ממליצה לכם להישאר גם כשזה קשה- לא לוותר!! הרבה הצלחה!!! זוהר

נתי (בת)

New member
שיר האומץ המלא ../images/Emo24.gif

אם תחשוב כי תפול כבר נפלת אם תחייה בלי היסוס ונצלת אם תרצה לנצח אך תאמר לא אוכל הן ברור שבחרת בקל שבקל אם תאמר כי תאבד הן תאבד בוודאי כי כל איש בעולם התוסס והחי הרוצה להגיע לתחושת נצחון לא יגיע אליה בלי תרועת הרצון והוא חוק עולמים לנמשל ולמושל ופשוט הוא החוק ואיתן מברזל החלט כי תוכל רצונך אז מושל עלייך יגן חוק איתן מברזל ! מלמות החיים לא תמיד מבקשות, את האיש החזק וכתפיו הנוקשות... , אם תמיד אז תמיד ונצח בכל, רק אותו האדם החושב כי יכול
היו חזקים
NaTi

למעלה