אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אמאל'ה 'אמאל'ה אמאל'ה אמאל'ה אמאל'ה אמאל'ה אמאל'ה !!!!!!!!!!!!!!!!! בדיוק חזרתי מחברה שלי, יש לה כלבה, אז אתם רואים כזה מהסלון של חברה שלי יש חולון שדרכו רואים את המלונה של הכלבה, חברה שלי שומעת את הכלבה שלה נובחת ונובחת ולא מבינה מה קורה, אז היא מסתקלת מתחת לסק אוכל שלה, לא רואה כלום, מסתקלת מתחת לסק השני לא רואה כלום, מסתקלת מתחת לסק השלישי והאחרון ומה היא רואה????????????? נ=ח=ש!!!!!!!!!!!!!!!!! וממש ליאור (אני) מפחדת מנ=ח=ש=י=ם!!!!!!!!!!!!!!!! איך ששמעתי אותה צורחת בקול שכל העולם ואישתו יכולים לשמוע, ותוך כדי גם יצאו לה דמעות אני חטפתי ת'צרחה של החיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישר התקשרנו ללוקד הנחשים אבל הוא לא ענה המאנייק יואווווווווווווו דווקא שצריך הוא לא עונה!!!!!11 אז השארנו הודעה!!! בינתיים אמא של חברה שלי שואלת אותנו אם אנחנו רוצות לאכול, אז חברה שלי כזה עונה לה בכל רועד ועצבני "בטח,תביאי מחש!!" בסוף לוכד הנחשים הגיע, ובינתיים אנחנו חסמנו כל כניסה אפשרית בבית!!! הלוכד חיפש וזה ולא מצא כלום, ובינתיים קראו עוד דברים לא חשובים כל כך, בסוף אמרתי לאמא שלי שתבוא לאסוף אותי ומהר! כי אני ובית עם נחשים לא הולכים ביחד, אז היא הגיעה, ואני נתתי את הריצה של החיים שלי לאוטו!!! ועכשיו אני כאן מספרת לכם את הסיפור!

ואם הנחש נכנס לאוטוווווו

או שאולי הוא יריח אותך ויבוא אלייך הבייתההההה וואיייי
תיזהרי
זה כבר קרה כמה פעמים.. שמעת על נחשי האנקונדה
הם מסוגלים להרוג בני אדםםםםםםםם

דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

אל תעשה לי סיוטים!!!!!!!!!!!!!!! מתחננת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש המחשבה שהנחש באוטו עושה לי סיוטים!!!!!!!!!!!

O Boy

New member
לא נורא...

כולה נחששש... גם לי היה אחד ליד הכניסה לבית, פתאום קלטתי אותו, התקשרנו ללוכד ולא היה יכול להגיע או משהו כזה ופשוט הרגנו אותו עם אבן ענקית
ואז נשפך ממנו מלא ..., איכסס... טוב, ביקשת שלא ניצור לך סיוטים, אז אוותר על התיאור.

חה חה חה חה חה חה חה חה חה

"כולה נחש??????????????" היית מת!!!!! אולי אתה חמוד אבל להריגע אותי בחיים לא תצליח!!!!!!!!!!!!!!!! "כולה נחש" ????????????? הלוואי וזה היה "כולה נחש" אתה יודע איזה מפחיד זה????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i l0ve u

New member
כן גם אני מפחדת רצחחחח מנחשים

יבוא אליי אריה אני יברח יבוא אליי נחש אני יתאבד חחח

אבל לא אמרתי כלום..

רק אמרתיייי שצריך להיזהר מנחשים.. חבר שלי מת כשנחש הכיש אותו שהוא ישן
אז את צריכה להיזהר.... אבל כמו שאור אמר "כולה נחש" מקסימום הוא יכיש אותך....... אז בגלגול הזה לא הלך לך כ"כ.. בגלגול הבא יהיה לך יותר מזל

נו...בטח!!! אני כבר בגילגול העשירי

בגלגולים הקודמים לא הלך לי, כנראה שבגילגול הזה גם לא....

Saucy Girl

New member
הם לא מפחידים אותי. הם מגעילים אותי

אני
חיות, אבל זוחלים וכאלה, שונאת בדם!!! אני אוהבת נחשים שהם באים בתור מגפיים, או ארנק, או אפילו ז'קט!

Finix7

New member
נחשים...

לא חולה עליהם אבל לא מפחדת או נגעלת- כיף להחזיק אותם! לא, אני לא משוגעת... הייתה לי פעם איגואנה וזה..

Saucy Girl

New member
שחרחר מתוק- נראה לי שהבנו את הקטע.

דייייייייייייייייייייייי איזה גוווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעלללללללללללללללללללללללללללללללל
תפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפסססססססססססססססססססססססיק

Saucy Girl

New member
אאוט אאוט אאוט! מאיפה לי לדעת

שזו תמונה מגעילה? אז פתחתי וראיתי. די!

למעלה