אמאלה!!!!!!!!

אמאלה!!!!!!!!

תחברו את הידיים בייחד ותאו חיים או מוות (יש לפעמים עיוותים ב-מ של החיים...) אז פעם היה לי חיים ועכשיו אני כמעט מוות!!!!! ה-מ של המוות קצת עקומה אבל בכל זאת!!!!!!!!!!!!

blueirus

New member
מה הוא אמר?

לחבר באותיות? כתב מחובר? חחחחחח איזו הודעה תמוהה

Idan91

New member
../images/Emo6.gif יואו... ../images/Emo187.gif

אני פשוט נקרעת כאן.. הציור הזה לא מי יודע מה מסביר הכל..

כמו שאנשים עושים קליקים...

אבל שלא ואז שתי הידיים מתחברות כזה ואפשר לראות...

scooby4

New member
חברה כולם ../images/Emo70.gif כנסו לפה רגע ../images/Emo70.gif

עשיתי עכשיו "שיחה" עם זיו (דונאלד דאק), שהוא יסביר לי מה קורה, אז הנה מה שהוא רוצה לומר, הוא פשוט, השתגע קצת. מסתבר ש...אחותו קראה באיזשהו ספר, על זה שאם מרכיבים את היידים, בצורה שמכניסים את האצבעות אחת לשנייה, והאגודל בצד אחד, והאגודל השני בצד השני, אז בפסים של היידים (בכף היד) כתוב "חיים" קצת מעווט, או "מוות" קצת מעווט. הוא הצליח לעשות את זה, אבל לפי ההסברים שלו אף אחד לא מבין, גם אני. הוא אמר שהלוואי שתהיה לו מצלמה דיגיטלית, כי הוא רוצה לצלם להראות לנו, אבל אין לו. זהו, אז זה למה הוא צייר, וניסה להסביר לנו מה הקטע. אם אני אבין, אני אסביר מתישהו.

אוקיי אני עובדצ על זה..

אני אצלם שיצליח לי

scooby4

New member
הקטע הוא...

שאתם צריכים לעשות כמו שאתם עושים קליקים. תתחילו בלשלב את האצבעות יחד, עכשיו שהאצבעות מחוברות, תרימו את הידיים כלפי מעלה, שהאצבעות נשארות למטה. שתהיה מן צורה של עיקול בין 2 הידיים. כמו שאתם עושים קליקים !! עכשיו תסתכלו על היידים שלכם, על הקווים בכף היד. לכל כף יש 3 קווים, ותנסו למצוא עם כתוב שם בגדול חיים, או מוות. לי זה לא הצליח...

Idan91

New member
למרות שכתבת "כנסו ל.." ../images/Emo187.gif

הבנתי שהתכוונת להגיד: "כנסו את עצמכם והיכנסו לפה!"

למעלה