אמאאאאאאא איזה חתיך הואאאא

LOVEאמיר

New member
אמאאאאאאא איזה חתיך הואאאא../images/Emo99.gif

תחזיקו אותי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

LOVEאמיר

New member
ותיראו מה הדס מורנו אמרה על אמיר../images/Emo9.gif

"אני פשוט מתה על אמיר פיי גוטמן, אולי מתישהו הוא יעשה לי ילד..." מי לא רוצה שאמיר יעשה לו ילד
אפילו 30,000 מצידי
הוא פאקינג כוסיייייי

LOVEאמיר

New member
../images/Emo23.gifועוד תמונות של ההורס שלי...../images/Emo9.gif

חולצה פתוחההההההה

LOVEאמיר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ותמונה אחרונה לבינתיים

LOVEאמיר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תמונה חדשה

LOVEאמיר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

LOVEאמיר

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

LOVEאמיר

New member
אמיר נפרד מחברה שלו וזאת כבר לא

שמועה... תסתכלו בעצמכם מה כתבו ב"נענע": לאמיר פיי גוטמן לא תהיה את הבעיה של 'בת זוג בשטח האויב', כי הוא וחברתו מזה שנתיים- כבר לא. אמיר חיבר את שיר הנושא של 'שיר נולד', הנקרא 'מוסיקה היא החיים'. נכון, זה לא "הפזמון זה נומה נומה היי, דץ עושה לי תה", אבל מדבק לא פחות. בקליפ של השיר מופיע יוני מורנו, האח הקטן של הדס. אמיר מספר שאמנם התרחק מהמוסיקה בחמש השנים האחרונות כי היה עסוק בלהופיע בתיאטרון, אך מעולם לא נטש את היצירה: "עבדתי על האלבום שלי במשך שלוש שנים, והוא ייצא מיד לאחר המופע. אני מקליט וכותב בלילות, כי אין הרבה זמן לעבוד בגלל החזרות. זה הדבר שהכי חשוב לי כרגע בחיים, והוא לא דומה לשום דבר שכבר עשיתי. אין בו שירי פופ או דאנס". [את המשך הכתבה תקראו מנענע תרבות...] וכמובן שיש גם תמונות
אה ואגב, שמישו יגיד לו שזה מ=א=ו=ד מסוכן שהוא מסתובב ככה עם חולצה פתוחה... כי יש פה מישהי שעוד רגע הולכת לאנוס אותו *האמ*

למעלה