אמא'לה!!

unknown9898

New member
אמא'לה!! ../images/Emo10.gif

בעוד אני מתקלח, אני שם לב לסלמנדרה (לפחות אני חושב שזה זה) מולי!! אני יודע שאולי הפחד שלי ממנה הוא לא רציונאלי, אבל היא כמעט גרמה לי להתקף לב.. אני פשוט מפחד מהדברים האלו! וזאת לא הפעם הראשונה.. אני חושב שלפני כמה ימים ראיתי זיקית בשירותים
זה בגלל הקיץ? איך אפשר להיפטר מהם ולמה הם באים אליי?! אני מנקה ביסודיות את השירותים והמקלחת בתדירות גבוהה ואני לא מבין למה הם עדיין באים

אני בספק אם מדובר בסלמנדרה

סביר יותר להניח שמדובר בלטאה כל שהיא. יתכן וצנרת הביוב שיוצאת מהבית פתוחה בנקודה כל שהיא ומשם מגיעות כל מני לטאות שנופלות לתוכה. צא החוצה ותבדוק אם זה המצב. הם לא נמשכים למקלחת שלך, אין להם מה לחפש שם.

unknown9898

New member
קרוב לוודאי זו זיקית..

אחרי שבדקתי באינטרנט זה יותר הגיוני, לא יודע למה התגובה הראשונית שלי הייתה סלמנדרה. תודה על הטיפ.. באמת הייתה צנרת ביוב פתוחה.

גם לא ממש סביר שמדובר בזיקית...

זיקיות לא מרבות לרדת מעצים ושיחים, ואם אחת הגיעה איכשהו למקלחת שלך, הגיוני יותר שזה דרך איזה חלון שצמוד לעץ, ולא דרך מערכת הביוב.... אולי ראית שממית?

גם אם תנקה 1000 פעם

לא יהיה לזה קשר ללטאות אין להן שום עניין בלכלוך או הנקיון של המקלחת שלך אם היא עמדה על הקיר אז זו כנראה שממית לא נראה לי שזיקית יכולה לעמוד על קיר... שממיות אוכלות יתושים והן חביבות מאוד פשוט תניח להן

היה עוזר עם היתה מתאר

או נותן יותר פרטים על הזוחל. יתכן שראית חומט כל שהוא . אך אם לא הבחנת בפרטים לגבי הלטאה אולי אם תתן ציון של מקום מגורך יכול לתת או נכון יותר לצמצם את האפשריות.

unknown9898

New member
הנה תמונה

וראיתי אותה פעם נוספת אתמול. יכול להיות שהייתי קצת בור בנושא, היות שככול הנראה זו חיה מועילה שאוכלת חרקים.. ה"פחד" העיקרי שלי שהיא תצא מהשירותים ותשוטט על המיטה שלי או תשאיר שם גללים (היות והשירותים צמודים לחדר) שזה מן הסתם יכול להעביר כול מיני מחלות (לא?). רציתי לדעת מה יש לכם לומר? לחיות איתה בשלום או לנסות לשחרר אותה במקום אחר? (להרוג זה לא אופציה כיוון שזה מביא מזל רע לכאורה)

זו שממית יפה

וכמו שאמרת זוללת יתושים היא לא באה מהאסלה אלא מהחלון כנראה אין לה עניין לטייל לך על המיטה היא בדרך כלל קרובה לתקרה ופוגשים אותה בלילה הכי וב יהיה אם תצליח לשכנע את עצמך לחיות איתה בשלום... אם לא תפיל אותה בעזרת מטאטא בעדינות לדלי ותשחרר אותה בחוץ לדרכה

unknown9898

New member
כמו שאומרים..

The enemy of my enemy is my friend :) אני שונא יתושים/עכבישים/ג'וקים יותר..

אני חייב להגיד לך משהו...

get a grip man! צא מזה. זו בסה"כ חיה קטנה. אתה פוחד ממנה, כאילו היא יכולה להזיק איכשהו. באמת סליחה על הגישה והנימה המאצ'ואיסטית משהו, אבל אתה גבר. מה יש לך? חיה קטנה. אתה מפחד ממנה? צא מזה! ואם היא תשאיר לך גללים על המיטה? תנקה. מקסימום תחליף סדין. מה הפאניקה? אני גם לא חושב שבחורות שנכנסות לפאניקה זה קביל. פחד לא תורם כלום לאף אחד. אבל באמת... אאייווו שממית!!!

למעלה