אמא אמא איך באים תינוקות לעולם?

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אמא אמא איך באים תינוקות לעולם?

[רשמתי בפורום המטריקסאונליין www.thematrixonline.com הודעה דומה לזאת] הו, בן, אבא ואמא מזדיינים והמכונות מקבלות שדר שצריך לתת לנו תינוק סטורם, מורפיוס אמר לניאו שיש שדות שבהם מגדלים בני אדם (ורואים בסרט מכונות שקוטפות אותם כפרחים ממעין צמחים אלקטרוניים ענקיים) כמו ילד מבחנה נגיד תוקעים את זה בגוף של אישה בלי שזה ישפיע על פנים המטריקס ואז הילד נולד ויש עוד תינוקת מחוברת למערכת... מה שגורם לכם לחשוב שלא צריך לשים קונדומים במטריקס

leeloo

New member
סטייק הוא סטייק הוא סטייק

ניראה לי שהסטייק הוא ההמצאה החשובה ביותר של המטריקס.. המוח אומר לנו שזה סטייק כי ככה מוכתב במטריקס, ככה גדלנו וחונכנו, ככה החברה מתייחסת אל הסטייק... אז כל עוד זה טעים בטירוף, למה לא? אנחנו הרי במטריקס...

IC4

New member
חשבתי שסיכמנו שפיצה זה המאכל האלוהי

אגב יש נדמה לי בכתוביות של מטריקס איפשהו סביר להניח די בסוף רשום המילה STAKE שזה סיסמא לקטע מהאתר WHATISTHEMATRIX

leeloo

New member
נכון! איזה יופי! מטריקס=סטייק!

תראה פיצה זה ה´מאכל, אבל זה אמריקאקי.. סטייק זה יותר אמחא.. למה? כי זה בשרי כזה, כמו שכולם אוהבים בארץ.. התאווה לבשר.. יש לי דבר כזה.. אם אבא שלי מכין סטייק טוב אני יכולה לאכול שניים, ולמזלי הרב ביותר לא רואים שאכלתי שניים :)

חזיר בר

New member
לפני איזה חודשים

אבא שלי קנה כמות אדירה של סטייק פילה , והכין את זה בצורה משובחת,זה היה יקר אבל שווה כל שניה. פעם ראשונה בחיים שלי שיכלתי לאכול פילה ככל יכולתי,ובאמת אכלתי המון מהרגעים המוצלחים בחיי.

leeloo

New member
פילה!? מה פתאום פילה?! תתבייש!

חיללת את הסטייק!! אוכלים אנטריקוט עם עצם! זה הדבר הכי טעים שיש!! פילה זה רך כזה, רכרוכי, אנטריקוט זה בשר! גבר! סתם...נסחפי קצת עם מעט הטסטוסטרון שיש לי... :)) אבל רציני, חזירון שלי, אל תעשה זאת שוב, תאכל למעני אנטריקוט עם עצם... ותשים תבלינים חריפים מיוחדים לסטייק! זה יוצא מעדן בלתי רגיל! סמוך עליי!

חזיר בר

New member
ליאת

בבית שלנו אנחנו אוכלים בשר מכל מין וצורה. אבל, אין ספק שפילה הוא קרוב לשיא השיאים,רכוכיות בבשר אינה בעיה כמו בבני אדם כי אם בונוס.

leeloo

New member
אבל אתה לא מבין....

זה לא קשור בכלל לבשר.. זה קשור לסטייק... וסטייק מובחר, רכרוכי או משזה לא יהיה, צריך להיות עסיסי, לא צמיגי, ורייר כמובן עם כל הדם וצעקות "don´t eat me don´t eat me!" והסטייק הכי מובחר זה אנטריקוט, כי פילה זה סתם יוצא צמיגי ולא עסיסי. רציני שאלתי במסעדות שונות (גם בארה"ב) ואמרו לי שהכי עסיסי זה אנטריקוט עם עצם! אז תנסה לפני שאתה שולל.

חזיר בר

New member
את מלכלת

אני אוכל אנטריקוט לעיתים קרובות למדי, אם אכלת פילה צמיגי ולא עסיסי אז: א)לא אכלת פילה ב)אכלת פילה רע אז נסי פילה טוב לפני שאת שוללת

leeloo

New member
זה לא אני.. זה הם.....

אמרתי לך שכולם טענו שפילה פחות עסיסי מאנטריקוט, ואצלנו במשפחה אוכלים רק את זה, למרות שלפעמים במסעדות הם מזמינים פילה... אבל די... לכל אחד הטעם שלו... אני אנסה את שלך, ואתה תנסה את שלי, איך?

חזיר בר

New member
את יודעת מה

אם יהיה יום אחד מפגש לפורום סרטים,אז אחרי הסרט אני אקח אותך למסעדה טובה שאני אדע שהפילה שם טוב ואז יהיה בסדר. ואני לא מזלזל באנריקוט כלל ועיקר,להפך אני מאוד אוהב.

leeloo

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

איך אני אוהבת שאנשים מציעיםן הצעות נחמדות כאלה..:)

leeloo

New member
דרך אגב, הצעתי לאיתי מנז´ה טווה!

הוא מסכים, מה איתך?

חזיר בר

New member
מנז´ה טווה?

או במילים אחרות -

leeloo

New member
איזה מצחיק אתה...

משולש אהבה בצרפתית.... קאמון, אל תגיד שלא ידעת מה זה... ואתה ואיתי כאלה ח מ ו ד י ם ביחד שזה מפחיד!!

חזיר בר

New member
ואני עוד אזרח צרפתי

אבל אני מסרב להכנס למיטה עם בחור אחר,מצוי בידע על המטריקס ככל שיהיה. מצטער איתי.

Princes Vespa

New member
ילדים ילדים..

הי זה לא פורום סקס.. ודרך אגב אומרים מנאז´ א טרואה.. זהו עליתי על הפורום הסודי שלכם הא הא הא הא הא!!

leeloo

New member
ניראה זה פורום סרטים מחתרתי!

אבל צריך לשמור על הגבולות שלנו... באמת... ואנחנו יודעים שזה לא פורום סקס... אני סתם התחלתי לשגע את איי סי ואת חזירוני שיהיו ביחד בשבילי והם אל הסכימו אז אמרתי שגם אני אצטרף, ואז בכלל הם השתלטו על העניין ונתנו לעצם תפיקידים כמו מורפיוס ואיתי אמר שאני אתלבש כמו טריניטי אז אמרתי לו שיתלבש כמו ניאו (מעיל עור שחור ארוך- שווה!!)... וככה זה התלגלגל... את לא ראית את השיחה המלאה.. זה יצא ממש מצחיק... טוב אבל תראי גם את השעה שבא הדברים נרשמו... חבל על הזמן איזה חירפון... אבל שניהם חמודים בטירוף ושיתפו פעולה, אז באמת, כל הכבוד!

למעלה