אמא אני יחזיר לך שאני יהיה גדולה

anat lv

New member
אמא אני יחזיר לך שאני יהיה גדולה

מחר אצלינו זה יום האם התעוררנו הבוקר וסימה שלי באה אליי אמרה לי אמא קומי כמובן שקמתי חשבתי מי יודע מה קרה אמרה לי אמא בואי נילך לחנות ואני יקנה לך מתנה לmothers day אמרתי לה אוקיי כמובן ואז סתם שאלתי ומי ישלם חחחחחחחחח חשבתי שלא תענה אבל השובבה אמרה לי אמא את תשלמי ושאני יהיה גדולה אני יחזיר לך הייתי המומה טוב התלבשנו הגענו לחנות וקנינו מתנה לי (לאמא) ובנוסף לכל הייתה צריכה שקית יפה לעטוף לי את זה אבל האמת כל כך התרגשתי וכל זה הייה שווה ענת

ממוש

New member
ממש מתוקה. . .

בני בן שנה והגננות אירגנו לי פרחים ליום האם וברכה שבה מתנוסס בפאר שמו של הפעוט שלי, א ל י ר ן כל כך התרגשתי . זה יום האם הראשון שלי. הראשון. מיסגרתי את הברכה- הקדשה יחד עם הפרחים ותליתי על הקיר לגאווה. אני כבר מחכה בקוצר רוח לגיל שנתיים, שידע לדבר. ויגיד אמא אוהב אותך. נו כבר מתי??????? אמא גאה.

עופריקו

New member
רגע ,רגע לא סיכמו שיש יום המשפחה ,

למה תמיד אנחנו מקופחים מה עם יום האב ? וענת כמה שהם תמימים וטהורים הקטנים הרבה הרבה אושר ושמחה איתם שלכם עופר -שמחכה ליום האב

מיה30

New member
איך אומר השיר....

ולכם יש חודש שלם...חודש אב... מה יש יום האם לא מגיע לנו??? מגיע...בטח מגיע... רק יום אחד קטנצ`יק תשלימו עם זה... מיה30 {האם} ;-)

עופריקו

New member
מיה מתחכמת הא

איך זה שאני לא שמעתי את השיר הזה תזכירי לי .... תקבלו יום קטנציק רק שלנו יהיה גם אחד כזה ולא תשעה באב..... שלך עופר האב

מיה30

New member
עופריקו, תפנה לביבליוגרפיה ב...

קלטת של דץ ודצה ``בא לי מסיבה לי`` יש שם שיר כזה... רוץ רוץ מהר להקשיב לא מאמינה שפיספסת את זה מיה30 {אלופת הקלטות}

מיה30

New member
מזוייף????

השתגעת????? מה זה???? ואיפה זכויות היוצרים????? אבל....בוא רגע...תתקרב שנייה... ששששששששש שששששששששששש לא לגלות לאפ`חד בכל שוק מצוי יש מלאן מיה30 {מגלה סודות מדינה} B-)

דספרדו

New member
בחיי שצודק!!

אנחנו {האבות הלוו} אלו הסובלים העיקריים ןבסוף חוגגים את יום האם??? בחיי שאין צדק B-)

לי28

New member
לאמא הגאה - ממוש....

אכן, אמא גאה, כל השכנים, הקרובים, המשפחה כולם זכו לראות גם את ציורי בני, ובמיוחד את הציור הראשון.... איזו שמחה, הוא מחזיק צבע ומצייר לבד משהו עבורי...שיווו כמה שאני התרגשתי ואז התחיל המירוץ אחרי איסוף הציורים, כל יום מגיעים לגן...ושואלים את הגננת מה הוא צייר היום והמגרה מתמלאת... המגרה מתפוצצת הציורים מציצים להם כבר החוצה ואז מתחיל שלב המיון, אה... זה יש פעמים, זה דומה, זה מאותו יום וככה התלהבות הציורים יורדת, היום בני לבד.... זורק את אומנות ידיו, אין ברירה... החדר משחקים לא יכול להכיל את כל הציורים. ואכן...המילה אמא אני אוהב אותך ... שווא את כל העולם, החיבוק שהם באים ונותנים שידיהם הקטנות עוטפות אותנו בחום.... מוסיף המון אושר לנשמה. אמא של אלירן.... תשמרי על הברכה... הראשונה תמיד הכי חשובה.

anat lv

New member
ממוש

היי איזה הרגשה מרגשת ואצלך ואוו רק הראשונה מאחלת לך המון המון ותאמיני לי הזמן רץ אותותו יגיד אמא אני אוהב אותך ענת

לי28

New member
יום האם...

יום האם שמח לך ענתי יקרתי... שרק תחייכי מסימה ואל תשכחי לתת לה נשיקה ממני, ואני רשמתי ביומן תזכורת עבור סימל`ה, לכשתגדל... אני אזכיר לה את נושא המתנה ואת החוב הקטן...., אך את האמת אני בטוחה שבנשיקה שקבלת כל החוב נמוג לו. אוהבת לי

למעלה