אמאל'ה איזה פררררק! אנ'רוצה לבכות:-

אמאל'ה איזה פררררק! אנ'רוצה לבכות:-

כמה זה קשה כשיש פרקים כאלו !!! רק עכשיו סיימתי לראות את הפרק שהיה היום...(הקלטתי)... אני לא עומדת בזה ! דדדדדדדדדי ! לחשוב שהם ע-ד-י-ן לא ביחד ! אמאל'ה ! איזו אכזריות ! כמה קשה לשניהם לראות שהם נועדו הא?!?! ומה גם כן תוקעים לי את הברמבי שרמבי הקקה הדביל מפגר מכוער ומחשיב את עמו גם כן הזה !!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףף!!!!! אם זו לא ג'ורדון העקומה בפרק אחד אז זה ברמבי המעפן בפרק אחר. give us a fuck'in braik !!!! מה יהיה ? אני כבר מעדיפה פרקים מבצעיים רגילים מאשר כאלה שקורעים לי את הלב ! מה הארם לא מבין שהיא אוהבת אותו ורק אותו ? כאילו , לא אכפת לה לוותר עליו בשביל אישה אחרת רק שיהיה קרוב , כי היא לא התרגשה אפילו מג'ורדון (טפו טפו ) אבל להגיד לה שהוא עוזב אותה בשביל הטיסה זה כמו לתקוע לה עצם בגובה של הארם בגרון ! ומה הארם לא הבין כשהיא אמרה לו שכל האנשים החשובים לה בחיים עוזבים אותה , היא התכונה א-ל-י-ו לא לקלואי !!!! אני ממממממממתה !!!!! די. הלב שלי נשבר . אני שוקלת להפסיק לראות ג'אג. הלב שלי לא עומד בזה יותר. אני צריכה להרגע..... אוהבת את כולכם , ובנתיים אני עדיין ג'אגית מאוהבת....(מאוהבת עם הרסיסים שנותרו מליבי אחרי היום...)

ד"א wellcome boys .....

כיף לראות שהצטרפו אלינו לאחרונה הרבה חברים , ועוד יותר כיף שהצטרפו גם בנים.... קצת לאזן את הכח הנשי הבולט בפורום הזה....לפחות יהיו קצת יותר מעריצי קתרין וקצת פחות מעריצות הארם כי כבר לא נשאר לחלק מהארם.... ואני גם לא רוצה לחלוק אותו כי הוא רק שללללללי (חוץ מזה שנתתי קצת ממנו לגל כי רק
למלכה מותר לקבל בנתיים....) ...ואני מצטערת אם נשמעתי רעה... אני עדיין אוהבת את כולכם.... ואולי יום אחד גם אתם תקבלו משהו ממנו....( שוב אם תהיו ראויים כמו גל)

../images/Emo3.gif אני חדש אז תודה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תודה../images/Emo70.gif

המממ, הגעתי למסקנה שבנתיים הארם ומאק לא צריכים להיות ביחד, אפילו שאני רוצה... אחת הסיבות היא שכמו בכל סדרה, כשרוציןםששני אנשים כבר יתחברו ולבסוף יתחנו, הרייטינג והרמה יורדים כמו הארם באף 14 לפני הניתוח, נקווה שלג'אג זה לא יקרה (במובן בל ירידה ברייטינג והכל, לא הארם ומאק), ואם מישהו יודע שזה יקרה בעונות הבאות, תסמנו ספוילר, תודה
עובדה משעשעמת: כל חבריי הלא צופי ג'אג (הכופרים) בטוחים שג'אג זה השם של הדמות הראשית, זתומרת הארם, כמה פעמים אמרתי להם שזה אומר 'פרקליט צבאי ראשי'
.

נכון! גם לי זה קרה הרבה!!!

שחשבו שזה השם של הארם.... וחוצמזה... באמת ,וולקאם אבורד.... יהיה כיף , נעשה קטעים....

shipper heart

New member
איך קורה שחצי מהאנשים שאני מחשיבה

לחברים שלי *או בעצם כל אלו שאני יכולה לראות* לא אוהבים ג'אג?! חחח אחת מקליטה את זה כדי להירדם אני נשבעת לכם!! ואז היא אומרת לי את זה ואני כמעט מחטיפה לה...חחח אניווייס הייתי מגיבה על הפרק אבל נראה לי שעשיתי את זה בכמה מקומות אחרים....אמממממ חחחח אוףףף הארמיפו תבין כבר מה קורה עם מאק FCOL!!! the girl's in love with you FCOL *don't* get a grip on yourself *Ha hahaha* יומרשאשון גודבייס!!!! וווווייייייי סופסוף!! למרות שזה עצוף...קצת כאילו הרבה אבל אני מחכה לשלושה פרקים ראשונים של עונה 5...או בעצם ל-1 ול-3 כי את שתיים ראיתי חיחיחי

למעלה