אם תכתבו לי

bilitis

New member
אם תכתבו לי../images/Emo92.gif

מה קורה איתכם מה שלומכם מהיא שיגרת יומכם,על הצחוק והדמע שבה כיצד אתם מתמודדים עם הפחד איך אתם נלחמים בכאבכם. מה חולף בראשכם עת ליל,מה זורם במוחכם ביקיצה. האם יש אהבה בליבכם למרות הסבל? האם נותר בכם רגש החמלה? ספרו לי,אנא,חברו אותי לחיים, דרך חוויותכם! ציירו לי את העולם ,כפי שעיינכם רואות צופות בו. גלו לי כי חוץ מהפחד יש דבר מה נוסף. אם תכתבו לי

אתה מדהים ביליטיס

אתה מדהים ביכולתך לתת גם דרך לבקש. איזו תחושה טובה זו להרגיש שיש לנו מה לתת לך! אני בטוחה שנעשה זאת באהבה רבה.

בוזיקית

New member
בי - לי בי - לי בי - לי!!! ../images/Emo24.gif

כל כך שמחה שחזרת אלינו מ"ארצות הכפור" ושאתה מביע שוב עניין בחיים!!! אני את "חובתי" מילאתי לפי בקשתך, ואמשיך לחכות למילותיך בשקיקה. אשמח אם גם אתה תספר על רחשי ליבך, אתה מרתק אותי מאוד!!! מאחלת לך יום נפלא ושליו...

כתומית

New member
בילי יקר../images/Emo23.gif

אני כותבת לך אבל חייבת לקבל הודעה שכתוב בה אפילו רק "קראתי" כדי להמשיך...

qt1

New member
חברים אל תדאגו לבילי המחשב שלו הלך

אני מקווה שהוא יצליח להתחבר בימים הקרובים על כל פנים אני רואה כמה אתם אוהבים אותו והוא אתכם , אז אני נוטלת את זכות השארת הודעה למרות שלא נתבקשתי ורק כדי שתרגעו , הוא בסדר, רק אין מחשב שוב.

OK אז עכשיו נרגעתי שזה רק המחשב

ומקוה שהוא מרגיש טוב תמסרו לו ד"ש חם והמון אהבה מהאחות אלין שאוהבת אותו מאוד. תודה והךש יום נעים וערב טוב.

בוזיקית

New member
אליני, קראת את המסר שלי?

אל תעזבי אותי, אל תעזבי אותנו - את יודעת שאת הראשונה שקיבלה את פניי באינטרנט? בחיים שלי אני לא אשכח את זה!!!

בוזיקית

New member
אלינוש, זה במיוחד בשבילך...

(אני מתלהבת מזה שסוף סוף למדתי איך מעלים פה תמונות (ואיך מורידים אותן מהאינטרנט) - אז את התמונה הבאה אני מקדישה לך באופן אישי (אי אפשר לעשות את זה דרך המסרים, נכון?)

בוזיקית מתוקה ויקרה שלי../images/Emo24.gif

תודה על התמונה מלאך. לא תמיד אני מגיבה למסרים. וכן אי אפשר לשלוח תמונות במסר רק כתב. תודה על התמונה אני נורא אוהבת פיות, יש לי כמה וכמה כאלו בחדר שלי . תודה זה עשה לי טוב רק התעוררתי ומיד באתי לכאן פתחת לי את היום עם פיה שתשמור עלי. ובהזדמנות זאת שאלוהים ישמור עליך גם כן עם המון אהבה.

בוזיקית

New member
אז הנה עוד אחת בשבילך... ../images/Emo140.gif

ואני מקווה שבילית טוב אתמול (היית נראית ממש נהדר). אני אקפוץ אחר כך לראות אם את משדרת... שיהיה לך ולכל הפורום שבוע נפלא... שלכם

qt1

New member
אני אמסור לו ../images/Emo24.gif ו...../images/Emo51.gif

אני בטוחה שזה ישמח אותו מאוד, לא הצגתי את עצמי כאן , אני מצטערת אני תמיד ממהרת וזה חבל. על כל פנים אני מנהלת פורומים בתפוז וכך הגעתי אל בילי היקר כמו אל רבים וטובים אחרים
אלין אני זוכרת אותך מאיפושהו בפורומים אבל לא ממש מצליחה להיזכר -לא שזה כ"כ קריטי...אני בעד תמיד להשאיר פתח , אל תגידי שלום וכך כשתחזרי לא יוכלו אף פעם להגיד לך שאמרת שאת הולכת...
שתהיה לכולנו שבת נעימה,וכמובן גם לך גילה המנהלת כמובן...

למעלה