אמא'להה!! פורום לפאקצות!!

לא נכון../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואני חשבתי שהפורום הזה (חנונים) היה השיא
היה צריך לבוא גם הקונטרה הא? יפה...

קמילעעע

New member
מההההההההההההההההההההההההההההה?????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG 'ני לא מאמינה! אוח התפוזבל האלה,לאן הם הדרדרו>"<

noname202

New member
*פורומים חדשים בתפוז אנשים*

*פורום ערסים, בהנהלת הרצל *פורום טרולים בהנהלת טרולוזה
*פורום ביישנים *פורום צומי וחכו לשבוע הבא...

Beautiful Scar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!! חחחחחחחחחח

קורעעעעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר ירדו לי דמעות מרוב שזה מצחיק!!!!!!! XDDDDDDDג

Greebo

New member
אני רוצה לראות פורום ערסים!

כלומר.... דמן.. פורום של עברייני מיקלדת.. פאק.. זה יהיה יותר משעשע מ....משהו מאוד משעשע שמערב כאב פיזי לאנשים טיפשים.. אכן...

juggernaut

New member
מאוד מפגר.

אני ממש קליל בכל הקטעים האלה...אבל פורום פאקצות - כל כך מפגר.

DDN

New member
../images/Emo6.gif

כמו שכתבתי בפורום אחר. אם פורום חנונים הוא הLIGHT SIDE פורום פקאצות הוא כמובן הDARK SIDE.

תמיר1991

New member
אם פתחו לנו, זה די מתבקש שיפתחו

גם להן
אבל סלחו לי, זה פיגור רציני
תמיר.

EdisonGirl

New member
פורום לפאקצות? ../images/Emo12.gif

מי שנמצא שם לא יורד בזה על עצמו במקרה?
מסקרן לראות מה יהיה המצב של הפורום הזה בעוד חודש וחצי-חודשיים.. ופורום ערסים בהחלט כבר יהיה שיא.

EdisonGirl

New member
בפורום חנונים? מה פתאום!

חנונים אמנם בד"כ מנודים חברתית, אבל יש להם עולם פנימי עשיר והרבה פעמים הם גם מגיעים לגדולות. את צורת העתיד של הפאקצות אני לא מכירה, אבל תחומי ההתעניינות שלהם היום והדברים שגורמים להם להפעיל את גלגלי המחשבה קצת מטרידים, מוכרחה להודות.

Vegetable Salad

New member
יש בזה גם דברים טובים... ../images/Emo42.gif

נניח את יכולה להיות בטוחה שאת... מאוד חיובית ואופטימית? או ש... את יודעת מה את אוהבת? -ורוד ופופ בעיקר...

EdisonGirl

New member
אני לא בטוחה שזה טוב...

אני דווקא מאושרת, וגם אופטימית בד"כ. אבל יותר מעניין מאיפה הסקת שפאקצה היא בהכרח חיובית ואופטימית ושחנונים לא? וכנ"ל לגבי העניין השני- לדעת מה אני אוהבת..

למעלה