אמאל'ה. התפקדות מאי!

אמאל'ה. התפקדות מאי!../images/Emo166.gif

שם + גיל: שיר החודש: שיר החודש של קין: סרט/סדרה/הצגה/ספר/מה שבא לכם: דבר טוב בחודש שחלף: דבר רע בחודש שחלף: ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: מסר לאומה:

Lyla Bellamy

New member
יאי מאי

שם + גיל: שגית 16 וחצי ויום !! שיר החודש:the crow &the butterfly - shinedown שיר החודש של קין:somewhere only we know
סרט/סדרה/הצגה/ספר/מה שבא לכם:החיים על פי נד דבר טוב בחודש שחלף:יום עצמאות דבר רע בחודש שחלף:הייתי חולה הרבה וכל שנייה למדתי מת' (אני רואה קשר בין שניהם
) ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי:לראות וולברין והשמורים סוף סוף וגם לעבור את הבגרויות/מתכונות בשלום. מסר לאומה:קיבלתי 90 במתכונת ראשונה של 003 !!!!!!! אז הורידו לי על דברים טיפשיים , אני בטח אכשל בהבאה , היה מזה קל ובטח נכשלתי ב005 אבל יאאאא לא נכשלתי פעם ראשונה במת' מזה שנתיים !!!

החיים ע"פ נד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וכל הכבוד על ה90!

Lyla Bellamy

New member
תודה../images/Emo13.gif

השבוע עונה שנייה ! וגם אחרונה נראה לי
יואו השנייה היה ספיירלינג בVH1 !!!!! דווקא לא יצא לי לראות מהאלבום הזה כמעט קליפים בטלוויזיה והיא כמעט כל הזמן פתוחה אצלי ....

galoosh33

New member
:]]]]]

שם + גיל: גל, 18 שיר החודש: נבחר שלושה - Touch Me I'm Going to Scream Part 2 - My Morning Jacket המלצה מטורפת.. שיר מדהים. Bat for Lashes - Daniel
Anges and Airwaves - Secret Crowds נראה לי הכי נחרשים החודש. שיר החודש של קין: Perfect Symmetry
סרט/סדרה/הצגה/ספר/מה שבא לכם: אוף, חודש מאעפן מהבחינה הזו, לא קראתי בכלל :( קיצר לא זוכרת.. דבר טוב בחודש שחלף: שנגמר הסיפור עם המיונים לצבא, כמובן. הקלה אדירה וכיף גדול :) והחגים (פסח וכו') גם כן! הא, ויש ציונים לבגרויות חורף, וממש הופתעתי
דבר רע בחודש שחלף: וואלה.. לא כזה עולה לי.. אני יכולה להגיד דבר רע לגבי מאי? שמתחילים המגנים בגרויות וצריך להתחיל לחרוש.. ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: ללמוד הרבה, לחגוג הרבה, ושבועות - החג הכי טעים בשנה

.

שם + גיל: נעם, כמעט 19 שיר החודש: Transatlanticism / DCFC Mad World / Adam Lambert שיר החודש של קין: האמת היא שבקושי שמעתי קין החודש, אבל אולי אפשר להגיד שThe Night Sky סרט/סדרה/הצגה/ספר/מה שבא לכם: ללא ספק, דוני דארקו דבר טוב בחודש שחלף: עבר מהר דבר רע בחודש שחלף: סיימנו את זה סופית לתמיד ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: להמשיך הלאה מסר לאומה: בא לי לישון

אדם למברט פשוט מוכשר..

בהתחלה לא סבלתי אותי בא"א, אבל אח"כ שיניתי את דעתי.. אני די מסכימה עם סיימון, הוא מאוד תיאטרלי. וכמו שרנדי אומר - הם שוכחים שזה תכנית שירה ותו לא..

אני תמיד מתתי עליו.

קטע מצחיק, בתקופה של התוכניות אודישנים, אני הייתי בטירונות אז לא יצא לי לראות הרוב, אבל כבר אז אמא שלי באה אליי ביציאה "יש אחד שאת חייבת לחפש את האודישן שלו ביוטיוב, הוא אחד מאלה שאת הולכת לאהוב" וכמובן שהיא צדקה. חח כל שיר שהוא עושה אני אוהבת יותר, עם התאטרליות ועם הכל. P= רק שלא יעוף השבוע אחרי מה שהיה בשבוע שעבר..

אני התחלתי לראות רק בפיינאל 12

קצת חבל, כי החלק הכי יפה הוא האודישנים
ומה קרה שבוע שעבר?
אני לא צופה בתוכניות ההדחה.. אבל הבנתי שהשנה יש לשופטים את הכח לתת חסינות או משהו כמו בכוכב נולד. חבל

זה לא בדיוק חסינות.

אם מישהו עף הם יכולים להציל אותו ואז במקומו עפים 2 שבוע אח"כ.. אבל זה רק פעם אחת וזה היה כבר בכל מקרה.. הם הצילו את מאט.. ושבוע שעבר (כשמאט עף באמת) אדם היה בעצם מקום רביעי, אם לא היה את מאט הוא היה עף. =/ אני די היסטרית לגבי השבוע.. חח

צ'יפ צ'ופ

שם + גיל: שיר בזמן האחרון קוראת לי צ'ארין. אני עדיין לא הבנתי מה עומד מאחורי זה..
שיר החודש: אדון שוקו
גיטרה וכינור
של אריק.. שיר החודש של קין: בקושי שמעתי קין החודש..
סרט/סדרה/הצגה/ספר/מה שבא לכם: אמריקן איידול
אני מתה על סיימון
וגם איך פגשתי את אמא לפעמים יוצא לראות ש"ח :] וספר "על מה אנחנו מדברים כשאנחנו מדברים על אהבה" של ריימונדג קארבר דבר טוב בחודש שחלף: דווקא אפריל היה סבבה.. דבר רע בחודש שחלף: הוא חלף, והתחלף בחודש שהתחיל רע :( ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: שלא ייגמר!!! לא רוצה להגיע ליוני ולמצוא את עצמי מסיימת בצפר!! וכמובן שאצליח בבגרויות ובמבחנים. אמן. מסר לאומה: אני חושבת שאני דלוקה על ברק אובמה

קארין!!! אני דורשת שתראי את איך פגשתי את אמא

ביותר מש"ח!!!!!! איזו סדרה מעולה!!!!!! True story! והמון בהצלחה עם כל הבחינות!

זאת סדרה מדהימה!!!!!

והסיבה שאני רואה את הש"ח לפעמים כשיוצא היא בגלל שראיתי אותם כבר.. אבל אני לא עוקבת אחרי העונה 4 הנוכחית.. כי היא משודרת לפני מוצא"ש.. ותודה!! וגם לך שיהיה המון הצלחה בעבודתך מס' 18!! גם לי יש עבודה על הראש, עבודת מחקר בסוציולוגיה

הנה עוד משהו שאני עושה במקום העבודה בחוקה ../images/Emo12.gif

שם + גיל: שרי, 21 שיר החודש: אני כבר לא יודעת.... יש מצב שTime to pretend של MGMT שיר החודש של קין: התחלתי סוף סוף לאהוב את Black Burning Heart!!! לא האמנתי שזה יקרה, חשבתי שהוא יהיה הCB של האלבום החדש, אבל מסתבר שאני ממש אוהבת אותו!. מה שמוכיח שאין לי ולCB תקווה... סרט/סדרה/הצגה/ספר/מה שבא לכם: יואו, כמה סדרות ראיתי החודש הזה!!! אבל המומלצים הם צ'אק (שעוד לא קיבל אישור לעוד עונה
) ואיך פגשתי את אמא- שזאת עונה מעולה שלו!. דבר טוב בחודש שחלף: המממ... לא בטוחה שהיה כזה... אני אחשוב ואחזור אליכם... דבר רע בחודש שחלף: ע ב ו ד ו ת!! כמות שלא נגמרת!!!!!! אין לי זמן לשום דבר
ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: לגמור עוד כמה עבודות (נשארו עוד 5) ולהתחיל לשקשק מתקופת הבחינות ביולי
. אה, וחברה שלי חוזרת סוף סוף מניו זילנד אחרי חצי שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווווהוווו!!!
מסר לאומה: חוקה זה המקצוע הכי נורא עלי אדמה!!! (ועוד שבוע אחרי העבודה בעונשין אני בטח אגיד שעונשין הוא הכי גרוע)

למעלה