אם תשאלו אותי...

מוצארט

New member
אם תשאלו אותי...

המשחק היום היה נורא ואיום. כן, הגעתי ל-וסרמיל. השחקנים נראו בלי חשק לשחק, ובן-דיין התעקש לנסות להבקיע שער עצמי. כל הכבוד לפמי וניר רחמין ששיחקו נפלא. אני מקווה ששרון לוי יתגבר על הטראומה שאלי גוטמן גרם לו השבת. תמיד הייתי ידוע בסבלנותי הרבה, אך אם הקבוצה תמשיך להציג יכולת כזו, גם אני אהיה בין אלה שיצעקו - גוטמן הביתה! שבוע טוב ובריא לכולם.

RED OR DEAD BS

New member
גם אני באתי מוסרמיל

ואני הייתי היום בין אלו שצעקו לאלי גוטמן לך הביתה, במשחק בית אנחנו משחקים על מתפרצות?! אם גוטמן יילך אנחנו נמלא איצטדיון, והיה עוד משהו, איזה צבועים אוהדי זיגי, הם מנסים להסית אנשים לבוא איתם, ואחרי המשחק באים לקלל את ז'ינו, נמאס, היה כואב לראות את וסרמיל שומם כל כך נקווה לימים טובים יותר...

רוני 2112

New member
בלי לראות את המישחק תיארתי לעצמי

שכך יראו הדברים, כבר אין לי חשק לראות את הפועל, ממש אין לי חשק, שיתחילו לתת הצגות נורמליות, אתחיל שוב לראות משחקים, בטלויזיה כמובן רוני

תודה למאיר ברד...

שאומר את מה שכולם חושבים. איזה מין טינופת מחליף שחקן ועוד חלוץ 7 דקות לאחר שנכנס, עקב "אי מילוי הוראות טקטיות", ראבק, חלוץ צריך למלא רק הוראה טקטית אחת: לכבוש. די עם העליבות הזאת, התקשורת הארצית כבר מבינה שיש פה עסק עם מאמן איום, שרק יהרוס את הקבוצה. תתארו לכם שקבוצות מהליגה הלאומית והארצית מביאות יותר קהל מאשר הפועל ב"ש...

RED OR DEAD BS

New member
עדיף היה לראות את מכבי ב"ש

מפרקת 7-1 את השיקמה, חברים שנה הבאה שוב דרבי באר שבעי בליגה לאומית.

רוני 2112

New member
וואלה הם באמת מעניינים אותי מכבי

עוד כשהייתי ילד הייתי הולך לראות משחקים שלהם כשהפועל היתה במישחקי חוץ, כנראה שכך יהיו הדברים כמו עם ביתר ז"ל (זכרונה לא לברכה)

שועל1001

New member
כשאתה אומר מכבי אתה מתכון צהב כחול?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רוני 2112

New member
וואלה לא הבנתי מה מצחיק,

בא אענה לך על אותו מישקל, פחות או יותר, (מקווה שתבין) יש אדום שאני שונא מה זה שונא, אדום ממש כמו של הפועל באר שבע, ובעצם הם גם כן הפועל, אבל הם הפועל..................... תל אביב כי ההנהלה והאוהדים שלהם מגעילים, שחצנים ומה לא?! מאז העונה"החלומית" שהיתה להם וכל המדיה כמעט פירגנה להם ללא הבדל של אוהדים, וכשהיו צריכים לפרגן למכבי חיפה שאני גם אוהב,(לא כמו הפועל באר שבע כמובן' מאותו זמן הקבוצה הזאת זבל בשבילי, ברור לך?!

למעלה