אמאאאאאאאאא איזה יבש....

אמאאאאאאאאא איזה יבש....

אני בערך חדש לא ותיקה ולא חדשה.....הפורום לא זז איזה יבש תתחילו ליזרום בואו נעשה ככה כל אחד יכתוב על עצמו .....ליכתוב ככה שם מלא,תאריך לידה,גיל&מין,באיזה עיר נולדת ובאיזה עיר אתה גר,באיזה בצפר את/ה לומד/ת או איזה בצפר למדת,את/ה מנגן/ת על איזה שהוא כלי עם כן על איזה,איזה זמרים זמרות ולהקות אתם אוהבים,יש לך חיית מחמד בבית עם כן איזה,ביקרת פעם בחו"ל,מה היא אהבה אפלטונית בישבילך...! חשוב***מי שלא יודע/ת מה זה אהבה אפלטונית זה...אהבה ללא משיכה מינית....

או..קיי אני יתחיל...

שם מלא:קרין ונונו תאריך לידה:19.2.91.. גיל&מין:14 נקבה.. עיר שנולדתי אשקלון..ואני גרה באשקלון חחח אני לומדת בבצפר:הנרי רונסון... אני לא מנגנת על כלום.... איזה זמרים זמרות ולהקות אני אוהבת:זמרים יוסי אזולאי המלך אין עלייו....אייל גולן,קובי פרץ,יש מלא עם אני יכתוב לא יגמר..זמרות מלאאא,להקות אף אחד.... אין לי חיית מחמד..בביתת.. אני ביקרתי מלא פעמיים בחו"ל...במלא ארצות... אהבה אפלטונית בישבילי היא:מישפחה וחברים....

בבקשה:

טוב יאללה ביקשתם פרטים אישיים.. הנה: שם מלא: מאי חדד-אבישי תאריך לידה: 16.5.1990 גיל: 15 מין: נקבה נולדתי ב: בי"ח צפת, אבל גרתי בקיבוץ חולתה.. גרה עכשיו: עדיין בקיבוץ חולתה (מקום מקסיםםםםםםםם, בואו לבקר) אני לומדת בבצפר מבוא הגליל (...) ניגנתי ומנגנת על כינור כבר 3 שנים (אל תלמדו בחייים!! זה יקלקל אתכםםם וחבל) בעבר הייתי מנגנת על פסנתר שזה כלי מדהים ד"א... זמרים: אביב גפן להקות: מוניקה סקס, מוטלי קרו, גאנס אנד רוזס, היהודים, ועוד רבים וטובים... (בעיקר רוקקקקקקקקקקקק) יש לי חתול שקוראים לו בוב ספוג (נדוש.. אני יודעת..) וכלבה מתוקה שרוב הזמן לא רואים אותה בבית וקוראים לה צ'וטה.. (טוב לקחנו שם נדיר בגלל הנפיצות של השם בוב ספוג..) אם אתם שואלים, אז לא.. הם לא רבים... אהבה אפלטונית בשבילי זה האהבה שלי לאנשים קרובים או לאנשים שאני מעריצה.. (שימו לב, רוב האנשים שאני מעריצה לא מפורסמים, וגם אם הוא מפורסם אז אני לא יעריץ בגלל שהוא מפורסם.. אלא בגלל שאני מעריכה אותו בתור מי שהוא והדברים שהוא עשה)! טוב.. אני באמת מקווה, שהפורום יקבל קצת חיים, יהיה מגניב אם גם השחקנים יכתבו כאן, חופש נחמד, ו.. יאללה ביייייייי

כנסו=]

שם מלא:טליה עג'מי
תאריך לידה:11.7.1990
נולדתי ב:פתח תקווה
אני גרה ב:ראש העין
בצפר:כלא ישורון בעע
לא מנגנת על שום כלי..
זמרים זמרות ולהקות:אממ..שירי מימון,יובל לוריא,בלו אממ..יש עוד המון חח
אין לי חיות מחמד בבית
לא הייתי אפעם בחו"ל
אהבה אפלטונית:משפחה חברות וידידים.. יומטוב לכולם!

hagary1

New member
כמו שאמרת:

שם:הגר שם משפחה:אדם עיר שנולדתי ואני עכשיו גרה:ירושלים תאריך לידה:1994 מין:נקבה ביצפר:אדם ובכיתה ז' אני אעבור או לליד"ה או לאקדמיה למוסיקה ומחול כלי:פסנתר ואני גם שרה ורקדתי אני אוהבת את הזמרים:כל אלה שיש חוף מ-:מיקל ג'קסון(בלעעעע)בריטני ספירס הזונה ועוד כמה שאני שונאת... יש לי חתולה וכלבה ואין לי תשובה לשאלה האחרונה...

hagary1

New member
אהה כן ו..

אני לא אוהבת בכלל מוסיקה ישראלית של היום...(כאילו יש שירים ישנים שאני אוהבת...)

Pinky a

New member
שלי..../images/Emo9.gif

שם מלא: ענת .א. כספי לווין
תאריך לידה:28.2.93 גיל:12 וחצי מין:נקבה..
נולדתי ב: בית חולים לא
ולא זוכרת ת'עיר אני גרה ב: קריות בצפר:עלומים לשעבר-עכשיו רבין
כלי: לא מנגנת..אבל קצת ניגנתי בפסנתר..חח זמרים זמרות ולהקות: זמרות: ג'ניפר לופז, אווריל, ביונסה, אשלי סימפסון,מאריה קארי, גוון סטפני זמרים: אריאל משהו.., צרפתי אחד
, אביב גפן, מיכאל מכוכב נולד
, אסף מכוכב נולד
וניצן קייקוב שכבר לא בכוכב נולד
להקות: מארון5-כמובן
,גרין דיי
,קולדפליי
,בלינק 182-הם עדיין להקה
,סימפל פלין,גוד שארלוט,נו דאוט,בלו
,בקסטריט בויז
חיית מחמד: אין
לא ביקרתי אפעם בחו"ל אבל אולי אבקר החופש
אהבה אפלטונית:משפחה חברות וידידים..