אמאל'ה

FortuneFaded

New member
אמאל'ה ../images/Emo5.gif

אז בעקבות זה שהופניתי לכאן מפורום עתודה, הרשתי לעצמי להיות מופנה שוב לפורום "פאקצות". בלי לנסות לעמוד על טיבן של הפקצות באשר הן, מה תגידו על זה? או על ההודעה הזאת? בנות 13 ו14, ד"א. כשאני הייתי בן 13 לא זכור לי שחיפשתי פורנו (הומואי/סטרייטי) באנימה, אבל יכול להיות שזה רק אני?

EdisonGirl

New member
בהחלט ../images/Emo5.gif

אני מחכה לראות את צורת העתיד של הילדים של היום..

../images/Emo140.gif זה מה שבימינו נקרא יאוי

כי פאקצות סוגדות להומואים. שרשור יאוי הוא מחייב בכל פורום של חובבי אנימנגה..

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifזה רק אתה.

בשנים האחרונות הפוקימון הפך להיות לא אופנתי, אבל סחף איתו לארץ את המנגה והאנימה. אנשים רבים מוצאים סיפוק בציורים האלו, מפני שהם יפים ונחמדים ובעלי עלילה מעוותת. ע-כ-ש-י-ו; בגלל שמנגה (ואיתה האנימה, כמובן) שמה דגש על אנטומיה מדויקת, יש תמונות עירום רבות, ועם הזמן זה הפך לחלק מהעלילה- ולפורנו רך וקשה, אפילו פורנו בין ילדות בנות שבע לבין נערים בני שבע עשרה, ואהבה בין ילדונות בנות שבע לחבר הכי טוב של אח שלהם, 17, שבטח מאוהב באח הגדול שלהם (מישהו אמר סאקורה?
) בכל מקרה, עם הזמן הדבר הפך, אל תשאלו אותי למה, לרווחת הכלל. כולם יכולים להשיג פורנו לא מלוכלך של ילדות בנות 12 ובקום להחשב לסוטים, אפשר להחשב למישהו שפשוט מעריך את האומנות היפנית. יאיי~?!

FortuneFaded

New member
יפים ונחמדים ובעלי עלילה מנוונת?

אני לא בטוח שפורנו אנימה הוא בדיוק אומנות.. אבל כנראה שאני פשוט לא מתקדם מספיק (או פשוט ישיש מדי)

למעלה