אמאללללללה

lalallllllll

New member
אמאללללללה

למשהו יש מושג מה הולך להיות בבגרות? אני מפחדת שהמורה שלנו לא לימדה טוב. המתכונת הייתה ממש קלה וקבלתי 97 ואני מפחדת שהבגרות תהיה ממש קשה....

תרגעי....

דבר ראשון בדרך כלל הבגרות יותר קלה מהמתכונת אז תרגעי ודבר שני אני מניחה שזו לא הפעם הראשונה שהמורה שלך מגישה לבגרות ולכן אין לך מה לדאוג וחוץ מזה כל דבר שהיא מלמדת היא מתייעצת עם הצוות ככה שהיא לא יכולה ללמד מה שבא לה אז תרגעי..... ובהצלחה!

lalallllllll

New member
דדד

את בטוחה???... לי הייתה ביום שישי בגרות בהבעה והיא הייתה ממש קשה יחסית למתכונת

GenghisK

New member
97 ומפחדת...

אם קיבלת 97 אין לך מה לפחד. אני בספק אם המורה שלך לימדה אותך לא טוב, כי רק למורים מנוסים נותנים להגיש לבגרויות. אין לך איזה ספרים להשוות את מה שלמדתם בכיתה לחומר? (אני ממליץ במיוחד על "לומדים להצליח" למרות שעכשיו כבר די מאוחר להשיג ספר)

Idan91

New member
מורים מנוסים??

המורה שלי היא שנה שנייה כמורה.. והיא באמת לא יודעת ללמד..

GenghisK

New member
שנה שנייה

שנה שנייה כמורה בכלל או בבית ספר שלכם? לנו יש מורה שיודע ללמד - הוא ניכנס לכיתה, מכתיב ויוצא. עדיף מורה שלא יודעת ללמד...

Idan91

New member
שנה שנייה בכלל...

המורה שלנו נכנסת לכיתה, מחלקת דפים, אומרת "קראו בזמנכם החפשי", מכתיבה כמה שורות (מילה במילה מספר, פשוט דברים שקצר מידי בשביל לצלם לנו דף שלם על זה) וזהו. והיא גם לא יודעת את החומר בגרוש! אין גרועה ממנה...

GenghisK

New member
דווקא יש

אני מוכן להתערב שהמורה שלנו יהיה בזמן הבגרות בבית, רואה ספרד אירלנד. בזמן המתכונת הוא קיצר לנו את הזמן בחצי שעה בגלל שהוא רצה לראות צרפת סנגל...

למעלה