אם תסתכלו טוב,טוב....

שני16

New member
אם תסתכלו טוב,טוב....

תגלו בתחתית רשימת חברי הפורום,את השם שלי.......[ הצלחתי!!!!!!!! סתם,לא שזאת הייתה המטרה העילאית שלי להיכנס לרשימה(המטרה העילאית היא להגיע לראש הרשימה.....(תזהרי,לירן.....)). בכל אופן,עכשיו אף אחד לא יגיד לי:``לכי מפה,את לא חברת פורום.....``לא שאמרו לי,אבל רק אם מישהו יעז לחשוב...... סתם,עזבו,אל תתיחסו אל ההודעה הזו כל כך ברצינות,אבל עם זאת,נעל,היה טוב לב ואל תמחק....פליזזזז,שאנשים יהיו גאים בי,מה רע?

e-shfiyut

New member
נראה אותך.... (-; ואם אני כבר כאן...

אני רוצה להבין... אנשים... אין לכם חיים .... ב5 בבוקר כותבים הודעות... בושה... אני הייתי בשעה הזאת במסיבה פיצוצית... אולי תנסו לצאת קצת מהמחשב... לירן

שני16

New member
אז זהו...שאין....

תנסי את לחיות באשקלון!!!מסיבות פיצוציות?תזכירי לי מה זה?איך?איפה?מתי?תגידי לי ואני באה.....ועד הרשיון שיהיה לי רק עוד שנה וחצי,אני אמשיך להיות חסרת חיים,או סתם לבלות בלי מעש עם חברים(לפחות זה יש לי...). האמת היא שחזרתי מהעבודה,ולא הייתי עייפה,וארבע וחצי זה לא בדיוק זמן לצאת...אז נכנסתי לאינטרנט.... אז כן,מה לעשות...אני לא גרה במרכז,אין מסיבות פיצוציות,אין אוטו,ואפילו אין את החבר להעביר איתו את הסוף שבוע.....=אין חיים...... עצוב?גם אני חושבת ככה...... בסוף, יהיה טוב...

e-shfiyut

New member
לא נורא...

את תמיד מוזמנת אלינו לחולון... בת``א תמיד יש משהו מעניין תתאפקי עוד קצת... בסוף יצליח לך! לירן

למעלה