אמאל`ההההה

alona..

New member
אמאל`ההההה

אני לא יודעת מה קורה פה, זה ממש מפחיד. שלחו לי אי מייל ביקשו ממני לבוא לצ`אט ולא רציתיייייייי באמת שלא רציתיייי אבל היא ביקשה יפה ואני אוהבת אותה אז באתי!! אמאל`הה אז התחילו הצרות. פתחתי את החלון של הצ`אט ורשמתי אוטומטית את השם שלי ורק כשלחצתי אנטר שמתי לב פתאום שזה לא רשם כלום. ובכל זאת התחברתי לשרת ואז נכנסתי ללובי והכל היה ריק!!!! וזה הרי לא יתכןןןן. אז רשמתי בשורת פחית חדר שם של חדר מסויים ושוב לא ראיתי את הכתב!!! ולחצתי בכל זאת אנטר ופתאום היו הבהובים כאלה על המסך וראיתי שעברתי חדר אבל לא היו בו משתתפים, וזה חדר שתמיד פעיל!!!! כל המסך היה ריק. בכל מקום שבו ניתן לראות כתב שחור אדום או כחול לא ראיתי כלום!!! אז ניסיתי לרשום בשורת שיחה ולא ראיתי מה אני רושמת וכשלחצתי על אנטר כמה פעמים פתאום ראיתי שעונים לי ושוב הכל נעלם. באמת שנבהלתי מכל הבלאגן ורציתי לצאת אבל אז הסתבר שאין X בחלון הצ`אט!!!!! ולא יכולתי לצאתתת!!! ופתאום שוב עלה החלון הזה שסיפרתי לכם עליו, ההוא עם ה- cd_load רק שעכשיו הוא היה קצת יותר מפחיד, האותיות היו מודגשות ו.... בקיצור באמת נכנסתי לפאניקה ורציתי כבר לצאת מהצ`אט!!! אז רשמתי 7000 מספרים ברצף עד שהשרת העיף אותי ורק אז הצלחתי בעזרת קליק ימני לסגור את החלון. ואז האינטרנט התנתק ו.... אוף!!!!!!!! ה צ י ל ו

למעלה