"אמא, הבטחת לנו
לשבת
"

adii1201

New member
"אמא, הבטחת לנו ../images/Emo32.gif לשבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif"

נו אתם יודעים מה לעשות
אין תפוזים אז...

adii1201

New member
כוסאמאשלהאוטושלנו@$%#&$%*$^*&^&*$R^&*%^&^*

אני נוסעת להנאתי לסופר לעשות קניות (לכל אלו שאין רישיון עדיין, חכו חכו, כשתוציאו את הרישיון יעשו ממכם נהג תורן! אבל אסור להתלונן, במשך 17 שנים כל האחרים היו בשבילי נהגים תורנים
) ופתאום האוטו מחליט שהוא לא רוצה לנסוע
אז עצרתי בצד ואז התחילו כל התקלות
ואז אח שלי נאלץ להגיע עם חבר שלו מהבית כדי לחלץ אותי מהאוטו המקולל הזה! גם כן! זה אוטו יחסית חדש (בן שנתיים וחצי) והוא היה יותר במוסך מאשר אצלנו! אני שונאת את האוטו הזה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהמכוניות של ימינו../images/Emo69.gif

איזה אוטו זה?
~מעמידה פנים שאני מבינה במכוניות~

adii1201

New member
היה לנו הרבה שנים...

אבל זה לא אוטו שלנו.. יש לנו ליסינג מהעבודה של דדי... אז בחרנו אוטו שאמור היה להיות שווה...

megahertz

New member
../images/Emo6.gifעוד כשקראתי את הכותרת הראשונה ידעתי

שזה רכב אירופאי

adii1201

New member
רוב הרכבים הם אירופאים

אבל זה לא קשור... היה לנו רכב אירופאי גם לפני האוטו המקולל הזה (פולסווגן) ולא היו בו כאלה תקלות.. זה לא האירופאיות, זה הצרפתיות

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifצרפתים אנטישמים../images/Emo69.gif

אממ.. אם מישהו ממוצא צרפתי או מכיר צרפתי נחמד.. זה היה בצחוק ><

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני צרפתייה../images/Emo10.gifנעלבתי!../images/Emo10.gif

סתם אני חצי

megahertz

New member
גרמנים לא נחשבים.

ודווקא רוב הרכבים (בארץ כן?) הם יפניים.

adii1201

New member
נכון.. ואם לא יפנים אז מהמזרח הרחוק בכל מקרה

ורק שתדע שהגרמניות הכי טובות.. היה לנו גם גולף וגם פאסאט (של פולסווגן) ולא רצינו להיפרד מהם.. בקיצור ממה שיצא לנו לנו להבין הצרפתיות זה חרא של אוטו האמריקאיות ככה ככה ובכל מקרה היפניות והקוריאניות הן הכי זולות וגם הכי פשוטות וקלות (מבחינת אחיזה על הכביש) טוב חפרתי

XDDDD

איזה ביאוס. וסליחה שאני צוחקת על חשבונך, פשוט כמות הפרצופים הכועסים לא ממש ניתנת לספירה

adii1201

New member
תראי אני אסביר לך

מילא להיתקע עם אוטו ישן. אבל זה אוטו חדש. מילא להיתקע בדרך הביתה. אבל הייתי באמצע סידורים דיי דחופים ועוד ביום שישי. מילא שזו הייתה הפעם הראשונה שיש לנו תקלות עם האוטו המזורגג הזה. אבל זו כבר הפעם המיליון. מילא שהחברה של הליסינג היו מביאות לנו אוטו נורמלי אחר מהר. אבל לקחת להם פאקינג 5 שעות להגיע@%#%^ והם הגיעו עם חרא של אוטו%$^%^ עכשיו את מבינה למה הפרצופים הכועסים?
עכשיו לפחות יש לנו אוטו חביב

למעלה