אמא אמא

אמא אמא

עמוק עמוק רחוק רחוק עודך עומדת מול העיניי אם החיוך והמבט ובתוכי ליבי נצבט אמא אמא את שם למעלה עודך בוכה עודך דומעת עודך יושבת נעצבת על הפרידה בטרם עת גדלתי כבר אינני ילד אך לא אבוש ואתוודה וכשכואב זיכרך עולה וכמו תינוק אני בוכה זוכר חיוך זוכר מבט ובתוכי ליבי נצבט האם את שם יודעת אמא כי ענפייך הם רבים שואלים תמיד מדוע איך היבשו השורשים אמא אמא את שם למעלה עודך בוכה עודך דומעת עודך יושבת נעצבת על הפרידה בטרם עת ושוב אני בלב נשבר שב לספר כל שעבר עלית קדושה אל המרומים ומלאכים אותך שומרים זוכר חיוך זוכר מבט ובתוכי ליבי נצבט זוהר ארגוב המלך - אמא אמא/מילים : אביהו מדינה\לחן : יווני

אמא טובה

אמא טובה מסורה נותת כוחה ונשמתה שחר עלה וכבר היא אינה לילה ויום והיא עמלה לבד היא דואגת ומתענה וכבר שנים היא לבדה בתפילתה תזיל דימעה אין לה עוזר היא לבדה אמא טובה רחומה אמא שלי יקרה כבשתי עולם שמחת עימדי כשלתי הפעם אל תידאגי שומר מלעמה אבי את דרכי לא יעזבני לבדי מלמעלה שומרני אבי אל תעזבני לבדי אמא טובה נאמנה ליבי אגלה לך הביני מה רחבתי בדרך מפתה ויקשתי לשוב עליי היא סגרה אמא קשה לי הושיטי יד אולי אשוב ולא אובד אמא קשה אך לי נועד כי עוד אשוב ולא אובד זוהר ארגוב המלך-אמא טובה/מילים : אביהו מדינה/לחן:יווני

למעלה