אחרי מסע מלחמתי וקרבות מהסוג הגרוע ביותר, לא היה משאיר, פינה אחת שלי בלי לקלל את האמאמא שלי. אבל לפחות חברה אחת שלי שלחתי, לטפל בעניין כבר כשהתחתנה. צריך לדעת עם מי מתחתנים. אני ידעתי שנפלתי בפח אחרי שבועיים, כשהוא ביקש ממני לסגור את חשבון הבנק הפרטי שלי ולהעביר את חסכונותיי לחשבוננו המשותף. בקיצור אם אתם צריכים עזרה, לפני החורבן לחצו כאן.
שמהות הקיום שלי היא לאמלל חיים של גברים שאני קרה שאני לא מראה אהבה שאני צריכה גבר שיעמוד מעליי עם שוט שאני לא יודעת להעריך מישהו שנותן מעצמו אממ נראה לי שזה כל הלכלוך...
אני חושבת שלכל אחד מהאקסים שלי יצא להכיר זכוכית שונה לחלוטין, או לפחות שונה קצת.. אבל בכל אופן, בכל קשר החצנתי דברים מסויימים והסוותי דברים אחרים... אז יהיו שיגידו שאני תלותית, דרמה קווין, אובססיבית. יהיו שיגידו שאני פריג'דית, עצורה. וכו'. את הולכת למצוא הרבה סתירות רציניות במשאל הזה.
של כל הנשים לכל הגברים, בלי יוצאת מכלל, היא, "ובכלל, יש לך זין קטן...". חוץ, מההיא שאמרה, "לך, אבל תשאיר פה את הזין שלך." (זה אחרי שאת הביצים היא כבר הורידה).
שאני מגעיל צבוע שאני מתבכיין על כל דבר שאני מראה איכפתיות רק כשאני מקבל את מה שאני רוצה שאני אובססיבי ולא דע מה עוד............. מה זה משנה? שאלה מפגרת...
שאם היו צריכות לבחור שוב בן זוג..בכל זמן,גיל,או מקום,היו עושות את אותה בחירה מאותם שיקולים...ובוחרות בי שוב.פעם אחר פעם כל עוד נשמה תהיה באפם,אהבה בליבן,ומחשבה בריאה בהן.