אמאל'הההההההההההה

אמאל'הההההההההההה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אמאאאאאאאאאאא.... הצילו תשמעו יש איזה ילד אחד, הוא בבי"ס שלי, בשיכבה שלי, הוא ואני עובדים על איזה משהו משותף לסוף שנה ו.. ו.. יאקקקקק.. הוא כל הזמן מתקשר, אני מנפנפת אותו חופשי (פעם לא היה נעים לי, עכשיו כבר אין לי ברירה) אתמול דיברנו באייסי, היה כבר מאוחר, אמרתי לו שאני הולכת לישון
אז הוא שלח לי את ההודעה הבאה: "לילה טוב לאב יו, חלומות פז שתחלמי רק על דברים טובים (על החתונה שלנו בעתיד)"
הכי מעצבן זה שאני לא יכולה להגיד לו משהו על זה, כי אני צריכה להשאר איתו ביחסים נורמליים (שלא נריב) עד סוף השנה..

טוב

אז עזבי שהוא ביזיון ושהוא עושה מעצמו צחוק גמוררר את עוד צריכה להתמודד איתו אין לי מה לומר מלבד לנחם אותך ולבקש ממך למרות שזה קשה להיות נחמדה אבל לא יותר מידי אני איתך

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחח

יש גם כאלה.... מניסיון..
פשוט תתעלמי!!!! הוא יבין את הרמז במוקדם או במאוחר...

yardenj

New member
תגידי לו

"תפסיק לזיין את השכל ילדון,אין לך סיכוי איתי ולא יהיה לך סיכוי, גם אם תהיה מצופה זהב עם מילוי שוקולד,הבנת?אין סיכוי,אז תעזוב אותי בשקט ותלך להציק למישהי אחרת. אני אמשיך לעבוד איתך אבל שלא יהיו לך אשליות-אני לא רוצה אותך. ביי" אם הוא לא יבין את זה אז באמת כדאי לחשוב על בעיטה לביצים,מכתב מפורט מה מעצבן אותך בו או שסתם תארגני לו איזו חברה שאת לא ממש סובלת.

לא יכולה לעשות את זה..פשוט לא יכולה

ואני באמת צריכה לשמור איתו על יחסים נורמליים, ולא כאסח.. בשביל הפאקינג דבר הזה שאנחנו עובדים עליו.

la colorada

New member
אני לא חושבת כמוך.....

אני לא חושבת שצריך לפגוע בכל אדם שהוא......אפשר להתעלם זה הכי פשוט.....

Yuval Y

New member
אני לא יודע...

נסי לדבר איתו על מה שאת מרגישה, שהוא חמוד [?] אבל לא הטעם שלך [!] וזה טבעי ביותר, ואת רוצה להישאר ידידים [?] ולסיים את הפרויקט הזה בשלום. מעבר לכך, את יכולה לומר לו שהוא מתאהב בפנטזיה...

p v c

New member
הפתרון היחיד

שתי סטירות לאדם הנכון במקום הנכון - יכולות לפתור הרבה בעיות. הסבתא המיתולוגית הייתה אומרת: מה שלא הולך בנוח הולך בכוח, מה שלא הולך בכוח - הולך ביותר כוח... אז אל תהססי!

ownyou

New member
GK FF צודק.....

מה הוא כבר ביקש? קצת יחס? לא מבין למה ישר צריך להתעלם....

לא..............................לא!

לא!!!!!!!!!!!!! הוא קיבל יחס, בהתחלה..אפילו חשבתי שהוא דיי נחמד (ב-ה-ת-ח-ל-ה!!) ואז זה הפך להיות מעצבן,יותר מידי לחוץ.. הרבה יותר מידי לחוץ.

למעלה