אמאלה זה הגיע לפה מה בקשר להופעה ביום שני?
ר רעוּת New member 31/12/08 #2 ../images/Emo10.gif אבל בטח ביטלו לכם לימודים, לא? אולוויז לוק את דה ברייט סייד וכו' ועכשיו אלך לחטוף מכות באונ' על היותי יהודייה, כי לי לא ביטלו לימודים .
../images/Emo10.gif אבל בטח ביטלו לכם לימודים, לא? אולוויז לוק את דה ברייט סייד וכו' ועכשיו אלך לחטוף מכות באונ' על היותי יהודייה, כי לי לא ביטלו לימודים .
D DeepThoughts New member 31/12/08 #3 נפל בבית ספר שלי (שאותו סיימתי לפני 8 שנים) וביטלו את הלימודים באוני (שאותם סיימתי לפני שנה וחצי)
ר רעוּת New member 31/12/08 #4 אז באמת באסה ../images/Emo16.gif למרות שתמיד פנטזתי על זה שייפול איזה טיל או פצמ"ר על הביצפר שלי
S so are you to me New member 31/12/08 #8 רעות ../images/Emo6.gif דיי להיות נוראית כבר ../images/Emo6.gif
S so are you to me New member 31/12/08 #6 זה מאה מטר מהבית של חבר טוב. הוא ורב שאר הסטודנטים שאני מכירה עפו על טיל [חה חה נוט] הביתה בערך מיד אחרי זה... אבל לא כולם. מפחיד מפחיד.
זה מאה מטר מהבית של חבר טוב. הוא ורב שאר הסטודנטים שאני מכירה עפו על טיל [חה חה נוט] הביתה בערך מיד אחרי זה... אבל לא כולם. מפחיד מפחיד.
S so are you to me New member 31/12/08 #5 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif תבואו כולכם למרכז. בחיי, אני אסדר לכם כבר משהו. עצוב לי כל כך...
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif תבואו כולכם למרכז. בחיי, אני אסדר לכם כבר משהו. עצוב לי כל כך...
ר רעוּת New member 31/12/08 #7 בואו לצפון ../images/Emo16.gif סתם, לא, בקרוב אצלנו אני כזאת גרועה, אפילו לא התקשרתי לבדוק אם חבריי בב"ש עדיין חיים בטח רונה תבטל את ההופעה שם עכשיו .
בואו לצפון ../images/Emo16.gif סתם, לא, בקרוב אצלנו אני כזאת גרועה, אפילו לא התקשרתי לבדוק אם חבריי בב"ש עדיין חיים בטח רונה תבטל את ההופעה שם עכשיו .
D DeepThoughts New member 31/12/08 #10 לא צריך לבטל כלום מאז 10 בבוקר טפו טפו חמסה חמסה לא היה כלום ורונה יכולה להביע הזדהות
ח חיפאית36 New member 1/1/09 #12 במלחמת לבנון התבטלה הופעת-רונה במרתף וזה היה כל כך עצוב לא מספיק שהיתה מלחמה, גם את ההופעה לקחו לנו?? אנ'לא אשכח את זה לנסראללה אפילו אם הוא יבקש סליחה! טוב, חזרה לפרופורציות - תהיי חזקה שם מקווה שיפגעו בחמאס כמה שיותר, ושכמה שיותר מהר יחזור להיות שקט.
במלחמת לבנון התבטלה הופעת-רונה במרתף וזה היה כל כך עצוב לא מספיק שהיתה מלחמה, גם את ההופעה לקחו לנו?? אנ'לא אשכח את זה לנסראללה אפילו אם הוא יבקש סליחה! טוב, חזרה לפרופורציות - תהיי חזקה שם מקווה שיפגעו בחמאס כמה שיותר, ושכמה שיותר מהר יחזור להיות שקט.
S so are you to me New member 4/1/09 #18 מה קורה עם ההופעה בב"ש? מישהו? אם היא באה היא תצא גדולה מהחיים. באמת.
ר רעוּת New member 4/1/09 #19 זה לא תלוי רק בה. פיקוד העורף בחיים לא ייתן אישור להתקהלות של הרבה אנשים במקום אחד. אלא אם כן זאת הלוויה של חמאסניק בעזה, ואז the more the merrier.
זה לא תלוי רק בה. פיקוד העורף בחיים לא ייתן אישור להתקהלות של הרבה אנשים במקום אחד. אלא אם כן זאת הלוויה של חמאסניק בעזה, ואז the more the merrier.
B blackwish New member 4/1/09 #20 ../images/Emo124.gifמישהו יודע מה עם ההופעה בבארקה? הסתכלתי באתר שלהם והוא בכלל לא מעודכן:-\ לפחות שיהיה משהו מרענן לעשות בעיר
../images/Emo124.gifמישהו יודע מה עם ההופעה בבארקה? הסתכלתי באתר שלהם והוא בכלל לא מעודכן:-\ לפחות שיהיה משהו מרענן לעשות בעיר