אמאלה

אמאלה

מחר אני טסה לפולין אני מתרגשת ומפחדת בעיקר אגב זאת טיסה ראשונה שלי-והבעיה שהכי מטרידה אותי היא שכל החברות שלי פרשו מהמשלחת ואיכשהו נשארתי בלי חברה אחת טובה.... יש לי כמה חברות שיוצאות איתי אבל זה לא אותו דבר....אלה לא החברות הטובות שלי אמרו לי שהקבוצה תתגבש ונהיה כולנו גוש אחד מקווה שזה יהיה ככה

מסע מוצלח ומלמד../images/Emo20.gif

תהני במסע, תלמדי דברים חדשים ושיהיה לך מסע טוב. גם אצלי החברות הקרובות לא יוצאות, אבל לדעתי זאת הזדמנות טובה להתחבר לבנות ובנים מהשכבה ולהכיר אותם אחרת. אם החברות היו יוצאות- רוב הזמן הייתי בטח דבוקה אליהן (שזה טוב) אבל אני מעדיפה להתחבר גם עם אנשים אחרים.

יהיה טוב בע"ה אל תדאגי!!!

אני אומנם יצאתי עם חברות קרובות וטובות שלי, אבל יצאנו משלחת ענקית, של מלא מלא סגנונות והמורה שלי ממש פחד מהמשלחת שלנו... ובסוף הוא אמר שזאת היתה המשלחת הכי טובה שלו עד עכשו.. פשוט התערבבנו, וכשאת שם את לא ממש חושבת מי חברה טובה שלך ומי לא.. את פשוט זורמת, כי בת'כלס כולם שם בדיוק כמוך... באותו מצב.... ככה זה גם כשאת רוצה להגיד משהו, בהתחלה זה מפדח- כי מה כולם יגידו והכל.. אבל אח"כ את אומרת- יאללה כולם כה עכשו! אנחנו באותו מצב.... ובאמת מתגבשים שם....
בהצלחה!!!! ומסעע ממצה ומהנה... כן כן צריך גם להנות שם.... [וואו! רק עכשו אני חושבת על זה שנסעת כבר...
חיחיחי לא נורא שאחרים ילמדו מזה... חיחיחי]

חייםלוי

Member
מנהל
טיסה נעימה ומועילה.

אל תדאגי בקשר לחברות. במהלך המסע מתגבשים ומתקרבים.

שיהיה לך מסע מוצלחחחח ומשכיל..

אני אומנם יצאתי עם החברה הכי טובה שלי (חת מהן..) אבל לא ממש היינו יחד כשהיינו במחנות השמדה הרגשתי צורך להתבודד ובכלל הילדה שאני הכי שונאת יצאה וכשהיא נשברה ואני נשברתי היו בנינו חיבוקים ועידודים... (גם זה קורה..) וגם מתחברים עם חבר'ה אחרים... זאת אחלה הזדמנות כמה שזה נשמע נורא.. בכל אופן בהצלחההה

crazy monkey

New member
לא נורא

גם איתי יצאו 3 חברות טובות, אבל הכי טובה נשארה בארץ, וכל עוד אתם מסתדרות ביחד אין שום סיבה שלא תתקרבו,

למעלה