אמא בהיריון בחלום

אור_30

Active member
בוקר טוב אלישבע|שפן|

חלום קצר:
חלמתי שאמא שלי הייתה בהיריון. אני חושבת חודש ראשון, נראלי ששאלתי אותה וזה מה שהיא אמרה. הייתה לה בטן קטנה
היא הייתה יותר רזה
היא שכבה במיטה בחדר שלה בדירה ישנה שגרנו בה
היא הייתה סוג של חסרת אונים, לא ידעה מה לעשות עם המצב שלה
לא זוכרת אם היא לקחה כדור או משהו, נראה לי שזה מה שהיא אמרה
היא הייתה מאוד רפויה כזו, כנועה
לא עזרתי לה, אני חושבת שבעיקר הייתי בהלם ונגעלתי בתוכי.
במחשבות שלי מולה ידעתי שזה מתוך חוסר אחריות שלה עם בן הזוג, הייתי בהלם לאן זה הגיע

רקע:
זו דירה שהיינו הכי הרבה שנים שם ברצף (כי עברתי איתה המון דירות, זה היה פשוט סיוט- לחץ כלכלי שלה והתקפי זעם). אמא שלי הייתה סכנה לקיום שלי! היו לה התקפים פסיכוטיים. אני מפנימה לאט לאט באיזה טירוף "גדלתי" (הוקטנתי), זה ממש לא פשוט לי.
הדירה בחלום זו הדירה שבה אחותי עזבה והתחתנה כשאני הייתי בת 13, זה שבר לי את הלב והתביישתי בזה, שאני נזקקת ותלותית.
אבא עזב בגיל 5.. ואז אחותי... כ"כ פחדתי להישאר עם המשוגעת הזו לבד.
כשהיא הייתה בזוגיות זה הרגיע אותה, וזה נתן לי בטחון קצת. כשהייתה לבד - הייתה יותר מטורפת.
פעם אמרה לי שאני מקנאה בה שהיא בזוגיות... (סליחה ילדה שבי)
באלי להקיא. אבל הייתי שומעת את אמא ובן הזוג באותה דירה, הייתי חדר מעל. בכיתה ג! זה ככ הבהיל אותי
היא באמת הייתה בהיריון מבן זוג שלה פעם ועשתה הפלה.
היה אחד שהוא היה מגעיל וחרמן, הכל עסק סביב מין אצלו.
איכס, אני חושבת ששמעתי אותה עם שניהם, כל אחד בזמנו.
ניסתי פעם להגיד לאחותי, אבל היה מאוד קשה לדבר על זה, גם לא היו לי מספיק מילים.
התביישתי בזה מאוד. עם בן הזוג השני של אמא, הייתי בגיל 13 ואחותי עזבה, כ"כ ניסיתי לספר לאחותי מה אני עוברת עם אמא, אבל לא היה עם מי לדבר.
"את מגזימה" כל מיני כאלה..
התביישתי והתייבשתי

כיום אמא ללא זוגיות כבר שנים. מלאה (פיזית) ומאוד ומתוסכלת מזה. כל החיים היא במרדף אחר דיאטות וניתוחים אסתטיים.
כיום אני רגע במרחק ממנה (לא בריב, בגבולות בריאים ואני גאה בי מאוד)
אני לומדת להציל קודם את עצמי. במקום ישר לעזור לה ולנטוש אותי, את הילדה הפנימית המדממת.
אני לא מוכנה לשלם מחירים על טעויות שלה. אני רוצה לגדל את עצמי! להחלים מ"התאונה הקטלנית" הזו של הילדות. לרפא את הפצעים שלי מהאישה החולה הזו.
3.5 שנים מחוץ לבית! ועדיין יש כ"כ הרבה לעבד ולהשיל :( זה עצוב לי מאוד. שקיבלתי "ירושה" כזו רעילה. על מה? על זה שנולדתי בסה"כ?

אמא שלי מצליחה להפתיע אותי בכל פעם מחדש עם רמות השיגעון שלה, וגם עם האור שלה ומסרים מדויקים שלפעמים היא אומרת לי.
זה פשוט בלתי נתפס.
פעם המטפלת (הרכה) הסבירה לי שמוח בריא לעולם לא יצליח להבין מוח מעוות

תודה מראש

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
פרוש החלום של אימא בהריון

על פי רוב, חלומות על הריון מצביעים על פרוייקט או רעיון חדש שהולך ומתהווה, או באמת צפיה לילד ( גם זה פרוייקט!) אבל כידוע לי, הריון אצלה או אצלך – לא יתכנו אז ההריון הזה אינה ציפיה לילד, אלא פרויקט אחר שצריך לברר מהו וצריך לחשוב מי מטפל בו.

בחלום אימא יוצרת פרוייקט בעייתי מאוד הפרוייקט הוא לא ילד נוסף, כמובן! אלא גם סוג של רשלנות או הזנחה ( בחלום אימא רזה, אבל יש לה בטן) או פרוייקט מתוכנן אבל לא רצוי לדוגמא: מעבר דירה, עבודה חדשה או הפסקת עבודה, בן זוג חדש, בעיות כספיות וכמובן הזדקנות וכל הבעיות הבריאותיות הנלוות לכך שזה קורה לכל אחד כמובן. ( ר' להלן.) איזה פרוייקט נראה לך?

ההיריון של אימא, הוא העול שלך, או הפרוייקט הלא רצוי שעכשו יהיה עלייך. עכשו את בהלם, אין פלא! את תצטרכי להתחשב בה, לדאוג לה או להחליט לעזוב אותה לנפשה – כל משימה היא קשה ומציבה בעיות!

מאחר שאימא כיום מבוגרת יותר, מן הסתם פחות בריאה בגופה, או עלולה לחלות ביום מן הימים. ההריון מסמל את הבעיות הבריאותיות של אימא עם הגיל. עכשו זו רק תקופת דגירה של הבעיות הללו (= הריון) והן יגיעו ויחמירו ואז הן יהיו הפרוייקט שלך, בין אם תרצי או לא. בחלום אחותך אינה מופיעה ועל כן את כה בהלם, כי את מבינה שהיא לא תעזור הרבה כשיצוצו הבעיות עם אימא.

אשמח לחוות דעת.

אלישבע777

Well-known member
תודה רבה
אשיב בפרטי ברשותך כי זה יותר מדי פרטים ומידע אישי.
לפי מה שקראתי בפרטי נראה לי שהפרוייקט שמסמל ההיריון בחלום הוא הפרוייקט או יותר נכון הפרוייקטים שלך! הרבה תכנונים לעתיד! ההריון בחלום הוא בעצם שלך! את האימא של עצמך ושל הפרוייקטים שאת תוציאי לאור בקרוב!!

למעלה