אמא אבא

אמא אבא

אמא אבא תקלטטו אני לא פסיכית!! אני לא חולת נפש, אני לא משוגעת!! אני לא מטורפת!! אני בסך הכל ילדה עצובה עם כאב על הנשמה זה שכואב לי לא אומר שאני חולת נפש. אל תשלחו אותי לפסיכולוג אל תעזרו לי אל תתקרבו אלי אל תחשבו שאני מפחדת כי אני לא אני לא תחשבו שאני חוששת כי אני לא ובאמת שלא, זה לא עניין של גאווה כי אתם יודעים שאם הייתי מפחדת הייתי אומרת אבל אני לא לא לא לא מפחדת!! פשוט תעזבו אותי, אל תטיפו לי כל הזמן תיתנו לי חיבוק ונשיקה אבל אל תגידו שאני מפחדת ואל תגידו שאני לא מבינה מה אני עושה ואל תגידו שאני טועה, כי אני צודקת ואתם יודעים את זה אתם חושבים שאני לא מודעת לחיים ? אני מודעת להרבה דברים ואתם לא יודעים אז דייייי!!!!!

י ו ל י ק

New member
ילדה,לא סתם../images/Emo39.gif

אמא ואבא דואגים לך,ורוצים לעזור... את בעצמך אמרת שיש לך כאב בנשמה אז אולי טיפול של איש מקצוע כן יוכל לעזור.וזה לא אומר שאת משוגעת,או צריכה אשפוז,אלא רק צריכה עזרה... לעבור את המשבר הזה. אל תדחפי את היד המושטת לך לעזרה...תאחזי בה,ותתני לה לעזור לך לצאת החוצה מהמקום הכואב הזה. ואני בטוחה,שאת הכל הם עושים מהמון המון אהבה ואכפתיות. אני יודעת,שאני הייתי עושה כך לילדים שלי... בהצלחה!

אבל הם רומזים שאני צריכה פסיכולוג

הם רומזים שאני משוגעת. אחותי אמרה לי היום שאני משוגעת. והם מנסים להתקרב, אבל הם לא קולטים שאם הם יתקרבו אז אני יביא להם כאפה אני לא רוצה ת´קרבה שלהם לא רוצה. לא זקוקה לה, אני כרגע זקוקה רק שלא יצעקו עלי וזה יעזור מאוד. ומי מכיר אותי יותר טוב - הם או אני ? אני! אז הם לא יגידו לי שאני צריכה פסיכולוג כי אני מכירה את עצמי הכי טוב בעולם ויודעת שפסיכולוג לא יעזור לי כי אני לא צכירה עזרה בזה!!! והם לא קולטים את זה. אמא שלי מדברת איתי על זה שהיא רוצה לעזור לי כי כואב לה הלב לראות אותי עצובה...וזה רק מביך כי אותי כי היא חושבת שאני עצובה בגלל החברים שלי. היא חושבת שזה קשור בחיי חברה שלי. וזה ממש לא נכון כי יש לי חברים שבאמת אוהבים אותי ואני מתה עליכם ואני ממש מאושרת. אבל המשפחה שלי הורסת את האושר!!

י ו ל י ק

New member
ילדונת

המשפחה שלנו נמצאת ליידיו כדי לתמוך ולתת כתף בשעות הקשות,וגם המאושרות... הקושי שלך זועק מהמכתב,ורואים את סערת הרגשות שבה את נתונה. ללכת לפסיכולוג לא אומר שאת משוגעת,אלא רק שקשה לך ואת צריכה עזרה... הוא ייתן לך כלים,שיעזרו לך להיות חזקה יותר. מעבר לזה-הדרך היא שלך. כל דרך שבה תבחרי. חבל שבמאבקי הכוח האלה מול ההורים את מאבדת את השקט שלך... תני להם לעזור לך,תעזרי לעצמך,ובכוחות משותפים תתגברו על הקשיים. ושוב,בהצלחה

תודה....

אבא שלי זאת לא הבעיה אני בקושי מדברת איתו (הוריי גרושים). אמא שלי היא מתחילה להבין שהיא לא צריכה לצעוק עלי ושאני ככה רק בגלל הצעקות. אז בנתיים הכל טוב. השיר הזה נועד בשביל שיקלטו שאני ילדה קטנה אבל רק בגיל כי הם יודעים שאני בוגרת מאוד. ושיקלטו שהם צריכים לרדת ממני ומהר ואם לא אז אני יוריד אותם.

ילדונת...

מבינה אותך... כשהייתי בגיל ההתבגרות,גם האמא והמורה היקרות שלי, החליטו שאני צריכה פסיכולוג, אוי... כמעט שקרעתי להם את הצורה... זה רק גרם לי יותר להתמרד... חוצפנים, מי הם שיחליטו כזה דבר עלי? זה כ"כ פגע בי... זה כ"כ פגע באגו שלי... והיום, מספיק שנים אחרי זה, אני מבינה, שזה לא שהם חשבו שאני משוגעת או משהו כזה, הם החליטו שפשוט אני עוברת את גיל ההתבגרות קשה מדי, וכדאי שאני ידבר עם משהו על זה...וחוצמזה, הם באמת עשו את זה מדאגה אלי... הם כנראה לא הבינו מה עובר עלי, וזה בסדר כי אחרי הכל גם הם בני אדם... אז ילדה, בסוף לא ראיתי שום פסיכולוג, וזה בסדר גמור, אם גם את לא תראי... ילדה, אל תקחי את זה קשה מדי.... ממצאים מוכיחים, ש-100 אחוז מהאוכלוסיה עוברת את גיל ההתבגרות... ורובם לא משוגעים... ועוד משהו קטן, היום אני יודעת שאומנם ההורים שלי טעו מדי פעם, אבל גם אני הקשתי עליהם מאוד... ילדה תנסי לראות את הדברים גם מהצד שלהם... ואל תקחי באופן אישי את הטעויות שלהם...

...

אני מבינה שהם דואגים לי ורוצים את טובתי אבל אמא שלי לפעמים חושבת שאני משוגעת, וזה פוגע בי כי היא לא קולטת מה עובר עלי. כל הסיפור זה בגלל שאני מרדנית בטירוף ואני לא הולכת לבית הספר אני כבר שבועיים לא הלכתי לבית ספר. אז אמא שלי דואגת לי. היא חושבת שיש משהו בבית הספר שגורם לי לא לרצות ללכת לשם. אבל היא לא מבינה שדווקא כיף לי שם יחסית, יש לי שם המון חברים. אבל אין לי מה לחפש שם, גם אם אני הולכת אז אני לא לומדת אני סתם נרדמת בשיעורים, אז עדיך כבר לישון בבית, לא ??? ואני רואה את הדברים מהצד שלה, אני מתחצפת אליה ולא שמה עליה ולא מקשיבה לה בגרוש. ואני מבינה שקשה לה, אבל שתבין שקשה לי ואני ידרדר בגללה, בגלל כל הצעקות שלה, אני ילדה שלא יכולה לסבול את ההטפות שלה. ובקשר לפסיכולוג, אני יודעת שאם אני ילך אני סתם ישב שם ואני לא ידבר כי אני לא ילדה שנתפתחת להרבה אנשים אני ביישנית לאללה. ואבא שלי הוא עשה המון טעיות, אבל אני לא מתייחסת אליו הגעתי למסקנה שאני לא צריכה לשים עליו כי הוא סתם מניאק. וזה ממש לא מזיז לי ת´אמת, אני מתפלאה עלי חשבתי שיכאב לי שהוא כזה מניאק, אבל ממש לא. אני מאושרת! הגישה שלי זה : חיה ותן לחיות!אני רק צריכה שהיא תפסיק לחשוב שאני עוברת תקופה קשה ושתרד ממני קצת.

ה מוזה

New member
שלום לך ילדה ..ולא סתם ../images/Emo39.gif

קראתי אותך .. כל מילה ומילה .. כל שורה ושורה .. ובין השורות .. מסתתרת ילדה ששומרת בבטן כל כך הרבה רגש מין הר געש שמחפש לו נתיב לפורקן ילדה שרוצה שיבינו אותה ..אבל חמודה אם את לא נפתחת לאנשים ולא אומרת בדיוק מה עובר עליך ..אם את מאושרת או עצובה כועסת או שמחה איך אמא שלך אמורה לדעת ? לעיתים לנו הדברים מאוד ברורים ..את יודעת מה עובר לך בראש לאחרים קשה לנחש .. הבסיס לכל מערכת יחסים היא תקשורת כנה ופתוחה אז לעיתים ..מילה אחת שקטה ..שמסבירה יכולה לסיים את כל ההטפות וההצקות אם לא תאמרי במילים ברורות ..אמא שלך מפרשנת את המעשים שלך ולעיתים טועים בפרשנות ..אז אל תתני לה לנסות לנחש מה עובר לך בראש ..או למה את לא הולכת לבית ספר ..פשוט תאמרי לה ,תדברי איתה .. אמהות יש להן מין תכונה "מוזרה " לדאוג ..
ברוכה הבאה למכתב

למעלה