אמא דואגת

דורית82

New member
אמא דואגת

שלום לכולם הבן שלי נוסע לפולין בחודש הבא .מזג האוויר לבטח מאד קר .אבקש המלצה ללבוש שמתאים שם איזה סוג מעיל ואיזה סוג לבוש תרמי וכל מיני טיפים ליקראת הנסיעה תודה דורית

שירנות

New member
היי דורית:)

איזה כיף לבן שלך... טוב אז ככה- אני לא יודעת מה המזג אוויר שם(מבחינת מעלות)אבל אני בטוחה שמאוד מאוד מאוד קר,אני הייתי לפני חודשיים והיה מאוד מאוד קר לבשנו מעילים.אז לדעתי כדאי מאוד לקחת מעיל טוב טוב שמחמם כמו שצריך,בקשר לנעליים שלא יקח נעליי בד(כגון אולסטר וכו')כי הוא יקפא מקור,שמעתי המלצות על שקיות חימום-אני לא השתמשתי אבל שמעתי שזה עוזר אז אפשר לנסות. לקחת טיפה יותר גרביים ולשים כל יום זוג בתיק כדי שיהיה להחליף כי הם תמיד נרטבות איכשהו ואז קר מאוד
,וגם כל הדברים הברורים-צעיף,כפפות,כובע... אמממ...נראה לי שזהו בקשר למזג אוויר וכל מה שקשור לזה... אם יש לך עוד שאלות יותר ספציפיות בקשר לטיפים(לא ידעתי בקשר למה אז לא עניתי)אני ישמח לענות... מסע מוצלח מהנה(כן כן גם מהנה)ומשמעותי לבן שלך:)

חייםלוי

Member
מנהל
שלום אמא דואגת

תוכלי למצוא טיפים במאמרי הפורום. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/?forumId=1091 בחודש הבא יהיה קר מאד בפולין. בורשה עכשיו סביב ה ס מעלות וזה יהיה יותר קר. לקחת בגדים חמים. יש פה אנשים בפורום שנסעו לשם בחורף וחזרו בשלום
אז לא לדאוג יותר מדי.

דורית

כדאי לקחת בגדים שאפשר "לקלף" כי הנסיעות ארוכות ובאוטובוס יש חימום. צריך בגד טרמי - גופיה+מכנסיים, מעיל עדיף פוך או דובון, כובע צמר, צעיף, כפפות וכמו שנכתב בתגובה הקודמת לגבי נעלים וגרביים. בנוסף, אני ממליצה לקחת טרמוס עם מנות חמות ומרקים כדי שניתן יהיה לשתות באוטובוס. בנוסף כדאי גם חטיפי אנרגיה וחטיפי שוקולד שיקח בתרמיל שיצא איתו מהאוטובוס כדי שיוכל לנשנש. זה מוסיף אנרגיה. הצטרפתי למשלחת כאמא מלוה לפני שנתיים. אין לך מה לדאוג, בד"כ הצוות מנוסה...

למעלה