אם תמונות של דילן מעניינות אותכם

אם תמונות של דילן מעניינות אותכם

אז הנה מאגר של תמונות ענקי שבטח תהנו ממנו. הקישור הוא אומנם לאתר אינטרנט, אבל הוא בכל זאת אתר שמשמש עליה לרגל למעריצים מכל העולם.

עוד אתר מעניין שמצאתי

שמציג כרטיסים להופעות של דילן מתחילת הדרך ועד היום. נראה לי שישנה איזו פריחה מחודשת בעקבות הסרט. גם לכם יש את ההרגשה הזו? אני מקווה שהקישורים שהבאתי יהיו לכם לעונג שבת !!

Chocoholic

New member
זה האתר

שבו מצאתי את התמונה של בוב "נח" על הרצפה לפני הופעה. האתר הזה הוא באמת אוצר.

תיארתי לעצמי

מצאתי אותה ואת סדרת התמונות שלה. לדעתי, כדאי לבקש ממנהל הפורום הנכבד להוסיף את האתר הזה לרשימת הקישורים בפורום. בהזדמנות זו אודה למי מכם שיסביר לי איך אוכל להוסיף תמונות לגלרית הפורום בקטגוריה שעדיין אינה קיימת? (אגב, האם זה רק אני שמוצא לנכון לפתח אותה?).

Chocoholic

New member
את הקטגוריות אני מוסיף

רק לא הבנתי בדיוק מה להוסיף כרגע. קטגוריה לפיט סיגר?

מצטער לא שמתי לב שזה אתה

כן, אני אודה לך אם תוכל להוסיף כמה קטגוריות. בראש ובראשונה לפיט סיגר שחסרונו ליד וודי גאטרי בולט. כמו כן חשבתי על קטגוריה נוספת והיא אמנים שהושפעו מדילן. מה דעתך גם על אמנים שחברו אליו? כמו ג'ון באעז, מייק בלומפילד, הלהקה ועוד... אגב, כשאני מעלה תמונות לגלריה אני משתדל גם להוסיף לה קישור מתאים. יש כמה תמונות שפורסמו בידי חברי הפורום ודיי חסר לי בהם קישורים. אפשר להוסיף להם או שלא ניתן אחרי שהתמונה עולה? אגב, הייתי רוצה להבהיר לחברים שבמקרה לא שמו לב שדרך הקישור הראשון שהבאתי אפשר להגיע לכל מיני מקומות נחמדים. אחד מאלו שהגעתי אליהם הוא אתר שאפשר לבדוק בו אלו שירים דילן שר בהופעות שלו. כך ניתן לדוגמא לדעת אלו שירים שר בביקורים בארץ, וכמו כן אלו הוא כבר מזמן לא שר כמו השיר על "שרה". אני מוכרח להודות שהדבר הזה מעולם לא עניין אותי, לכן קרוב לודאי שלא מצאתי אותו אבל כזכור לכם לפני כמה שבועות השאלה הזו עלתה כאן, בפורום. תודה רבה, שבת שלום !!

yos mar1

New member
כמו כן , אני ממליץ להוסיף קטגוריה

של סקירות (אלבומים,ספרים,DVD וכו') ניתן להוסיף אליה את הסקירה שפרסמתי על no direction home (מצ"ב קישור) . תודה

למעלה