אמא חדשה פה...

אמא חדשה פה...../images/Emo53.gif

היי, גם אני מ"ותיקות" (חודש) פורום הנקה וחדשה פה... שאלתי שם ואני מוצאת לנכון לשאול גם פה לגבי איך מחליטים לגבי האם לקחת מטפלת? משפחתון וכו´? לא רק ההיבט הכלכלי. ואיך מוצאים מה הכי טוב? בשבת היינו אצל חברים שהאמא התחליה להלחיץ אותי שלספטמבר הקרוב כל המשפחתונים הטובים והמטפלות תפוסים! איתמר היום רק בן 8 שבועות ואין לי עבודה לחזור אליה (פליטי היי-טק) אז אין לי מושג מתי, איך למה וכמה תהיה לי עבודה? ובספטמבר הוא יהיה בן 9 חודשים! ממש מוקדם לי לחושב על לחזור לעבוד (אין לי מושג במה בא לי בכלל) ובטח אין לי מושג מה נכון בשביל איתמר??? עצות??

ברוכה הבאה../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

עצות לגבי משפחתון/מטפלת..אין לי.. כי אנחנו עדיין בבית..(גם אני מפליטי ההיטק) התחלתי לבדוק לספטמבר..(עמית יהיה בן שנה ושבעה..) אבל אני דיי מאוכזבת מהממצאים.. קחי את הזמן ותבדקי ... אני עכשיו הולכת בעקבות המלצות של חברות על כל מיני גנים. שיהיה בהצלחה!

jole

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני- לא של הייטק- אבל פליטה ויהונתן יהיה בן שלושה חודשים בשבוע הבא. אני מחזקת את דעתה לי לימור, במיוחד כשאת אומרת בעצמך כי מוקדם לך עדיין לחשוב על חזרה לעבודה קחי את הזמן, תנצלי אותו להנות מהגוזל. שיהיה לך שבוע מקסים

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כמו כל החדשים את מוזמנת לשרשר את תאריך הלידה של איתמר כדי שאצרף אותו לימי ההולדת של ילדי הפורום. לגבי מטפלת/מעון-כדאי לך לעשות חיפוש כי הנושא עלה כמה וכמה פעמים. הסברים לגבי החיפוש תוכלי למצוא במדריך למשתמש במאמרים. ויש מאמר על בחירת גן שיש בו נושאים שמתאימים גם למשפחתון. גם לי נראה שמוקדם לחשוב עם תינוק בן חודשיים מה יהיה עוד כל כך הרבה חודשים. אולי בכלל תרצי להישאר איתו עוד שנה? אולי לאופי שלו עדיף יהיה מטפלת? אולי מעון? קחי את הזמן שלך ותהני איתו.. (כפליטת היטק אחת לרעותה
).

לשרשר? סליחה על הבורות...

אני לא בטוחה למה הכוונה לשרשר במקרה הזה, אבל איתמר נולד ב 24/12/01 בכל אופן תודה ואני באמת אנסה לא להטריד את עצמי בזה יותר מידי כרגע אלא להינות ממנו ומהזמן....

רותי ע

New member
שירשרת כמו שצריך ../images/Emo13.gif

אני כבר מוסיפה אותו לרשימה. בכל מקרה-אם יש מונח שאת לא מבינה את יכולה להעזר במדריך למשתמש (גם הוא במאמרים).

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולצערי לא רק שאני לא יכולה לעזור, יש לי אפשרות להקשות.... טוב, רק קצת - כי נראה לי שעדיף מטפלת בגיל הזה, יחס של אחד על אחד. אבל - אם את לא בוטחת בה במליון אחוז, עדיף פעוטון שיש עוד אנשים (לאור סיפורי הזוועה). החלטה קשה, אבל אני חושבת שאם תראי פעוטון/מטפלת שימצאו חן בעינייך לשתי האפשרויות ייתרונות וחסרונות, אז אם זה "זה" - לכי על זה..

דגיש

New member
מטפלת או משפחתון

שלום לכולם שמי חי ואני אבא של נטע שהיא בת קצת יותר מ4 חודשים. וזאת הפעם הראשונה שלי בפורום. נגה (אמא של נטע) ואני די מתלבטים לגבי רישום למעון לשנה הקרובה. מצד אחד מטפלת זה יקר וטוענים שהקשר החברתי מתפתח יותר טוב בסביבה של ילדים אחרים. מצד שני מעון זה פחות נוח מבחינת גמישות שעות פעילות ,כמובן מחלות שמסתובבות במעון ופחות יחס אישי לכל ילד. רציתי לדעת מתי אתם/ן הכנסתם את הילדים למעון ולמה ? תודה מראש

הי חי, נגה ונטע!

אין לי תשובות בשבילך. אני וגלי, שנה וחודשיים, עדיין יחד בבית. בספטמבר היא תכנס למעון, כנראה. אבל היא כבר תהיה גדולה. אני בטוחה שיהיו פה תשובות בשבילך. אני רק רציתי להגיד- ברוכים הבאים!!!

ברוכים הבאים. טוב שיש עוד אבא

בפורום. וד"א לנשים שבחייך יש שמות שנמצאים אצלנו ברשימת לאחות של שגיא לכשתוולד (לא, אנחנו עוד לא בהריון, אבל "אוגרים" שמות).

רותי ע

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

ההמלצה שלי-לעשות חיפוש מתקדם ולמצוא המון חומר בנושא. היתה בדיוק שאלה כזו לא מזמן שזכתה להמון תגובות.. (ואם נושא החיפוש המתקדם לא ברור תוכל למצוא הסבר במדריך למשתמש במאמרים).

ברוכים הבאים, אמא ואיתמר

באמת תנסי לא להילחץ. עוד נורא מוקדם לך להחליט, בעיקר אם אין לחץ של עבודה לחזור אליה. קחי את הזמן, ותראי איך את מרגישה לגבי הדברים.

הלוואי ולא הייתי צריכה לעבוד שוב../images/Emo99.gif

פתאום נראה לי מה זה כייף בבית. אני יודעת שאולי עוד יהיו ימים שאני אטפס על הקירות. אבל אין לי חשק לחפש עבודה ויותר מזה אין לי מושג מה בלי בכלל. כרגע כל מה שאני רוצה זה להנות מאיתמר כל רגע אפשרי. אולי כי ככה אני ואולי בגלל "טראומת" טיפול הנימרץ שעברנו כשהוא נולד. בכל אופן אקח את עצתכם (תודה על החיזוק) ואשכח מזה כרגע מקווה שגם בעלי... בכל זאת יש משכנתה לשלם... (אולי אני אעשה לאיתמר אחות, נשמע כמו תירוץ טוב לא לחזור לעבוד ומשום מה גם בא, מטורפת לא?)

לאמא של איתמר, ולחי ונטע

לאמא של איתמר: לפי דעתי, אל תטרידי את עצמך בנושא זה עדיין, כל עוד את לא יודעת מה קורה איתך. אם תרשמי את איתמר למעון, ובסוף לא תעבדי, תרגישי בזבוז של הכסף שאת משלמת, ובזבוז של הזמן שאת לא מבלה עם איתמר. לילדים בגילו תמיד אפשר למצוא מעון (תלוי כמובן במקום המגורים) אז בינתיים תהני לך ממנו. לחי ונטע - אני הכנסתי את תומר למעון בגיל 4.5 חודשים, בשל אילוצים כלכליים שחייבו אותי לחזור לעבודה, אבל בדיעבד מסתבר שזו הייתה החלטה נכונה (בהשוואה למטפלת) מכיוון שהוא באמת מאוד התפתח בגן, המודעות החברתית שלו התפתחה (משחק עם ילדים אחרים בגן) והוא ילד מאוד חביב, חברותי ולא מראה רתיעה מזרים. תומר הולך למעון במקום עבודתי, כך שאני יכולה לראות אותו במשך היום, וגם "להשגיח" על הפעילות בגן ולראות שהכל מתנהל לשביעות רצוני (ובטח כתבתי את זה פה כבר מליון פעם) החסרון הגדול הוא באמת המחלות, אבל לא משנה באיזה גיל הילד יכנס למעון, בחורף הראשון הוא יהיה חולה הרבה, אך יפתח חסינות, ובחורף שלאחריו יהיה חולה הרבה פחות (נכון, רותי?) כמובן שזה מאוד קשה שילד כזה קטן חולה, אבל חייבים לעבור את זה מתישהוא (לצערינו)

ברוכה המצטרפת../images/Emo6.gif

אני החלטתי לא לשלוח למשפחתון עדיין (שגיא בן 5 חד´ ובספטמבר יהיה בן שנה), וכנראה הסבתא תטפל בו (נכון לכתיבת שורות אלו, הנושא במשא-ומתן...)

ברוכה הבאה |חיבוק

אין לי תשובות עבורך, הילדים שלי בני שישה חודשים ובינתיים אני איתם בבית לפחות לעוד שנה. אז לדעתי , קחי את הזמן בכיף , ובייחוד שעוד מעט מגיע האביב והכי כיף זה לצאת איתם לטייל ולהנות מכל רגע (כמובן עד שחייבים לחזור לעבודה |
)

למעלה