אמאלה
איזה מסכן!

Juli kleo rullz

New member
אמאלה../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo7.gif איזה מסכן! ../images/Emo15.gif

תראו איזה מסכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Juli kleo rullz

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

א. זה על סוסים ב. זה חשוב. ג. זה נושא שאפשר להפוך אותו לדיון (האם לדעתכם קרקס זה מקום מתאים לסוסים?) ד. מתי תבינו כבר שאפשר לפתוח שרשורים לא רק אם הם דיונים! או "שיעורי רכיבה"
כל עוד זה קשור לסוסים וזה משהו שיכול לעניין את כולם וזה חשוב אז למה לא לפתוח שרשור?!
נ.ב- סורי שהתפרצתי... אני עצבנית... לא קשור אליכם... (ונחשו למה...
) אבל אני בכל זאת חושבת שזה נכון כל מה שכתבתי...

רשום בידיעות אחרונות שהסוס לא נבהל.

זה גם מזל גדול בטח הוא פחד שאם הוא יעשה משו יענישו אותו

Juli kleo rullz

New member
יש הפגנה... ../images/Emo15.gif

ביום חמישי בכיכר דיזינגוף... (אני לא יודעת בדיוק פרטים אז מי שיודע שיכתוב פה!) ואני רוצה ללכת... אם אני אמצא מי שיבוא איתי אז חבר של אחותי יסיע אותי עם חברות שלי והוא יילך להתסובב קצת בתל אביב (עם אחותי) ואם לא... אז הם ישארו איתי שם!
אני מתה ללכת! אני שונאת קרקסיםםםםםםםםםםםםם מגיל 6 לא הייתי בקרקס עם חיות רק בגלל ההתעללויות!!!!!!!

Juli kleo rullz

New member
יש כמה מבוגרים... ../images/Emo15.gif

שנפצעו... ויש שני ילדים שנפצעו... אבל לא קשה... הסוס היה כל כך מסכן... וכשהוא נתקע בכיסאות הוא לא זז עד שיחלצו אותו וככה הוא מנע מדברים יותר חמורים לקרות!!!!

למעלה