אם תתקדם נעצור אותך אומרתהמדינהלנכה

hebrew1

New member
אם תתקדם נעצור אותך אומרתהמדינהלנכה

עכשיו אחרי שסימתי תואר ראשון למרות פגיעה מוחית קשה הצלחתי למצוא עבודה אני מרוויח 3200 שקל בחודש לא הרבה אבל למדינה זה מפריע היא רוצה לקחת לי עכשיו את קיצבת הנכות תעשו חשבון לבד קיצבת נכות וקיצבת ניידות זה בערך 3800 שקל יותר ממה שאני מרוויח אז אולי כדי למדינה שאני אשב בבית ולא אעבוד מדוע שלא יתקנו את החוק כך שנכה יוכל להשתכר עד שכר מינימום ולא יפגעו לו בקיצבה כך לפחות יוכל להרים את הראש ולהתקדם אך המדינה כנראה לא מעוניית בכך אחרת איך היא תוכל לפרנס את כל אוכלי החינם במוסד לביטוח לאומי אני לא מבקש כסף נוסף אני רק אומר לא לקחת את מה שנותנים ולתת לנכה את הסיכוי לחיות בכבוד מה דעתכם

לעיברו -עיוות מטומטם של המערכת../images/Emo4.gif

אני למשל מרויחה בחודש טוב(רק בחודש טוב)600 שח ויודעת שאם חס וחלילה אעז למרוד ולהרויח יותר מהקיצבה גזר דיני יחתך ללא רחמים.בענין הזה ישראל היא פשוט בפיגור. שלך חנה גונן

alonpaz

New member
גם שהפגינו צחקו עלינו בסוף אז מה..

עוד נשאר?! לחיות ולסבול - ארץ זבת חלב ודבש...!

alonpaz

New member
הם נבלות וזה ידוע...

שבמקום לשקם ולעודד אותך לעבוד ולחיות כאדם שווה בחברה בריאה הם יקשו עלייך כי אתה חלש, נכה, אין לך כח. להיות נכה במדינה הזאת לא קל - לא מספיק שקשה להיות נכה הם גורמים לך להרגיש את הכאב והקושי מכל צד. תשב בבית - תסבול. תצא לעבוד - תסבול. הם רוצים להרוג אותנו כדי שאולי יחסכו עוד תשלום קיצבה שיקר להם. גם ככה לא רוצים לקבל נכים לעבודה אז כשיש לך נס ומקבלים אותך ועוד ב"טובה, רחמנות" אז ביטוח לאומי חושב שאתה מסוגל לעבוד ולהרויח ולמצוא עבודה בכוחות עצמך ושיפתחו לך את הידיים בכל מקום כשאתה נכה. גם ככה המצב במשק קשה ויש מובטלים אז אם בריאים לא עובדים אז נכים יעבדו??? מדינה....(תמשיך אתה)....

הקיצוצים במשרדי הממשלה, ../images/Emo110.gif

הקיצוצים במשרדי הממשלה *משרד העבודה והרווחה פגיעה במובטלים ובנשים מוכות תקציבו של משרד העבודה והרווחה יקוצץ השנה ב-43 מיליון שקלים וב-65 מיליון בשנת .2003 הקיצוץ יפגע במובטלים, בנוער עבריין, בנשים וילדים מוכים, בנכים ובמפגרים. יופסקו קורסי הכשרה מקצועית ל-6,000 מובטלים, ייסגרו מרכזים למניעת אלימות במשפחה ומוסדות לנוער עבריין. עשרות נערות במצוקה לא יוכלו להתקבל למעונות סגורים בשל מחסור במיטות, כמו גם נערים הממתינים להשמה במעונות. בנוסף, יסגרו מרכזים לטיפול בבני נוער מנותקים ומועדוניות יום המטפלות בילדים בסיכון. עשרות נכים ומפגרים הממתינים לסידור במעונות לא יקבלו אותו, וייסגרו חלק מהמשרדים של שירות המבחן לנוער ומבוגרים. כמו כן ייסגרו שירותים לטיפול בנפגעי סמים ואלכוהול. כל הזכויות שמורות לעיתון ה"ארץ"

חולים יותר, עניים יותר, משלמים יותר

זכויות החולה חולים יותר, עניים יותר, משלמים יותר מאת אילנית חיות, ה"ארץ" יש להפחית את הסכומים שחולים מעוטי יכולת נדרשים לשלם בעד שירותי מערכת הבריאות, קובעת נציבת הקבילות לחוק ביטוח בריאות ממלכתי. נכון, אומרים במשרד הבריאות, אבל אי אפשר הקטנת דמי ההשתתפות במימון תרופות למעוטי יכולת אינה נופלת בחשיבותה מהוספת תרופות לסל, מאחר שיש הנמנעים מרכישת תרופות כי ידם אינה משגת לממן את דמי ההשתתפות. כך קובעת ד"ר קרני רובין, נציבת הקבילות לחוק ביטוח בריאות ממלכתי, בדו"ח האחרון שלה המסכם את שנת .2001 היא ממליצה על כמה שינויים חקיקתיים שיקלו את נטל התשלומים על הציבור ויתקנו את העיוותים הקיימים בחוק. כל הזכויות שמורות לעיתון ה"ארץ"

alonpaz

New member
את רואה את האור..?...

את ההסכמים כפי שנראה לא נראה בשנים הקרובות...- נמשיך לחיות בדוחק וקושי עם נטיה להתדרדרות. אני מצטער אבל אני כבר לא אופטימי.

למעלה