אמא'לה
אני מזדקנת

אור67

New member
אמא'לה../images/Emo5.gif אני מזדקנת../images/Emo161.gif

גיליתי היום משהו מזעזע - יש לי שערה לבנה! עכשיו תבינו,זה לא שאני היסטרית לגבי איך שאני נראית,רק מפחיד אותי הטיימינג של גברת שערה לבנה. אני עוברת תקופה לא קלה בכלל .מחודש שמיני ועד היום לא ישנתי לילה אחד רצוף.(זיו שלי היום בן 5 חודשים) אני מניקה מהבוקר עד הבוקר,לומדת מלמדת ומטפלת. לא קל בכלל,מאוד אינטנסיבי ושוחק. אני עייפה.רזיתי מאוד.יש לי בעיות חניכיים קשות ואני צריכה לעבור טיפולי כירוריגיים עצבניים בפה. אין לי כח. לא שרע לי או משהו,אבל אני מותשת מאוד. והבוקר הגוף שלי מאותת לי בסימנים לבנים...שערה לבנה.הראשונה שלי.

לכי מהר לקנות בגד!

אני לא צוחקת. למרות שזה אולי נשמע מאד לא פוליטיקלי קורקט, ולמרות שאנחנו מחשיבות את עצמינו נשים נאורות - אין מה לעשות, שצריך את המשהו הזה כדי להרגיש טוב עם עצמך. גם לי יש את הימים שבהם אני מרגישה מפלצת, ובמיוחד עם עודף המשקל מההיריון (והרבה שערות לבנות...) - ובגד חדש משפר את המצב-רוח. ואל תקני חולצות טריקו או בגד "לבית" אלא בגד אמיתי שמחמיא לך. ואם זה לא מתאפשר אז תקני משהו אחר- כל דבר שעושה לך נעים - אפילו חגורה.

מותק,אין לי דברים חכמים

להגיב,רק ששערת רבות חצי שערה? וצרת רבות נחמת טיפשות? אני מנסה להתחבב על השערות הלבנות שלי,ולעשות להן גאוות יחידות,שישארו במקומן,רק שלא יביאו חברות....

lulyK

New member
לי מגיל 17.......

ותמיד אמרו לי שזה סימן שאני אהיה עשירה. אני עוד מחכה

עינבלית

New member
טוב, לפחות אין לך../images/Emo161.gif...

שערה אחת??? אני כבר הפסקתי לספור.
אור! כנראה שהגוף שלך מאותת לך, קחי מנוחה. יש לך איזשהי אפשרות לתת לחברה להיות עם זיו וללכת לנוח בראש נקי? נשמע מאוד מתיש ומעייף. ועייפות, את יודעת , מחלישה את המערכת החיסונית בכלל ואת הגוף גם. אז תני לשערה הלבנה הראשונה מקום של כבוד ותגידי: עד כאן. מה אני צריכה לעשות כדי שהגוף שלי ירגיש מלא אנרגיות וכוח? מה חסר לי? אולי את לא אוכלת נכון, אולי את לא ישנה מספיק, אולי יש לך הרבה עצבים, כל אלו יכולים להלבין שערות... בקיצור- תדאגי לעצמך ותרגישי טוב!

ילדונט

New member
אני נולדתי עם שלוש כאלו ../images/Emo3.gif

אבל לענייננו, באמת נשמע שאת מותשת. אולי בסופ"ש תבקשי מאבא לתת בקבוק שאוב כאילו שאת לומדת/מלמדת/מטפלת ותישני?

dorlim

New member
צודקות חברותי - את צריכה משהו לעצמך

ומייד - מנוחה, קניה טובה או כל דבר אחר שיעשה לך טוב על הלב

nubi

New member
היי!

לאיזה רופא בסוף הלכת (שלחי לי מסר כמובן). אגב, יש קשר ברור מאוד בין מתח, עצבנות, חוסר שינה (וכמובן ההורמונים) ומחלות חניכיים. לפני שאת עושה כירורגיה-תכתבי לי מה המצב...

yaelia

New member
תשאירי את זיו קצת עם אבא שלו

עם בקבוק של חלב שאוב. קחי לך שעתיים על חוף הים עם ספר. תנשמי קצת. נשמע שאת בתוך מערבולת. אי אפשר לעשות הכל כל הזמן ולא להתחשב בעצמך ובצרכים שלך במאום. או הצעה טובה יותר. שלילה אחד אבא של זיו יקום ויאכיל מבקבוק. ואת תישני שינה מלאה. עייפות מטמטמת לגמרי. קדימה תהיי קצת טובה אל עצמך. ועוד משהו - אני כן מאמינה בלתלוש שיערות לבנות. ברגע שאני אזהה אחת כזאת אצלי, היא תיתלש מיד.

אני../images/Emo45.gif שתעשי משהו כייפי בשביל עצמך

ותיכף אני אהיה קירחת מלתלוש שיערות לבנות
... הנשירה הקיימת גם ככה לא משאירה לי הרבה עבודה

ציף שלי

New member
מזדקנת? לא!! נהיית אמא? כן!!../images/Emo24.gif

שערות לבנות אמנם אין לי אבל נשירה... ועוד איך! רזית? הלוואי עליי. בעיות חניכיים? גם אצלי ושמעתי על הרבה נשים אחרי לידה. עצות: כמו שכתבו לך - בזבוז כסף תמיד עוזר ובנוסף תשתדלי לקחת קצת זמן לעצמך, אני מעסיקה את אמא שלי חצי משרה בתו מטפלת ומאז חיי השתנו. הלוואי והיא הייתה גרה קרוב יותר.

אור67

New member
בנות!תודה על כל התגובות החמות../images/Emo23.gif

לא הייתי אתמול בבית למשך כל היום ורק עכשיו אני קוראת את התגובות. אז תודה.וכמה דברים להבהרה-זיו הקטן שלי לא אוכל מבקבוק ואם הוא כן מועיל בטובו לעשות את זה ,זה עולה לנו בכ"כ הרבה פרוצדרות שאני מוותרת על הרעיון של לתת בקבוק לאבא שלו ושייתנו לי לישון.הלוואי ויכלולתי. מעניין שכולכן הייתן בעד ללכת ולרכוש משהו חדש שיחזק את הנשיות שלי. קודם כל תמיד רעיון טוב ולא צריך סיבות ללכת לקנות נעליים ולהרגיש הרבה יותר טוב א"כ בוודאות.אבל עיניין השערה הלבנה לא עירער בעיניי את הנשיות שלי (שמעורערת מדברים אחרים אומנם אבל לא מהשערה הלבנה..אז כן ללכת לקניות אה?!) השערה הלבנה הפחידה אותי כי ראיתי בכך איתות מהגוף שלי שהוא עייף ומזדקן. טוב הקטנצ'יק קורא לי. אני אמשיך יותר מאוחר. אני אוהבת את המחשבה שיש לי כאן עם מי לדבר. שיהיה לנו יום נפלא

למעלה