אם

מיטללל

New member
אם

היו שואלים אקסים שלכם עליכם מה הם היו אומרים? תתמקדו בלכלוך :)

נרקי

New member
../images/Emo152.gif

שאני עצלנית קצת... אבל עדיין מתוקה
מיטל קשה לי להתמקד בלכלוך של עצמי

Zoharrr

New member
חחח

שאני כלבה, שאני מתוסבכת,חסרת סובלנות ועצבנית,דרמה קווין.

longino

New member
חד משמעית בת המקצוע הקדום

אחרי מסע מלחמתי וקרבות מהסוג הגרוע ביותר, לא היה משאיר, פינה אחת שלי בלי לקלל את האמאמא שלי. אבל לפחות חברה אחת שלי שלחתי, לטפל בעניין כבר כשהתחתנה. צריך לדעת עם מי מתחתנים. אני ידעתי שנפלתי בפח אחרי שבועיים, כשהוא ביקש ממני לסגור את חשבון הבנק הפרטי שלי ולהעביר את חסכונותיי לחשבוננו המשותף. בקיצור אם אתם צריכים עזרה, לפני החורבן לחצו כאן.

עתודאית

New member
אמממ

שמהות הקיום שלי היא לאמלל חיים של גברים שאני קרה שאני לא מראה אהבה שאני צריכה גבר שיעמוד מעליי עם שוט שאני לא יודעת להעריך מישהו שנותן מעצמו אממ נראה לי שזה כל הלכלוך...

זכוכיות

New member
זה לחלוטין תלוי את מי היית שואלת,

אני חושבת שלכל אחד מהאקסים שלי יצא להכיר זכוכית שונה לחלוטין, או לפחות שונה קצת.. אבל בכל אופן, בכל קשר החצנתי דברים מסויימים והסוותי דברים אחרים... אז יהיו שיגידו שאני תלותית, דרמה קווין, אובססיבית. יהיו שיגידו שאני פריג'דית, עצורה. וכו'. את הולכת למצוא הרבה סתירות רציניות במשאל הזה.

Cobe Anan

New member
נראה לי שהיו אומרות עלי..

שאני מרוכז בעצמי ולא מתחשב, אולי מישהי אחת היתה אומרת שאני תלותי- אבל עליה, ספציפית, יש לי הרבה יותר מה להגיד...

pain is MY love

New member
שאני לא רצינית ../images/Emo3.gif

אולי כי אין לי אקס שהיה איתי יותר מחודש...

L y c a n

New member
הא כן, עדיף מאוחר מאשר אף פעם..

הסכמתי לתוכן, לא לכותרת..:S

ה מ ש י ח

New member
בטח שאני שרמוטה רצינית.

כי אני זורקת אותם אחרי שבועיים פחות או יותר. ואם לא זה אז שאני היפראקטיבית, תחרותית, מגעילה וטרוריסטית.

ה מ ש י ח

New member
בוא נראה,

כנראה שהאגו החד ביצתי שלהם נפגע מזה שמישהי זורקת אותם ואחרי שבועיים כבר יוצאת עם מישהו אחר. שיקום הגבר שלא נמאס לי ממנו אחרי חודשיים ויצייץ :)

נו, באמת, גברים, הרי שורת המחץ

של כל הנשים לכל הגברים, בלי יוצאת מכלל, היא, "ובכלל, יש לך זין קטן...". חוץ, מההיא שאמרה, "לך, אבל תשאיר פה את הזין שלך." (זה אחרי שאת הביצים היא כבר הורידה).

דנדוש20

New member
לא בהכרח דברים שהייתי רוצה לשמוע../images/Emo13.gif

שאפשר לסמוך עליי, שאני אכפתית, מסורה, בן אדם טוב, שאני אחלה זיון אבל שאני תלותית נורא, בכיינית, חסרת ביטחון עצמי. בקיצור לא מציאה גדולה.

Mist3R G

New member
חחחח וואי ..

שאני מגעיל צבוע שאני מתבכיין על כל דבר שאני מראה איכפתיות רק כשאני מקבל את מה שאני רוצה שאני אובססיבי ולא דע מה עוד............. מה זה משנה? שאלה מפגרת...

סופרים1

New member
כולן יאמרו..

שאם היו צריכות לבחור שוב בן זוג..בכל זמן,גיל,או מקום,היו עושות את אותה בחירה מאותם שיקולים...ובוחרות בי שוב.פעם אחר פעם כל עוד נשמה תהיה באפם,אהבה בליבן,ומחשבה בריאה בהן.

למעלה