"אם תלך" בביצוע מקסים של עידן

האהבה היא אכן ערך עליון אבל...

השאלה היא, האם מדובר באהבה הממלאת את ליבנו וגורמת לנו לאושר או שמדובר באיזושהי תלות הרסנית בבן/ ת הזוג? האם המילים "מי ינחם וירגיע? רק אתה יודע..." מספרת על מישהי שכל כך תלויה באהבה ובבן זוגה עד שהיא לא יודעת כיצד להאמין בעצמה וביכולות שלה?

נערה162

New member
קצת משניהם

אני מאמינה שבכל אהבה וזוגיות נוצרת תלות כלשהי, אם ברמה השטחית או ברמה הנפשית, תלוי בקשר.. השאלה לאן נוטה השיר.. גם לי יצא לחשוב על כך.. אני אישית כשאני שומעת את השיר יותר עובר אלי אלמנט הפחד מאשר האהבה.. אני חושבת שיש הרבה פחד משינוי, מלכתו של בן הזוג, ואיך היא תתמודד אם מצב כזה יקרה.. אם הוא ילך..

"אם תלך" בביצוע מקסים של עידן

שמענו את הביצועים של דין דין אביב ומאיה אברהם לשיר "אם תלך" אבל הרי לכם ביצוע מופלא ומרגיע של עידן לשיר.

כשאני שומעת את השיר, אני מיד תופסת אותו כאישה השרה לבן זוגה.
האם מישהו תופס זאת אחרת ומדמה זאת כשיר לאב, ילד וכדו'...?

אין ספק שמדובר בשיר אהבה
יפהפה אבל תמיד תהיתי מה השיר מנסה לומר לנו.
האם זהו שיר אהבה פשוט שרק אומר "אני אוהב/ת אותך ויהיה לי קשה ועצוב בלעדיך" או שיש כאן איזושהי תלות של גיבורת השיר באותו אדם?
אך פעם לא הצלחתי להחליט אם לקחת את השיר למקום קליל של אהבה או למקום כבד של "אין לי חיים בלעדיך".

אולי תעזרו לי?

..

כל פעם שאני שומעת את השיר המדהים הזה כמובן שאני מקשרת אותו לשיר אהבה שאישה שרה לבן זוגה כדי שלא ילך וישאיר אותה לבד ..אבל מעבר לזה אני מרגישה שאת השיר הזה אני יכולה להקדיש לאבא המקסים שלי שב"ה תמיד נמצא לצידי..ותמיד קיים בי הפחד שיבוא היום והוא כבר לא יהיה שם אז אני לוקחת את השיר הזה לשני המקומות האלה ...:p

למעלה