אמא´לה

אמא´לה../images/Emo5.gif

לא, אתם לא טועים.השעה 4:10AM, ונכון שקמנו בגלל שאלה התעוררה ורצתה לאכול, אבל אני התעוררתי קודם לשמע קולות של מסוקים ובומים חזקים. הערתי את ערן ואמרתי לו שאני חושבת שפרצה מלחמה.אנחנו גרים מאחורי ביה"ח "מאיר", ממש קרובים למנחת... זה היה נורא מפחיד. פתחנו רדיו והדיבורים היו דיבורי מלחמה. רק בגל"צ המשיכו התוכניות כרגיל. חיכינו לחדשות - ואכן מתברר שחמישים טנקים, כוחות רגלים ומסוקים נמצאים בקלקיליה. איזה פחד!!! זה ממש ליד הבית!!!

שבי - אכן המלחמה קרובה אליכם.

פעולה מה פעולה,זו ממש מלחמה. מקווה שכל המלחמה הזו תגמר ומהר. בינתיים - נמשיך לפקוד את אנה

אלה לא סתם בכתה אתמול

למסכנה יש עצירות נוראית מהאוכל... ובנוסף שוב צרבת קשה. אני כבר לא יודעת מה לעשות
היא עושה קקי אבנים - ולמרות מד החום ומיץ העגבניות אני לא מצליחה לעזור לה... עבר עלינו ערב-לילה קשים מאוד. בסוף שוב לא היתה ברירה ושוב נתתני לה אקמולי כדי שתשן קצת... אני כבר ממש מיואשת (שלא לדבר על עייפה ועצבנית ועצובה).

שבי - גשי להתיעץ עם האחות בטיפת

חלב. הוא נחמדה, אמינה, מבינה עניין ואולי תוכל לעזור לך. ד"א - אם היתה לה עצירות, היא לא היתה מצליחה לחרבן מס´ ימים, לא? עצם זה שיצא הקקי, כבר מעודד.

אני אנסה לדבר עם הרופא בבוקר

שלחתי לו פקס למרפאה אתמול בלילה. האחות נמצאת רק מחר... נראה איך יעבור היום. היא כ"כ מסכנה... מתפתלת כל הזמן, זה פשוט נורא באילו ייסורים היא מוציאה את הקקי. לקח לה שעות אתמול!!! היא כ"כ עייפה מאתמול, היא ישנה למרות שהוצאתי אותה מהמיטה כדי להחליף חיתול. הייתי בטוחה שהיא ערה כי היא צרחה ובכתה אבל הכל מתוך שינה. ממש מעולפת. כזו מסכנה קטנטנה...

לא נותר לי אלא לשלוח לך ../images/Emo24.gif

וירטואלי וגם
וירטואלי, במידה ועדיין לא הספקת לשתות היום קפה....

limi m

New member
מסכנה, איזה לילה עבר על כוחותיכן...

אני מקוה שאלה תרגיש טוב יותר היום ולגבי המלחמה, אני מצרפת תפילה שהילדים שנולדו ויוולדו לחברות הפורום (ואם בכלל) לא יאלצו להיות בצבא, שרק יהיה שלום אצלנו. אני כותבת את זה ובוכה, כי אני יודעת שזה לא מציאותי, אבל מותר לחלום, לא?

ת ו ת

New member
הי שבלוליטה

גם אנחנו נתקלנו בתופעת הקקי-אבנים שיוצא אחרי מאמצים רבים. קודם כל אני נגד מדחום כיוון שזה לא פתרון וגם לדעתי מאוד לא נעים. גם מיץ עגבניות נראה לי חומצי מדי לגיל הזה. הלכתי לרופאה בזמנו, והיא אמרה לי שני דברים: 1) להוסיף עוד נוזלים מעבר לאוכל במשך היום, 30-50CC מים או תה קמומיל או שומר. אצלינו תה הקמומיל עשה את העבודה
. 2) מרגע שאת מחליפה כלכלה לוקח 3 שבועות להתרגל אליה שזה ה-מ-ו-ן זמן אבל כנראה שזה נכון כי אחרי התקופה הזו נרשמה הקלה. הרבה בריאות לכן, תות.

למעלה