אמא הכינה 2π לימון נדמה לי שגמרתי את החתיכה האחרונה כרגע
C claimbing New member 29/2/04 #2 אמא הכינה 2π לימון נדמה לי שגמרתי את החתיכה האחרונה כרגע, אז אמרתי לה " יאללה יאללה!! תכיני עוד אחד!! רעבים פה!!"
אמא הכינה 2π לימון נדמה לי שגמרתי את החתיכה האחרונה כרגע, אז אמרתי לה " יאללה יאללה!! תכיני עוד אחד!! רעבים פה!!"
א איש החידות New member 29/2/04 #3 אמא הכינה 2π לימון נדמה לי שגמרתי את החתיכה האחרונה כרגע, אז אמרתי לה "יאללה יאללה!! תכיני עוד אחד!! רעבים פה!!" אז אמא ענתה לי "חצוף שכמותך, על אמא לא צועקים"
אמא הכינה 2π לימון נדמה לי שגמרתי את החתיכה האחרונה כרגע, אז אמרתי לה "יאללה יאללה!! תכיני עוד אחד!! רעבים פה!!" אז אמא ענתה לי "חצוף שכמותך, על אמא לא צועקים"
Y yuval k New member 29/2/04 #4 אמא הכינה 2π לימון נדמה לי שגמרתי את החתיכה האחרונה כרגע, אז אמרתי לה "יאללה יאללה!! תכיני עוד אחד!! רעבים פה!!" אז אמא ענתה לי "חצוף שכמותך, על אמא לא צועקים" ..אז יובל הלך להכין לבד את ה-2π לימון אבל הפעם הוא הוסיף r²/2, וכך התקבל שטח העיגול
אמא הכינה 2π לימון נדמה לי שגמרתי את החתיכה האחרונה כרגע, אז אמרתי לה "יאללה יאללה!! תכיני עוד אחד!! רעבים פה!!" אז אמא ענתה לי "חצוף שכמותך, על אמא לא צועקים" ..אז יובל הלך להכין לבד את ה-2π לימון אבל הפעם הוא הוסיף r²/2, וכך התקבל שטח העיגול
C claimbing New member 29/2/04 #5 בעע יובל.. |אייקון של שניר שניסה להציל את יובל מלהראות גיק במובן הרע אבל הרס לעצמו|