hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
בשמיעה ראשונית, זה נשמע קצת מעליב. כי כאילו, מה היא אומרת? שאני לא מעריך אותה? אבל לא. אני לא חושב שזה מה שהיא התכוונה. היא כמובן יודעת שאני מעריך אותה. אני חושב שהכוונה האמיתית שלה הייתה שאני לא מעריך אותה מספיק. אם כך, אז טוב, אוקיי, זה כבר דבר אחר לגמרי שאין לפסול אותו על הסף מכל וכל וזה כבר דבר שבאמת אפשר לדון בו ולשקול אותו. סיפור אחר לגמרי מאשר להגיד לי "אתה לא מעריך אותי", שכאמור, זה לא מה שהיא התכוונה, וזה גם לא נשמע הגיוני, כי היא הרי יודעת שאני מעריך אותה.
אז, לעניינינו, האם אני לא מעריך את אמא שלי מספיק? באופן אישי, הייתי רוצה להאמין שזה לא נכון. הייתי רוצה להאמין שאני מספיק מעריך את אמא שלי. הייתי רוצה להאמין שאני יודע כמה מזל יש לי, וזאת בניגוד לדבריה של אמא. אבל האם אני באמת מספיק מעריך את אמא שלי? האם אני באמת יודע כמה מזל יש לי? האם באמת?
אז, לעניינינו, האם אני לא מעריך את אמא שלי מספיק? באופן אישי, הייתי רוצה להאמין שזה לא נכון. הייתי רוצה להאמין שאני מספיק מעריך את אמא שלי. הייתי רוצה להאמין שאני יודע כמה מזל יש לי, וזאת בניגוד לדבריה של אמא. אבל האם אני באמת מספיק מעריך את אמא שלי? האם אני באמת יודע כמה מזל יש לי? האם באמת?