אם תרצו עוד מתכונים לאוזני המן

odeia

New member
אם תרצו עוד מתכונים לאוזני המן

תגידו, ליקטתי עוד כמה בפורום מתכונים ושמח לתת אותם כאן.
 

odeia

New member
אוזני המן של bali מפורום מתכונים

מתכון: אוזני המןו bali / מתכונים ו√ מתכון: סהרוני בצק פריך במלית תפוחי עץ רכיבים: לבצק: 1/2 2 כוסות קמח 1/2 כוס סוכר 2 חלמונים 1/4 כוס חלב או מיץ תפוזים 200 גרם מרגרינה 1 כף תמצית וניל למלית: כל מלית שאוהבים: ממרח תמרים, פרג מבושל עם חלב וסוכר או מים וסוכר, מלית פרי מוכנה (יש קופסאות שימורים של מחית אוכמניות או דובדבנים-מעולה), קונפיטורה ביתית טובה. אופן הכנה: חותכים את המרגרינה לקוביות קטנות. שמים את כל החומרים מלבד החלב במעבד מזון ומעבדים עד שהתערובת פירורית. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי המשך עיבוד עד שהבצק מתאחד ואינו דביק. חשוב לא לעבד את הבצק יתר על המידה. מקררים את הבצק במקרר למשך שעה לפחות. מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי סנטימטר וקורצים עיגולים. ממלאים כל עיגול בכפית מלית ומהדקים לצורת משולש (מאחדים שלושה צדדים של העיגול יחד ונוצר משולש. אופים בתבנית מרופדת בנייר אפיה בחום בינוני 180 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות, עד שהבצק מזהיב מלמעלה ומשחים בשוליים. אפשר לזרות אבקת סוכר לפני ההגשה. מקור המתכון: ענבל ברנר הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 היא ציינה שאפשר להחליף את המלית לפרק או כל דבר אחר שרוצים.
 

odeia

New member
עוד מתכון לאוזני המן מפורום מתכונים

קבלו את הנוסחה שלי לאוזני המן מוצלחות (באחרייייות) 3/4 ק´ קמח 2 ביצים 2 אבקת אפיה 2 סוכר וניל 2 מרגרינה 5 כפות חומץ 5 כפות מים 5 כפות שמן 5 כפות סוכר ללוש הכל יחד, וההמשך ידוע כולל המליות. ושיקום האיש שהכין את הבצק הזה ולא היה לו טעים עד משגע
 

odeia

New member
אוזני המן של "עוגת גבינה" מפורום

מתכונים: אוזני המן מעוליםו עוגת גבינה / מתכונים ו√ לבצק:4 כפות שמן 100 גרם מרגרינה 100 גרם חמאה 1/2 כוס מיץ תפוזים 4 ו-1/2 כוסות קמח+ שקית א.אפיה כף תמצית וניל 2 ביצים 3/4 כוס סוכר הכנה:מערבלים במערבל במהירות איטית את המרגרינה,החמאה,השמן והסוכר עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים בהדרגה ביצה אחר ביצה, תמצית וניל ובסוף את הקמח ואבקת האפיה לסירוגין עם המיץ ולשים לקבלת בצק רך וחלק. אם יש צורך מוסיפים קמח. מאחסנים במקרר למספר שעות. מרדדים על משטח מקומח וקורצים בעזרת כוס עיגולים. על כל עיגול מניחים כפית מן המילוי וסוגרים לאוזן המן. מילוי פרג:100 גרם פרג 200 גרם סוכר 6 כפות יין מתןק כפית מרגרינה קליפת לימון מגוררת דק ריבה למריחה על הבצק (לא חובה) לשים בסיר קטן את הפרג, הסוכר,יין ומרגרינה. לבשל על להבה נמוכה כמה דקות, תוך בחישה הכף עץ. להוסיף קליפת לימון.להניח כפית מילוי ולסגור לאוזן המן. אני באופן אישי מעדיפה למלא בממרח תמרים. בהצלחה
 
חייבת לכן מתכון ל"עוגונת" משוקלד../images/Emo71.gif

למי שהיתה בצ´ט.... ולמי שלא אז הנה : ניקרא שוקולטה חמה! מתוך "לאישה" גיליון מה14/1/02 במדור אוכל! מאפה שוקולד (כמו עוגה רק בצואת מאפינס) שבתוכו שוקולד לבן חם ונוזלי! המרכיבים (לתבנית של 6 מאפינס או 6 תבניות אישיות) * הערה: אני קניתי תבנית של 12 תבניות מאםינס קטנות וזה הספיק יופי אבל נישאר) * חשוב להקפיד על כמויות מדוייקות ולוודא שלא ניכנסים מים עם החלבונים..וכל הדברים הרגילים שעשויים להרוס...) 210 גרם חמאה 110 גרם שוקולד מריר 110 גרם שוקולד חלב 6 ביצים שלמות 1 כוס + 1 כף (210 גרם) סוכר 1.5 (=אחד וחצי) כוסות (210 גרם) קמח * הערה שלנו: אנחנו השתמשנו בניסוי ברגיל אבל בניסוי השני השתמשנו עם כפית אבקת אפיה- אז לשיקולכן הבשלניות, שניהם יצאו טעימים!) 12 קוביות או מטבעות שוקולד לבן *שוב הערה שלנו- אנחנו השתמשנו ביותר שוקולד מהנ"ל ההכנה: 1 מחממים את התנור לחום גבוה _200 מעלות ומשמנים את התבנית 2. שמים את החמאה, שני סוגי השוקולד בקערה וממסים במיקרוגל או מעל אדים, עד שנוצרת עיסה אחידה. מצננים מעט. 3. מקציפים את הביצים והסוכר, עד שנוצרת בלילה בהירה ותפוחה, מוסיפים את עיסת השוקלד ומערבבים בעדינות בעדינות בעדינות! יוצקים לשקעים, עד שני שליש מגובהם. מניחים את קוביות השוקלד בכל תבנית 2 קוביות שוקולד. *שוה המלצה- לפורר או לחתוך את קוביות השוקולד- כי בניסוי הראשון הן לא נמסו לנו! אז חתיכות קטנות! 4. אופים 12-10 דקות, עד שהמאפינס מתייצבים, אך עדין רכים למגע. מצננים כ-2 דקות ומחלצים מהתבנית בזהירות. לפני ההגשה מחממים קצת במיקרוגל ומגישים חם. והנה תוספות שלנו: לחמם לפני ההגשה ולהכים גם שוקולד חם מעל המאפינס, אפשר לפזר גם אבקת סוכר על המאפינס עצמו. וכמובן כדור גלידה! ברגע שתופסים את הפרנציפ זה די מהיר! המון קלוריות לא טובות! ואח"כ באים למאמא כושר! בתיאבון
 
וגם

מרציפן!!!!!!! אז קונים קילו מרציפן בחנויות של מוצרים לעוגות ומשתמשים בו בדיוק כמו בצק. מרדדים וחותכים עם כוס עיגול ומקפלים כמו אוזן המן. ומה באמצע? תערובת של אגוזים ופירות יבשים מעובדים במעבד מזון או במטחנת בשר. פקנים ומשמשים מיובשים הולכים טוב ביחד אגוזי המלך ותמרים להיט אפשר להמיס קצת שוקולד ולמרוח למעלה. בתאבון
 
למעלה