אמא חדשה באיזור כנסו לכוננות ספיגה

mishmish25

New member
אמא חדשה באיזור כנסו לכוננות ספיגה

היי היי אני מיקי ואני אמא טריה לשון (בן 17 יום) אנחנו בוגרי הריון ולידה ולקראת הריון אז בטח יש כאן פנים מוכרות...
הכוננות ספיגה זה בגלל שיש לי מללללללללללללאאאאא שאלות ונתחיל בראשונה...
מה עושים עם הסימני מתיחה?
מתי אמור הרחם לחזור לעצמו סופית?
ומה עושים כשנחנקים מהקקי של הילד? כבר כתבתי בפורום של הריון ששיקרו לי כשאמרו שהקקי של הבן שלי יריח בעיני כמו שושנים... הוא ממש לא ומריחים אותו לקילומטרים....
שיהיה לכולן יום מקסים ומריח טוב

mishmish25

New member
נזכרתי בעוד שאלה ../images/Emo35.gif

גם אתן סבלתן אחרי הלידה (אלק סבל) מחוסר תיאבון? אני מוצאת את עצמי ימים שלמים סוחבת בלי אוכל...

הגרי3

New member
../images/Emo49.gif וכמה תשובות.

לגבי סימני המתיחה אין הרבה מה לעשות. הזמן, מן הסתם, יעמעם אותם והם יהפכו כסופים ובהירים יותר, אך לא יעלמו לחלוטין. אפשר כמובן להשתזף (בשעות מותרות) מה שעוזר לטשטוש הסימנים. אל תתפתי לרכוש משחות יקרות שיעזרו בעיקר לחברת הקוסמטיקה. הרחם חוזרת לעצמה בתוך כ 6 שבועות - הנקה (במידה ואת מניקה) מאוד מאוד עוזרת לכיווץ מהיר של הרחם. לגבי ריח הקקי - אין לי מושג. זה מעולם לא הגעיל אותי במיוחד לא בשלבים הראשונים וגם לא היום (בת שנה ואבעה חודשים). אני רק יכולה לספר לך שמתחיל שלב המוצקים, היציאות שלהן נהיות אפילו יותר ססגוניות וריחניות. זה מה יש. אם ממש ממש קשה לך, שימי מצר גפן באף או משהוא בסגנון. תהני ממנו.

1במיה

New member
הי מיקי../images/Emo13.gif

לי באופן אישי לא היו סימני מתיחה אבל ממה שקראתי ושמעתי אין דרך להתפטר מהם הם מטשטשים אם הזמן אך לא נעלמים לגמרי. ולגבי קקי אף פעם לא הפריע לי ממש כשזה התחיל להיות "טו מאצ'" בגיל שנה ו10 חודשים בערך רוני נגמלה אז אני מניחה שאת בסופו של דבר תתרגלי
ואם לא, לא נורא..

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

לקקי מתרגלים,חכי שהוא יתחיל לאכול מוצקים וחכי שהוא ירגיש לא טוב ויקיא אותם עלייך.... לי דווקא היה תאבון של נמר אחרי הלידה... את מניקה? כי הנקה עוררה אצלי המון תאבון.

מיבת

New member
לא כזה מסריח....נראה לי..

היי המון מזל טוב אושר ובריאות והמון סבלנות.... סימני מתיחה תורשתי אך לא באותה כמות לרב....שום קרם שמן ושיט שמוכרים לא מעלים אותם....אין שום תרופה או חומר רפואי נגד התופעה המעצבנת הזו... הרחם חוזר תוך חודש בערך לקדמותו...לרב גם המשקל שהעלית תוך חצי שנה את יכולה לחזור לעצמך. כל טענה אחרת היא תוצאה של מי שטוב לה במראה "החדש". התיאבון יחזור תוך כלום זמן בהצלחה!! המלצה אישית יתחילו הגזים...סימיקול של טיפטיפות!!! בכלל כל תכשירי טיפטיפות מעולים!!!

gali melenboim

New member
גזים...

א. לא כל תינוק סובל באותה רמה מכאבי הקוליק (תופעה המכלילה את כל סוגי כאבי הבטן/מעיים אצל תינוקות עד 3 חודשים) ב. לדעתי הסימיקול הכי פחות עדיף - הוא תרופתי. יש בשוק תכשירים רבים המיוצרים מחומרים טבעיים (קמומיל, שומר, אניס וכ'.) (גליקול בייבי, גרייפווטר, בייביגרפס ועוד)

lulyK

New member
ברוכה הבאה

נגד סימני המתיחה אין הרבה מה לעשות, היום - שנה אחרי, כמעט לא רואים אותם (מאד תלוי גם בגוון העור שלך). בביקורת שאחרי 6 שבועות, הרחם היתה כבר בגודל המקורי. לגבי הקקי, לא יודעת מה להגיד לך..... את מניקה? אולי תשני משהו בתזונה שלך?

mishmish25

New member
אז ככה אני לא מניקה כי לא הלך לנו

שון רצה אבל אמא אשמה שלא הלך ואפילו בטיפת חלב התייאשו ממני. הריח זה מהפורמולה כנראה שנטרך לסבול... מקווה שהסימני מתיחה יעלמו בקרוב כי כרגע אני נראת כמו מפת דרכים...

קרניר

New member
הי מיקי, ברוכה הבאה,

איזה יופי שהגעת אלינו.... המון מזל טוב להולדת שון. לגבי סימני המתיחה אין המון מה לעשות, לאט לאט זה אמור להתבהר (לפי הבנתי) לא יודעת לגבי הרחם ומהקקי- אין מה לעשות, פשוט נחנקים...

משוש30

New member
אהלן אהלן אהלן

אין מה לעשות עם סימני מתיחה אכלנו אותה! הם יבהירו אבל לא יעלמו
הרחם אחרי 6 שבועות קקי? סותמים את האף מחליפים מהר ומכניסים לשקית אטומה. חוסר תיאבון? תהני לך אולי תרזי מהר. אני אכלתי כמו פרה ועכשיו אני משלמת את המחיר ועושה דיאטה...

למעלה