מה??! אורז מלא זה נורא טעים!..
תנסו את "מלא פרסי" של סוגת. מאז שגיליתי אותו שכחתי מהאורז הלבן... יש המון צורות להכין אורז, מלא או ריק. אבל אם אתם רוצים משהו טעים וניחוחי - לטגן בצל עד להשחמה, להוסיף אגוזים, שקדים וכאלה, קצוצים דק, להוסיף פירות יבשים קצוצים אף הם (משמשים, צימוקים, מה שבא), להוסיף מעט מים לריכוך ולבשל עוד מעט. לתבל בקינמון ומעט מאוד מלח (מי שזה לא מספיק מתוק לו, יכול להוסיף גם סוכר חום) ולזרות על האורז. אלוהים, זה טעים. וכשאני מוציאה את זה מהמיקרו בעבודה, כולם מתכנסים סביבי, מרחרחים, מבקשים מתכון ומלמלים בינם לבין עצמם שאולי טבעונות זה לא כזה גרוע!