אם תרשו לי

Alexander l

New member
אם תרשו לי

וגם אם לא :) להדביק כמה תרכיזים, כמו ציר שצומצם, של שיחות מתוך פגישותנו. להבין וחשוב מזה, לוחות את הקשר המופלא הזה. ממך אישה למדתי שזין אינו סימן להעדר נשיות או לקיום גבריות. לא משנה כמה זקוף וגאה יעמוד הזין שלך, את אישה שכובשת אותי בנשיות שלה כמו שרק אישה אחרת כבשה אותי, פעם. עיזבי אותי מכל זיני השכל אישה, את אישה כי ככה את צריכה, כי זה את. ואל תתני לפרטים הקטנים לבלבל אותך. הדיבורים הכרחיים כחלק מתקשורת בינינו, אבן החכמים לא תבוא מהם כתגלית של חכמי יוון בפילפולי לוגיקה. הידיעה תבעבע לה ממקום לא מוכר בהכרה, וזה כבר נמצא. אני מבטיח לא להפסיק להלה את מראייך, כי הם ראויים לשער ב וואג,( אני אהיה הצלם) את מבטחך הריגשי ( יש כזה דבר בטחון ריגשי ? ) על תשמי ברגליך היפות. הפנתי את מבטי אליך בפעם הראשונה מהומור שבא עם רגליך. את אישה לא מהרגליים את אישה ממהותך. כובד המילים :) אולי הכי פשוט הייתי צריך לתאר, לכתוב, את הזיון האחרון שלנו, על התשוקה שלא יכלה לחכות למגע ? אולי בפעם הבאה ותודה לכם חברי הפורום שאתם שם כלומר פה. :)

barak001

New member
../images/Emo22.gif

אני שמח בשבילה שהיא מצאה מישהו שמבין. מישהו יותר מעמיק מרוב האנשים. לאיבר כזה או אחר אין סמליות לדעתי...זאת סתם חתיכת בשר מיותרת.

Alexander l

New member
תגידו לי שזה לא

בגללי שפסקו השיחות המענינות שהיו פה,,,, :) דוקא עשיתי מקלחת לנקות את ריח הזעה ציחצתי שניים להוציא את ריח השום אויררתי את הנעליים

ק ל א ו

New member
זה לא

דברייך נעימים שגיאותייך חינניות בחוץ יש ריח של דשא גזוז. מצאתי פנקס ישן שלי בו רשומות דירות להשכרה בת"א אתם מכירים את זה שיש משהו יפה, ולמרות שהוא תמיד שם, רק לעתים רואים את היופי שלו? לא מצליח להעלות תמונה

Alexander l

New member
בענין התמונה

יש לבדוק שגודל התמונה אינו עולה על 100KB היופי זה בעיני המסתכל, ועיניים שלנו משתנות כל הזמן,,, גם המשקפיים,, ריח הדשא הגזוז נעים לאפי.

Alexander l

New member
אני

מריח את הדשא הגזוז בתמונה :) ואת שומע את ג'ודי גארלנד שרה על מעבר לקשת, הקוסם מארץ עוץ נ.ב קובץ בסיומת JPG יותר נוח לעבודה, כלומר אולי את יודעת את לבד בעצם.

ק ל א ו

New member
בקשר ליופי,

אני מתכוון לדברים שניתן להעריך רק תוך עצב. אור השמש, עייפות, מוזיקה - דברים כאלה. העירו לי כמה פעמים שאני נראית כמו בן, ומצאתי את עצמי מחוסרת תשובות אדישות או מתוחכמות. דברים כאלה קורים רק בבית, המקום בו סוחטים אותך רגשית (על משקל: בית, המקום בו לבך נמצא
)

Alexander l

New member
מעניין הקשר

בין יופי לעצב, כלומר יופי ניתן להערכה רק דרך העצב ? זו כונתך ? עוצר פה לפני שמשיך לכתוב, זה חשוב לי להבין, אלה שאוהבים אותנו בדרכם הם בעלי הפוטנציאל הכי גדול לפגוע, קשר מסובך כזה :)

ק ל א ו

New member
כפי שאמרת - שינויים בהכרה.

ואת השאר - אני לא יודע. כרגע אני מנסה להגדיר משהו ומיד נראה לי שגם ההיפך הוא נכון (עוד יופי ויתרון בדברים אותם מניתי - אין צורך במילים..) הקובץ לא הסכים לשנות פורמט. אולי מפני שלא מותקנות על המחשב הזה תכנות גרפיקה.

למעלה