אמאאע החדש של מיקה מהמם

hottyboi

New member
אמאאע החדש של מיקה מהמם ../images/Emo99.gif

+
ואני בד"כ לא אוהב שירים ישראלים מה עם האלבום?! וזה רק אני או שהשיר "קח" לא הצליח כמו מגדול ,ולא הצליח בכלל?!חח

hadarbis

New member
קודם כל- ברוך הבא../images/Emo140.gif

דבר שני.. נראה לי שהם הצליחו פחות או יותר אותו הדבר... האלבום נמכר טוב לפי מה שזכור לי, והשאר היסטוריה.. מה אתה חושב על הסינגל החדש? יתפוס/לא יתפס? הקליפ יפה/לא יפה? :]-

hottyboi

New member
אעממ בטח שיתפוס, מתי האלום ייצא?

בטח לקראת החגים נכון?

heaven is here

New member
"קח" פשוט טוב../images/Emo2.gif

אין לי מושג אם הם הצליחו או לא אבל לדעתי "קח" מקסים..

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני גם מאוד התחברתי לשיר "פשוט וטוב" של מיקה. שיר מדהים ויפה. קליט וקצבי. אמממ.... גם אני חושבת ש"קח" הצליח פחות מ"מגדלור". שמעתי את "קח" רק פעם אחת, ברדיו
.ואת מגדלור שמעתי הרבה פעמים וראיתי הרבה פעמים את הקליפ בערוץ 24. למרות זאת, אני מעדיפה ומתחברת יותר ל"קח" ואני חושבת שהוא זכה לחשיפה מועטה מדי. אבל החדש, מדהים
.

RTur

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

את השיר החדש האמת עוד לא יצא לי לשמוע בגרסה מלאה אלא רק את החצי שיר שהושמע בתוכנית של גיא פינס ככה שעוד לא גיבשתי דיעה עליו... כשאשמע כמה פעמים אז אני אכתוב פה.. בקשר ל"קח".. הוא אמנם הצליח הרבה פחות מ"מגדלור" (האמת שאפילו פעם אחת לא שמעתי אותו ברדיו.. שמעתי אותו רק ב-495876143524387565284765 אלף פעמים ששמעתי את הדיסק במערכת סטריאו שלי..) אבל השיר הזה הוא האהוב עליי ביותר מיד אחרי "אם אתה רוצה" ו-"מלחמות כאילו".. לדעתי הוא שיר מדהים וחבל מאוד שהוא לא הצליח.. הפסד של תחנות הרדיו!

1someone1

New member
החדש ממש מקסים! אהבתי../images/Emo23.gif

"והוא יבוא אלי אלי כמו קיץ, בלי היסוס בבת אחת, ויהיה לי חםםם" בהחלט נותן תחושה קיצית נעימה מחממת

למעלה