אמא וגלגלים דימיוניים משגעים לי את השכל

Lady In Blues

New member
אמא וגלגלים דימיוניים משגעים לי את השכל../images/Emo70.gif

ערב טוב לכולכם. שמי אורי, בת 16 מהמרכז ויש לי בעיה דיי קטנה ודיי מעצבנת. יש לי חברה שאפשר להגדיר אותה כחברה הכי טובה שלי אותה אני מכירה כבר כמעט 3 שנים. אנחנו מבלות המון המון ביחד, יוצאות לת"א, מצלמות קליפים ועושות המון שטויות. היא נמצאת בתוך מעגל חברים מצומצם למדי של כ5 חברים +-. לאותה חברה יש חבר שגם הוא ידיד (הכי) טוב שלי. את שניהם אני אוהבת מאוד ושניהם אוהבים אותי. בתוך מעגל החברים הזה אנחנו מהווים גרעין מאוד מרכזי. נמצאים ממש המון ביחד ומבלים דיי הרבה. אמא שלי, מצדה, לא רואה בעין יפה את הקטע ש"הם זוג ואת כמו גלגל שלישי". ניסיתי להסביר לה שזה ממש לא ככה, שיש להם את הזוגיות שלהם בנפרד ממני, שהעניין לא מפריע לי או להם (דיברתי עם אותה חברה והיא ממש כעסה על אמא שלי שבכלל הכניסה לי את זה לראש) ושבאופן כללי זה לא עניינה. חשוב להדגיש שאני מבלה הרבה גם עם החברה שלי בלי החבר שלה וגם עם הרבה חברים אחרים שלי ושאני באמת לא מרגישה "גלגל שלישי" כשאנחנו ביחד. אני לא מרגישה תקועה או לא בנוח עם זה וגם הם לא. אנחנו פשוט מבלים ממש המון ביחד ומבחינתה זה ניראה לא טוב. היא לא מפסיקה להעיר לי על זה בכל פעם שהנושא עולה. אומרת דברים מגעילים ומעצבנים שפשוט מוצאים לי את כל החשק להיו תגם איתם וגם איתה. גורמת לי להרהר בידידות הזאת והאם זה באמת בסדר והיא גם גרמה בעקיפין לריב בינינו. נדמה שכל מה שהיא מנסה לעשות זה להפריד בינינו. זה עובר את גבול הטעם הטוב וגורם לי הרבה תיסכולים וכעסים. אני מנסה להסביר לה שהמצב שהיא מתארת הוא מופרך לחלוטין והיא מתעקשת. אחרי כל יציאה איתם היא פותחת במין נאום ארוך על איך זה לא בסדר שאני איתם כל הזמן ושאני צריכה להיות איתם פחות. בסופו של דבר אני יוצאת עם טעם רע מכל מפגש איתם רק בגלל הנאומים שלה אח"כ. זה גורם לי להרהר אם שווה לי בכלל להמשיך את הקשר איתם. אולי היא צודקת? המצב הזה כ"כ רגיש. אני מנסה להסביר לה והיא לא מוכנה לשמוע
מה לעשות

ירדנעע1

New member
...

מצטערת להודיע לך אבל הדרך היחידה היא להסביר לה בכוח (לא כוח כוח,מכות וכאלה,אלא כוח כמו שאני הולכת להסביר בשורה הבאה) פעם הבאה שהיא דופקת לך נאום כזה,תגידי שזה לא עניינה ולא אכפת לך מה היא חושבת,לא מוכנה לשמוע? תגידי לה,ואם צריך תצעקי-"אבל זה לא עניינך!" אין לך מה להרהר בקשר עם החברה והידיד את אומרת שכיף לך איתם?את לא מרגישה תקועה?הם לא מרגישים שאת תקועה? אז לא משנה מה יגידו,שזה לא יזיז לך

W e n d u s h

New member
זה נשמע אבוסרדי לגמרי

תראי, אם המצב באמת כמו שאת מתארת (ואמא שלך לא רואה שום דבר שנסתר מעיניך) אז אין לך שום סיבה להתייחס לזה. אני מכירה את ההרגשה שקשה להתעלם ממה שההורים אומרים, (גם אם אלו דברים חסרי היגיון) אבל לפעמים הם לא רואים את התמונה הכוללת. וזה מה שקורה במצב של אמא שלך. תביני, שמה שהיא עושה זה רק מתוך דאגה לך, ולא כי היא חס וחלילה רוצה לפגוע בקשרייך החברתיים. לכן, אני מציעה לך שאולי אם חברתך מסכימה, תעשו שיחה שלושתכן (ואולי גם עם החבר) ותסבירו לה את העניין, ושאין שום בעיה וכולכם מאושרים ומרגישים בנוח יחד. בהצלחה!
ותעדכני בהמשך

למעלה