אם תשימו לב האיפוס יסגור בערך שנתיים לעולם הזה שמתוכם כמה זמן שלטנו ? שנה ו9 חודש ? יפה לנו
N nitzan456 New member 3/7/11 #1 אם תשימו לב האיפוס יסגור בערך שנתיים לעולם הזה שמתוכם כמה זמן שלטנו ? שנה ו9 חודש ? יפה לנו
Y Yogev1982 New member 3/7/11 #2 אני שם לב למשהו אחר לנתק מוחלט בינך ובין ה"מנהל" שלך בגינדיס והדרדרות משמעותית ביחסים, הם מדובר על קרב שליטה ?
אני שם לב למשהו אחר לנתק מוחלט בינך ובין ה"מנהל" שלך בגינדיס והדרדרות משמעותית ביחסים, הם מדובר על קרב שליטה ?
N nitzan456 New member 3/7/11 #3 אכן , הוא תיכנן הפיכה ודיכאתי אותה , ולכן הוא ניתק את היחסים בינינו . היחס היחיד שיש בינינו זה החברות שלנו באיקרים *רובי אני חוקר רובאים מחר תיזהר D:
אכן , הוא תיכנן הפיכה ודיכאתי אותה , ולכן הוא ניתק את היחסים בינינו . היחס היחיד שיש בינינו זה החברות שלנו באיקרים *רובי אני חוקר רובאים מחר תיזהר D:
G GangLandx New member 3/7/11 #4 אנא ממך בוא נשים את הטימטום על השולחן הפיכה צבאית ב BO לא הלכה לך לכן נשאת סגן מעפן לכל ימי חייך , חברות באיקרים נאדה ! אניט מנצל אותך משאבתית חחחח \
אנא ממך בוא נשים את הטימטום על השולחן הפיכה צבאית ב BO לא הלכה לך לכן נשאת סגן מעפן לכל ימי חייך , חברות באיקרים נאדה ! אניט מנצל אותך משאבתית חחחח \
N nitzan456 New member 3/7/11 #6 בגלל זה אני משתתף בוועידות החשובות באמת ? לא כמוך ! מה אתה משתתף ? בוועידות על מי מגייסים ? אני השתתפתי בוועידה של להעלות את המדינה . מה אתה עשית ? נאדה גורנישט ! אגב כמה שקי גופרית הבאתם על הספינה ?
בגלל זה אני משתתף בוועידות החשובות באמת ? לא כמוך ! מה אתה משתתף ? בוועידות על מי מגייסים ? אני השתתפתי בוועידה של להעלות את המדינה . מה אתה עשית ? נאדה גורנישט ! אגב כמה שקי גופרית הבאתם על הספינה ?
N nitzan456 New member 3/7/11 #8 תן חיזוק נורמלי D: לא ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל עדיין די לשמאלנים ולפציפיסטים באיקארים