אמא´לה גם לי זה קורה

kadosh

New member
אמא´לה גם לי זה קורה

אני נוסע עוד שבוע. אני לא מתכן כלום...ניסיון להיות ספונטני, לזרום. יש לי משהו כמו 2000 דולר, קצת יותר, ואני מקווה להצליח לשהות שם 4 חודשים. אני אצליח? אני אחייה? לא יחטפו אותי? אני בפאניקה?????

doron365

New member
מזל טוב

קודם כל מזל טוב! החלטה נכונה! לאן אתה נוסע? אתה נוסע עם 2000 דולר ל-4 חודשים? תיחיה כמו מלך שם! בלי פניקה.שב,תתרווח, ותיהנה מכל רגע! אתה לקראת התקופה הכי יפה בחיים שלך! נסיעה טובה!

עכשיו מתבקשת השאלה...

לאן לאן לאן? אתה נוסע? אךךךךךךךךךךך תחי הספונטניות... אין כמוה היא הכלי הכי טוב למזרח רק הספונטניות תנצח... בהצלחה אחי...

kadosh

New member
לראשונה בחיים...לאן שיצא

תבין, אני עוזב עבודה והכל, אני פשוט נותן לרגליים ולחבר´ה שאני מקווה לפגוש, אני נוסע לבד, לקחת אותי יש איזשהם טיפים מעבר לקונבנציונלי? איך להתחבר שם? להיות אמיתי? להיפך? להיות מלוקק?

noaaaa

New member
תהיה חברותי

ותגלה הרבה אנשים נחמדים בדרך,לא צריך ללקק לאף אחד, וחוץ מזה זה לפעמים נחמד לטייל קצת לבד אני מקנאה.. אני רוצה גם להיות ספונטנית עכשיו !!!

פשוט תהיה אתה....

כן כל כך פשוט תיהיה רק אתה אל תסתובב אם מי שלא בא לך אל תנסה להיות שונה ובטח שבטח לא מלוקק קח הכל בפרופורציות.... זה הכל מתי שצריך להיות נחמד תיהיה נחמד מתי שצריך להיות אגרסיבי יותר תהיה כזה... הכל יסתדר ותאמין לי אין כמו לטייל לבד... (ואת זה אמור לי גם אנשים שטיילו עם חברים ) מאחל לך שתהנה מכל רגע תאסוף המון חוויות והכי חשוב תשמור על עצמך שבת שלום ברי

אני זוכייר..

איך, ב
, כשת"א נשארה מאחור, בדרך להודו, גם חשבתי שאולי זו קצת טעות, לנסוע רק עם עצמי.. בטיול למדתי שני דברים: לסמוך על הקול הפנימי, שלמשל אומר לנסוע
וגם שת´כלס.. קשה להיות ממש לבד
כלומר פיסית .. למשל, בפיקניק כביכול לבד, מול הנהר, הדשא, וההרים שמאחורי מנאלי פגשתי את זה מהשלישות שהעברנו כמה לילות שמירה יחד, מטייל עם חברים.. מה שכן, עם כל הכבוד ללזרום, אהבתי גם לדעת משו על ה"שכונה". כמו שאומרים, ידע זה כח.. כל עוד אנחנו עוד לא המשיח, יותר קל להתחבר קודם כל לספרים.. ואח"כ.. אפשר לעלות על שרוואלים ו..לזרום..

kadosh

New member
בסוף אני עוד אשתכנע

שאני עושה את הדבר הנכון משמע עוזב עבודה, חברה, חברים, בית שורף את כל הכסף ונוסע. חיזקתם אותי תודה :)

למעלה