אמא או אשת קריירה, או שתיהן?

אמא או אשת קריירה, או שתיהן?

אין אישה שלא מכירה את הדילמה – להקים משפחה מיד אחרי השחרור מהצבא ולהתחיל את הקריירה המקצועית כשהילדים כבר גדולים, או לפתח את הקריירה וללדת ילדים רק "בדקה התשעים"? חושבת שעשית את הבחירה הנכונה? מאושרת מהדרך בה הלכת? אנחנו רוצים לשמוע את הסיפור שלך! לצורך כתבת עיתונות, אנו מחפשים אמהות אשר ילדו את ילדיהן בגיל צעיר והחלו לפתח קריירה בגיל מאוחר, או אמהות אשר החלו לפתח קריירה בגיל צעיר והקימו משפחה באמצע שנות השלושים (ומעלה) לחייהן.
חושבת שאת מתאימה? שלחי מסר לכינוי הנהלת הפורומים בצירוף שמך וטלפון ליצירת קשר. צוות הנהלת הפורומים

Master Stav

New member
ושוב ../images/Emo31.gif

הורות או קריירה, או שתיהן? אין הורה שלא מכיר את הדילמה – להקים משפחה מיד אחרי השחרור מהצבא ולהתחיל את הקריירה המקצועית כשהילדים כבר גדולים, או לפתח את הקריירה וללדת/להביא ילדים רק "בדקה התשעים"? חושבים שעשיתם את הבחירה הנכונה? מאושרים מהדרך בה הלכתם? אנחנו רוצים לשמוע את הסיפור שלך! לצורך כתבת עיתונות, אנו מחפשים הורים אשר ילדו/הביאו את ילדיהן בגיל צעיר והחלו לפתח קריירה בגיל מאוחר, או הורים אשר החלו לפתח קריירה בגיל צעיר והקימו משפחה באמצע שנות השלושים (ומעלה) לחייהם. חושבים שאתם מתאימים ? שלחוי מסר לכינוי הנהלת הפורומים בצירוף שמכם וטלפון ליצירת קשר.
אז תקראו לי קטנוני ...אבל זה מה שאני מרגיש .

AlonPe

New member
../images/Emo207.gif כמובן -

קודם כל, מוכרח להגיד, שהקטע הזה, הורס אותי כל פעם מחדש! מה זה הקטע הזה עם "קריירה"?! כולם פתאום נהיו אנשי/נשות קריירה, המנכ"לים של המדינה! הרי בשביל להתפרנס בכבוד... יותר נכון, בשביל לצוף עם הראש מעל למים, לפחות אחד מבני הזוג, אם לא שניהם צריכים לעבוד במשרה מלאה ביימנו (מלאה קצת יותר או קצת פחות) לגבי התיקון/הערה שלך - סתיו יקירי, אז ככה - זה לא שאני לא מסכים איתך! אבל - יש פה איזושהי היתממות! הייתי אומר שזה קיים ברמה של בעיה! בעיה מטרידה! זו כמובן הכללה, אבל ה-"חברה" באופן כללי עדיין מצפה יותר מ-אמהות "להתמסר" לבית ולמשפחה. עדיין בהרבה מקרים, אמא ש-"מפתחת קריירה", נתקלת בכל מני ביקורות סמויות וגלויות על כך שהיא "מזניחה" את הבית ואת הילדים. בעוד שמהגברים מצופה, "לצאת" ו-"לטפח קרייה", לפרנס... אבל זה בעצם מה שרצית להגיד - לא?...

למעלה