אמאל'ה-שבע

Digi Lista

New member
אמאל'ה-שבע../images/Emo70.gif../images/Emo161.gif../images/Emo164.gif../images/Emo152.gif../images/Emo171.gif

כול שנה כשמגיע ה1.7 אני בהלם,התחושות שמציפות אותי נעות בין התרגשות עצומה(ובעבר שמחה על סיום עוד שנת לימודים
) לבין בהלה כולשהי- על עוד שנה שחלפה במקום הקסום הזה שבשבילי הוא ה
והאנשים הנדירים שבו שכמעט מההתחלה הפכו למשפחה השנייה שלי(גם כשהרבה גוזלים עזבו את הקן לאורך השנים וכמובן גם כשחזרו לביקורי אורח
)
כמויות המילים שנשפכות פה מידיי שנה יכלו בקלות אם היו טיפות מים למלא את הכנרת... החוויות,הסיפורים,התמיכה,הכישרונות,ההצלחות,הכשלונות,הלימודים,ההישגים,המאבקים,המאמצים,הקונפליקטים,החברויות,התובנות,הצחוקים,כמויות היצירתיות וכו' יכלו להוות בסיס יציב לאינספור עונות עמוסות פרקים בסדרות דרמה... מה מאחלים אחרי 7 שנים? כול הזמן דיברנו על היום הולדת ופתאום הגיע התאריך ואני בכלל לא מוצאת מילים... בין כול הפייסבוקים(שנואי נפשי),הבלוגים,הפורומים והטוויטרים(שאין לי ובטח אם אפתח אחד אי פעם<אפילו לא הייתי באתר מעולם> גם אותו אני אשנא) המקום הזה הוא כמו אי בודד או ארץ תת קרקעית מסתורית שלא כולם מוצאים את הדרך אליה,אבל כשמוצאים בדרך כלל מבינים שזאת לא טעות אלא גורל(גם דיג'יגורל,בכול זאת זה קשור לנושא פורום
). אני לא יודעת כמה אני מאמינה בגורל נקי,כלומר אם הכול כתוב מראש איפה היכולת שלנו לקחת אחריות על הגורל? אבל אם החיבור כאן הוא לא משהו מיסטי איך אפשר להסביר את המשיכה של האנשים הכי נדירים ומיוחדים(אני שומעת חוסר הסכמה וחוסר ביטחון של מישהו?בטח דימיינתי,ההזיות זה חלק מהגיל...) דווקא לכאן?...הייתי בעבר מעורבת בהרבה פורומים בהמון נושאים,היו פורומים שאהבתי יותר וכאלה שפחות גם אם התחברתי לנושא אבל פה זה משהו אחר מבחינתי-תמיד היה ולא חשוב כמה עברתי,כמה נעלמתי לתקופות וכמה התבגרתי...,הסדרה כבר מזמן לא משודרת(אם כי סביר שהעונה החמישית תגיע מתישהו ויש עדיין מספיק מה לקדוח בו על העונות הקודמות,הסרטים,המשחקים...) ומדובר בדמויות מצויירות שקשה לחדש לגביהן(בשונה מסדרות לא מצויירות שאז אפשר לדבר על השחקנים והפרוייקטים האחרים שלהם וככה להשאיר את הפורום פעיל),כולנו במצב אחר בחיים מאיך שהצטרפנו לפורום וכבר לא בטוח כמה הסדרה מעניינת אותנו באותה הצורה כמו בעבר ובכול זאת יש כאן חבר'ה קבועים ויש חיבור חזק ולדעתי מאוד קרוב ונדיר
כנראה שמשאלות מתגשמות(על אף שהאירועים האחרונים בחיי הוכיחו לי שצריך להיזהר בבקשות) אחרת אין לי הסבר לעובדה שזה ה
הוירטואלי(עם השפעה לעולם האמיתי) שלי
אל מי אני באה בתקופות קשות,עמוסות ושמחות?כמעט תמיד רק לפה,הזכות לקרוא אתכם ממלאת אותי באנרגיות וכוחות
,במובן מסויים הכתיבה כאן היא התרפיה שלי,הטיפול הקבוצתי-פסיכולוגי שלי
אתרים קמים ונופלים,פורומים נסגרים ונפתחים ללא אבחנה,כול יום צץ שיגעון אינטרנטי(זמני) עולמי אחר ואנחנו כאן במין בועה כבר 7 שנים! עברנו 7 שנים מדהימות בואו נקווה שבשונה מהתנ"ך לא נחווה 7 שנים רעות,אחרי הכול במידה ולכם האנשים היקרים לי כול כך יהיה רע-לי יהיה מאוד רע ובתגובת שרשרת תחושות רעות ימשכו אחת לשנייה ולכולנו יהיה רע
מאחלת לבייבי להמשיך להיות יחודי ובעל קסם כובש,מקום בו אפשר לגדול,להתפתח,להינות מאינספור דיונים מעמיקים עם תובנות קיומיות,מגילות על הצלת המין האנושי ממוצצי אנרגיות למיניהם(לצערנו לא חסרים בעולם האנושי),פריחת היצירתיות,הטבעת הכשרונות,השארת חותם ובעיקר שתמשיך כאן האווירה המופלאה עם היחסים האיכפתיים,החמים,התומכים,הנאמנים,המתוקים כ-
והכנים
שיהיה לחיים
(לא טעיתם,יש כאן
ויש לה אפילו הסבר הגיוני באופן משונה כולשהו...) אוהבת המון
וכרגיל כמויות ה
שלי על הזכות להכיר כול חבר כאן לעולם לא יספיק להעביר באמת את כול מה שאני מרגישה
אכנס שוב להמשך החגיגות מחר בצהריים או בערב אחרים הלימודים... ולסיום קטע מהילדות שנראה לי מתאים "זה ה
שלי-המקום בו גדלתי,הגעתי קטן ומיד התלהבתי,פוגש חברים
,מכיר כול פינה
..."

gefencarolla

New member
אין מה להגיד....

אתם פשוט א-ד-י-ר-י-ם! המון המון המון מזל טוב! כן ירבו השנים :)

OOOO0

New member
../images/Emo49.gif לפורום דיג'ימון!

לפני 6 שנים,כשהפורום הזה היה רק בייבי בן שנה, הגעתי הנה בכלל במקרה,בטח שלא תיכננתי להישאר כאן.הגעתי בעקבות סטטה שאותה הכרתי מפורום אחר.זכרתי שהיא מנהלת כאן וחיפשתי אותה אחרי שהיא עזבה את הפורום ההוא.תיכננתי רק להשאיר לה כאן הודעה,לדבר איתה קצת וללכת אבל היא הזמינה אותי להישאר.אמרתי לה שזה מגוחך,שאני בטוח לא אשתלב כאן,הרי זה פורום דיג'ימון ואני מעולם לא ראיתי דיג'ימון ולא מבינה כלום באנימה.אבל אתם מכירים את סטטה,יש לה כוח שכנוע.היא שכנעה אותי שיהיה לי טוב כאן ושלעולם לא ארגיש לא שייכת,והיא צדקה.באמת טוב לי כאן.אני בהחלט רואה במקום הזה מעין בית וירטואלי,ובכם מעין משפחה וירטואלית.ממש התבגרתי בפורום הזה:מתיכוניסטית בת 16 לסטודנטית בת 22.אני הרבה פחות תמימה ממה שהייתי אז,למרות שעדיין יש בי המון תמימות ואני עדיין רואה את עצמי בהחלט יכולה לכתוב גם היום חלק מההודעות שכתבתי אז.אני ממש אוהבת את כולכם.אני מסכימה שיש לכולנו חיבור מיסטי מטורף.אנחנו מבינים אחד את השני וחושבים אותו דבר בהרבה דברים.וגם אני רואה בפורום הזה מקום לשפיכת כל הרגשות וטיפול פסיכולוגי-קבוצתי.אני מקווה שהפורום הזה ימשיך לשרוד עוד הרבה שנים,אני חושבת שכולנו זקוקים לו.יש משהו שהרבה אנשים לא מבינים,שמה שעושה פורום למוצלח זה האנשים בו.ככה שממש לא משנה לי נושא הפורום,אני כאן בזכותכם,אם לא הייתם כאן לא היה פורום.תודה לכולכם על התמיכה,על הדיונים המרתקים,על כך שתמיד שיפרתם את מצב רוחי במילים חמות שאמרתם לי,על כך שאתם קיימים.אני מאחלת לנו עוד המון שנים נפלאות כאלה ביחד!

Digi Lista

New member
רק לי תפוז נתקע כול היום?...

אם נחשיב שגם בצהריים ניסיתי להיכנס וגם עכשיו ורוב הזמן זה מסמן לי שגיאה נגיע ל5 פעמים... איפה כולם?זאת עדיין לא באמת חגיגה... האמת שאני מעדיפה לנסות לחגוג כי המצב רוח שלי עדיין לא השתפר(למרות שדווקא השואו במסיבת סיום הצליח-לא שראיתי<לא טרחתי לבוא> אבל בהחלט הייתה הצלחה-הרבה מאוד תשואות<ניגשו אליי בבוקר המון אנשי צוות ואתמול בלילה ניסו להתקשר אליי הורים>,מה שגרם להפצת שמועות מטורפות חדשות נוספות מצד אותה "מורה"<וזה לא הדבר היחיד,בחייאת אפילו כשאני לא בסביבה שלה היא ממשיכה>,בדיקה עם מומחה העלתה שתביעת דיבה בסיסית היא 50,000 ש"ח,תביעה כמו שלי מורכבת פי כמה ויכולה להניב לי הרבה יותר כסף,הפעילות החלה...),בכול אופן אני כן רוצה לנסות לחגוג,רק שאני לא בטוחה שיש כאן מישהו לפני שרשור היום הולדת החלש הזה(שימו לב לשרשורים של גילעד וגלית),זה כול הזמן נתקע לי ו...אוקיי,אני פשוט הולכת לקרוא את שאר השרשורים,ראיתי כאן את מילי?

Yuske

New member
וואי ../images/Emo24.gif

טוב, אז אני גם קצת אחפור (נראה כמה יהיה לי כוח השרשור הקודם והעייפות הכללית שלי לא עושים עימי חסד ביצירתיות) אז...7 שנים הפורום הזה חי?....אני כאן כותב קבוע בסביבות השנתיים שלוש נראה לי? (ועוד כמה בפעמים ראנדומאליות בתקופה הקודמת לפני שכתבתי פה באופן קבוע...) כלאופן- וואו זה נראה לי כלכך מהר השנה הזו הלכה לה מאז היומולדת האחרון של הפורום...השנה הזו טסה לי דיי מהר (למרות שעברו הרבה הרבה דברים במהלך השנה הזו, חלקם טובים חלקם פחות אבל בעיקר הרבה ימים בכתיבה בפורום הזה) גם אני, כמו כולם בעצם, מרגיש שהבית הזה הוא הבית השני שלי...איפה שהטיפול הפסיכולוגי האמיתי מתרחש, עזבו אתכם בלוגים, עזבו אתכם פייסבוק, (כנסו ליוטיוב שלי), תכלס, המקום שבו יש את החברים (אמנם כרגע רק דרך המחשב אבל עדיין חברות אמת, בלי תנאים, ובאמת מקום שאפשר לשתף, אפשר להראות ולספר ולתמוך. אז באמת תודה רבה לכולם!, אני אוהב כל אחת ואחת וגד מכם! מי ייתן וירבו לנו עוד המון שנים ביחד *מרים כוסית* באהבה רבה גילעד, יוסקה! ויאללה תגיבו בשרשור מופע של כל הכוכבים!

Digi Lista

New member
מסר ממילי לכבוד היום הולדת../images/Emo13.gif

מילי סימס שהוא לא בבית ויודע שפספס קצת את היום הולדת אבל הוא בכול זאת רוצה למסור הרבה מזל טוב לפורום,הוא אומנם היה מעדיף ש'הציביון הדיגיטלי' של הפורום ישמר אבל הוא חיוני גם בתור קבוצת דיון לאנשים ויש לו בהחלט קיום. הוא לא אמר לי יותר מיזה אבל בטח רק כי קצת קשה באס.אמ.אס... תגידו זה כנראה בלתי נמנע אבל אם דיברנו על מילי,מה עם מיתר?...מישהו שמע מתישהו גם מעדי?לורי?... יש לנו בפורום לפי הארכיון 238 עמודים,עוד המון תמונות והמון המון מאמרים(כי יש פה כמויות של כישרונות) ויש לנו גם שרשור פצפון לכבוד חגיגה שאמורה להיות גדולה,כאלה אנחנו יחודיים

remundo

New member
היי! כל הפעילות המוגברת היא לכבוד היומולדת!

ורת רוב השרשורים החדשים הקדשנו ליומולדת! הכל לכבוד היומולדת!

star_female

New member
הממ, טוב...

קודם כל, אני מצטערת על העיכוב... לא הייתי בפורום וזה פשוט ברח לי מהראש :X אבל אם כבר, זה נראה לי מקום טוב לספר קצת דברים מהזמן האחרון (במיוחד כי הרוב on topic).
אז נתחיל באמת ממה שרלוונטי - בחודשים האחרונים ראיתי את שתי העונות הראשונות ביפנית עם תרגום לאנגלית. (מי שמעוניין ולא יודע כבר, את העונה הראשונה הוציאו Ryuu-Rogue, ועם השנייה זה טיפה יותר מסובך: חלק של 3g-wpp והשאר תרגום רשמי של טואיי, רק שמפרק 31 והלאה לא ניתן להשיג את זה באיכות טובה אז נאלצתי להתפשר מאוד על האיכות :< ). אז הדבר שהכי רווח לי בצפיות האלו זה שהסדרות באמת טובות ולא סתם זכרתי אותן כטובות בגלל שהייתי צעירה יותר. ממש נהניתי משתיהן, למרות שאני עדיין חושבת ש-02 יותר טובה (מרוב הבחינות). ודאיקן זה עדיין קאנון. ^_^ בקיצור, זה היה ממש כיף ונהניתי מכל רגע. אני ממליצה בחום. מה גם שהן הרבה יותר טובות ביפנית (מכל הבחינות). אתמול התחלתי את טיימרס (בהוצאה של PositronCanon). אני ממש מצפה לזה.
ועכשיו לעניינים קצת יותר אישיים, אני משתחררת בעוד כחודש והתחלתי לחפש עבודה. אני מתכוונת לנוח (ולעשות דברים אחרים) בערך חודש ואז להתחיל לעבוד. היום אפילו הייתי בכנס משתחררים (שהאמת לא תרם לי הרבה, בעיקר כי אני כבר לומדת וכבר סיימתי שירות חובה ואני כבר יודעת במה אני רוצה לעבוד, אבל לא נורא). אני מצפה גם לזה, ולמרות שבהתחלה זה נראה קצת מפחיד, אני חושבת שאני מסוגלת להתמודד עם זה טוב. אני רוצה שזה כבר יגיע. חוץ מזה, מאז ששביתה הסתיימה אני לומדת די הרבה, יומיים בשבוע עד שעות מאוחרות, וביום רביעי יש לי מבחן באחד הקורסים. בקורס השני אני מראש הולכת על מועד ב' כי לא נספיק את החומר. כל העניין של השביתה ממש מרגיז אותי, אוקיי, היתה שביתה ופורסמו הקלות, וזה היה מספיק אם היו מכבדים אותן. בקורס שיש לי בו מבחן יש גם פרוייקט סיום, ולא ביטלו את חובת ההגשה שלו. יש שם עוד 2 ממ"נים חובה חוץ מהפרוייקט והם הפכו להיות רשות, אבל אחד מהם הגשנו כבר לפני שהשביתה התחילה. ואין הקלות בכלל בנוגע למבחן (וגם יש רק מבחן אחד לדוגמא)... פשוט מזלזלים בסטודנטים. ובקורס השני אין סיכוי שמישהו יעבור אם הוא יגש למועד א' (אבל יש הרבה חומר אז אין ממש מה לעשות בקשר לזה). המנגה של Fruits Basket טובה ויש לי ספר חדש של אנדר שאני צריכה לקרוא. בכלל קניתי המון ספרים בזמן האחרון (לפחות יהיה לי מה לעשות בחופש XD). ... אוקיי, ירדתי קצת מהנושא, ואני מקווה שהדיון לא יתפתח יותר מדי בנושאים שלא קשורים (עד כמה שכיף לקטר על האוניברסיטה), אבל לפחות יצאה הודעה ארוכה. ^^;

remundo

New member
הידד!

אני מתכוונת לנצור את ההודעה הזאת רק כדי לזכור מי הוציא מה! תרגום רשמי של טואי? יפה יפה! *מתמוגגת* וגם אני הייתי בכנס משתחררים היום! והיה סתם מעפן, למרות שעדיין אין לי מושג מה אני רוצה לעשות בחיים. היתה שם מישהי ממכללה נידחת שהתנפלה עלי והתחילה להגיד כל מיני דברים לא קשורים, היא הכניסה בין השאר את "זה שאת לומדת משהו לא אומר שאת מוכרחה לעסוק בו, תלמדי כמה שיותר דברים שיהיה לך לאן להתפתח" או משהו כזה שעכשיו כשחשבתי על זה הגעתי למסקנה שהיא בטח קוראת סמויה פה כי ליסטה אומרת את זה כל הזמן (ואז נזכרתי בפורום ונכנסתי לפה). (אגב, האישה הזאת התכוונה להיגד שכדאי לי ללמוד הוראה אצלם כדי שיהיה לי מקצוע בזמן שאני "אתפתח" לכל מיני כיוונים אחרים. טוב נו. היא גם חושבת שיוניקס זאת שפת תכנות, אבל לא תיקנתי אותה, לא חשוב.) ואני בטוחה שליסטה תגיד שלא חרגת מהנושא כי אנשים גם צריכים לחפור כאן על עצמם. (אחרת.. גם אני חרגתי מהנושא O_O).

star_female

New member
וואו, איזה צירוף מקרים...

מעניין שגם את היית שם. אבל אני לא יודעת איך את נראית והיו המון המון אנשים אז לא מפתיע שלא נפגשנו (ואולי אפילו לא היינו בהרצאות באותן שעות) XD לדעתי בשבילך הדבר המעניין יותר היה בהרצאה על הזכויות והחובות, את יכולה לגשת ליחידה להכוונה ולהתייעץ איתם לגבי כיוון. אני לא צריכה את זה אבל זה נשמע לי ממש טוב בשביל אנשים שלא בטוחים עדיין. לגבי התרגום של טואיי, אמנם הוא רשמי אבל משום מה הם הכניסו שם טרמינולוגייה של הגרסה האמריקאית. אז הדיאלוגים מתורגמים בצורה טובה אבל מדי פעם יש דרגות כמו rookie ו-champion, ואני לא יכולה להגיד כמה זה מטריד לשמוע את אקס-וימון אומר XLaser ולראות בתרגום VLaser...

remundo

New member
ממ כן, זה נשמע רעיון טוב.

(חבל שלא חשבתי עליו בעצמי קודם.) לגבי התרגום של טואי, טוב, אפשר לסבול את זה. כבר נתקלתי בכמה פאנסבס עתיקים כאלה שמתרגמים מוזר, אבל אף פעם הם לא עיוותו את השמות של המתקפות. (חוץ מבפעמים שהם לא היו סגורים על השמות של המתקפות בכלל. זה קרה לי עם סיילור מון.)

למעלה