אמא אמרה למטפלת

ענתי44

New member
אמא אמרה למטפלת

מאז שאמא חלתה היא אוהבת שאני אומרת לה , שאני אוהבת אותה " עד לשמיים וחזרה" , או בלשונה של אמא : " מהריצפה עד השמיים וחזרה". גם כשהיתה בשיא המשבר רצתה לשמוע את זה. היום, המטפלת הנפלאה שלה שאלה אותה אם היא אוהבת אותה , אמא השיבה בחיוב והוסיפה " מהרצפה עד השמיים וחזרה". הרגשתי צמרמורת חזקה בכל הגוף. האם יש אישור טוב יותר מהמטפלות שעוזרות לי עם אמא עושות את מלכתן טוב מאשר דבריה של אמא?

../images/Emo9.gifענתי 44

אני מאוד שמחה בשמחתך איזה יופי שיש מטפלת שאמא שמחה ומרוצה ,שיהיה לכם לכב' החג אור בבית כל השנה

ננהלה

New member
../images/Emo138.gifממש מחמם את הלבבבבבבבב

|כמו כל תגובה חיובית שאמא נותנת...כי בעצם זה אישור שלא הכל שחור...ואפשר להעלות חיוך מתוך עולם החולה שניראה כל כך פסימי. אני אוהבת להגיד לאבאלה בציפצוף"אינה הוא"...על הבוקר או בכל רגע שזה אפשרי...לפעמים אני אומרת רק"הינה..."והוא מוסיף את ה"הוא"בגוון מצופצף...וזה שוב,מראה על קשר ושובבות שלא נעלמו. זה מאוד חשוב שתמשיכי ואפילו תיזכרי בעוד משפטים שרווחים בינכם במשפחה ובינך ואמא בפרט. אני שרה לאבאלה פירסומות משנת תרפפו כמו"קלרין דירות"או "עגבניה" או שירים כמו"היי הג'יפ"והמגפיים של ברוך. לא צריך להתאמץ וזה תמיד עושה טוב,וזה גם לדעתי יותר אישי ממוזיקה קלאסית,(שגם זה חשוב פה ושם)אבל הגוון האישי בקשר,וה"קישקושים הקטנים והחמודים"ששייכים לכל משפחה ומשפחה,זה מחזיר גם לחולה וגם למטפל(במקרה זה את ואני כילדים)וזה תורם רבות. חנוכה שמח....ולא לשכוח לשיר בקולי קולות "מה עוז צור" וגם "נר לי נר לי". "עיקר המחלות באות מעצבות ומרה שחורה,והשמחה היא רפואה לכל מחלה ומחלה" רבי נחמן מברסלב(המורה הרוחני שלי). ננהלה

zs1957

New member
שמחה בשמחתך שיש לכם מטפלת ואת מרוצה

והכי חשוב שאמא מרוצה. סוף סוף תוכלי להקדיש לעצמך ולחיות את חייך. חג חנוכה שמח לך ולמשפחתך. נשיקה לאמא וחיבוק גדול לך. זהבה שחם

למעלה