אמא התעוררה מבועתת

ענתי44

New member
אמא התעוררה מבועתת ../images/Emo10.gif

כל הערב היתה צמודה אליי ולא נתנה לי לעבוד במטבח. רק אחר 11 בלילה הלכה לישון. לפני חצי שעה ניגשתי לחדרה, כהרגלי לבדוק אם הטיטול יבש, אם היא מכוסה. ראיתי אותה מבועתתת. השתוללה במיטה, עיניה פקוחות לרווחה אך עכורות ואטומות, לא ידעה מי היא, איפה היא ומי אני. ניסתה לזרוק את השמיכה להתפשט ולצאת מהמיטה. ניסיתי לבדוק לה חום והיא נבהלה . מידת החום היה תקין. כשדקרתי אותה לבדיקת רמת סוכר היא ממש השתוללה והצליחה רק לחזור על מילה אחת. " מה" הסוכר היה גבוה. 250. לחץ דם לא הצלחתי לבדוק. נתתי לה טיפות הרגעה. ליטפתי את הגב שלה, החזקתי לה יד ודיברתי אליה. היא לא הבינה מי אני או מה אני רוצה אבל טון הדיבור שלי הרגיע אותה. ההשתוללות נרגעה והיא שוכבת מכורבלת במיטה, לא רגועה אבל המצב התייצב. ברגעים הראשונים חששתי מאירוע מוחי. כשנתתי לה לשתות התקשתה לבלוע אבל זה חלף. אני אשגיח עליה הלילה וכולי תפילה שלא מדובר בהדרדרות חמורה. אלוהים אדירים שמור לי על אמא!!!!!!

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifענתי 44 זה בהחלט יכול ליהיות

מהרמה הגבוהה של הסכר. אני מקווה שהיה לך לילה שקט, ושאמא נרגעה וישנה. ספרי איך פעלת. מחבקת אסתר

ענתי יקרה , שיהיה יום טוב

מה שלומך הבוקר חברתי היקרה? האם אמא ישנה טוב והאם גם את הצלחת לישון קצת? אני לומדת ממך איך צריך להתנהג, אסור להכנס ללחץ וצריך להרגיע את החולה ולחבק אותו וצריך המון כוחות נפש, מעריצה אותך מאד על מי שאת. מתפללת עבורך שאמא תקום בבוקר כרגיל ותקחי אותה למועדון. קבלי חיבוק ענק ונשיקות. שיהיה לכן יום רגוע ונפלא. טובה

zs1957

New member
ענתי היקרה שיהיה לך יום נפלא

מה שלומך ? מה שלום אמא ? האם הצלחתם לישון טוב הלילה? זה בהחלט יכול להיות מעליה בסוכר. אני מקווה שחל שיפור במצבה של אמא.מקווה שהוטב לה והיא הלכה למרכז היום. שולחת לך חיבוק גדול. שיהיה יום טוב ונשמע בשורות טובות. זהבה שחם

../images/Emo201.gifבוקר טוב ענתי איך עבר הלילה

איך את ואמא מרגישות אחרי זריחת השמש, ליבי אלייך, ממש עבודה קשה נפשית וגופנית,גם אצל אישי יש קטעים כמעט כל ערב כשהוא ישן כאילו הוא נלחם עם משהוא במיטה , בבוקר אני רואה את הסדין שלו כמעט כולו מעבר למזרון. ממש סיוט. זה אחת הסיבות שעזבתי את החדר ואני ישנה בחדר אחר.מאחלת לך כל טוב ובשורות טובות

ענתי44

New member
כאילו כלום לא היה

רק מוקדם בבוקר, אחרי שהציפורים התענגו על הזריחה ושרו לאמא שיר ערש היא נרדמה. אני התקשתי להרדם. כשהמטפלת הגיעה נרדמתי לשינה מתוקה ושלווה. הקצתי בבהלה כעבור שעתיים, רצתי מבוהלת לחדר של אמא שהיה ריק. אמא היתה בחצר. המטפלת, אחרי שהלבישה והאכילה אותה, הושיבה אותה בחצר, השקתה את הגינה והתיזה מים מהצינור על הרגליים של אמא שציחקקה באושר. כשראתה אותי כל כך שמחה. כאילו כלום. העיקר שהיא בסדר. תודה לכל המברכים והמעודדים.

למעלה