אמא חדשה...

אמא חדשה...

היי בנות, יש לי תינוקת בת חצי שנה... אני חדשה בפורום הזה ומשום מה לא מצליחה להחליף שם משתמש (אשמח לקבל עזרה). אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון.... אני מחפשת קשרים חדשים עם אמהות כמוני... למפגשים, התייעצות וכווו... אשמח לשמוע גם על מקומות נעימים לגיל הזה. תודהההה

rayshlomi

New member
היי אמא חדשה

לא נראה לי שניתן להחליף שם משתמש מבלי לפתוח פרופיל חדש לגמריי. את מוזמנת להכנס לבלוג שלי- יש שם קוביה עם פירוט על מפגשי אמהות בכל הארץ- http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1996651&r=1 אם את מעוניינת במפגשים ללא עלות כספית, כנסי לפורום הורים לתינוקות, אני חושבת שפעם בשבוע מתפרסם שירשור מפגשי אמהות בחינם.

פשוש - בגבעת השלושה

לא רשמת מאיזה אזור את, ממליצה לך על פשוש - בית להורים וילדים בקיבוץ גבעת השלושה (מצרפת לינק לאתר)

הי אמא חדשה, מזל טוב:)

נעים מאוד, שמי שוש אלבז ואני שמחה להזמין אותך לפגוש אמהות ותינוקות במרכז שלי "פשוש בית להורים וילדים" המציע תחת קורת גג אחת מענה כולל לכל המשפחה, נשים לפני לידה, אמהות לאחר לידה, אבות, ילדים צעירים ופעוטות. במרכז מכלול פעילויות חוויות ומידע לכל גיל ולכל שלב. אנחנו ממוקמים בבקתה קסומה, באווירה פסטורלית ואינטימית, במרחב שקט ושלו בקיבוץ גבעת השלושה בסמוך לפ"ת. המרכז מרכז את מיטב המומחים בתחומים השונים . אם יש לך שאלות או רוצה להתייעץ, אני כאן. שוש אלבז 052-8814766 פשוש בית להורים וילדים www.pa-shosh.co.il ועכשיו גם בפייסבוק

מאיזה איזור את?

אני אישית מנחה מעגלי אמהות לתינוקות בתל אביב (http://www.facebook.com/kodem.kol.ima), אך מכירה מנחות שונות באזורים שונים. אשמח לעזור

בכל קבוצה יש מישהי מרמת גן

מעולה!!! מנסה לצרף פה לינק לקבוצת הפייסבוק שלי, שם תוכלי ללמוד קצת יותר על מעגלי האמהות. הוספתי גם הזמנה למעגל. בגדול, מעגלי אמהות כפי שאני מנחה הם מקום אליו מגיעות עד 6 אמהות עם תינוקות לחדר סטודיו מיוחד בביתי בצפון הישן בת"א, בו ניתן לפתוח את הכל, מהזוגיות שהשתנתה לאחר הלידה ועד האופן שבו אני משלבת אמהות וקריירה, היחסים עם אמא שלי והמשפחה המורחבת, ועוד ועוד. מקום מכיל ותומך בו ניתן לפגוש נשים אחרות שמגדלות את התינוקות שלהן, לצאת פעם בשבוע קבוע מהבית להתאוורר ולאוורר כל דבר הקשור לאימהות ולחיים בכלל. קסם אמיתי . גם אני נמצאת בקבוצה עם התינוקת שלי הגר (ילדתי השנייה), שהיא בת 4 חודשים. מתכננת לפתוח מעגל נוסף עוד כחודש. מוזמנת להתקשר או לשלוח מסר עם הטלפון אם את מעוניינת בפרטים נוספים. בטי

בדיוק מה שחיפשתי..

ואאוווו נשמע לי ממש טוב, ממש מהנה אני בטוחה שכל אמא צריכה את האוורור הזה והתמיכה. יש לי תינוקת בת חצי שנה, המספר שלי 0504932935. (סורי התשובה באיחור אני פשוט לא מרבה להכנס אבל אולי הגיע הזמן..) אני גם אכנס לקבוצת הפייסבוק שלך. תודה ומקווה שנתראה.. לירן.

למעלה