אמא חולה

אמא חולה

כן,,עכשיו גם אמא שלי כבר במקום מוגן ושקט וטוב.אני יכולה לישון בשקט. עד כה,היא היתה בבית.לאט לאט,מעבר לאיבוד היכולת הקוגניטיבית שלה,איבדה גם את כושר הניידות,ועברה לכסא גלגלים.מה שהפך את חייו של אבא לסיוט ענקי, והמטפלת בבית כבר לא יכלה להרימה,מעבר לכך שאמא שכבה במטה,ללא תנועה עד שהמטפלת היתה מגיעה. בהחלטה של רגע,מעכשיו למחר,העברנו אותה במבצע לוגיסטי לא פשוט,ועצוב מאד מבחינתי, כי היא נטולת חופש בחירה,,,העברנו אותה למקום טוב ובטוח.היא מטופלת,מושגחת,במשך 24 שעות,אני מטיילת אתה בשמש,היא רואה פרחים וצפורים וקרובה קצת יותר לטבע, מחייכת,אוכלת כמו שצריך,ואם יכלה לדבר,היתה אומרת:סוף סוף. אבל היא אומרת.היא אומרת שנעים לה.שהמטפלות מקסימות.יש לה חיוך בעינים, ותשובות מלאות הומור כשהיא נשאלת משהו. את ההומור לא איבדה גם כעת. זהו חברים.אין במכתב שלי מסר לאומה.רק רציתי לשתף.בפעם הקודמת שכתבתי,ספרתי על יום ההולדת שלי שהיא לא היתה מודעת לו,,עכשיו אני קצת יותר שמחה ורגועה. חג שמח לכווווווווווווווווווולם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif מיה יקרה

אפשר להבין טוב מאוד את מצב רוחך ואת ההתלבטויות הרבות שהיו לך לפני שקיבלת את ההחלטה להעביר את אמא למקום מוגן ושקט. אבל זה הוא המצב, רוצים להחזיק את יקירינו קרוב אלינו, בבית, בסביבה מוכרת ואוהבת עד כמה שאפשר, אבל כשמגיעים למצב שאין יותר אפשרות לטפל הכי טוב בבית, אז אין ברירה. אני יודעת כמה שהצעד הזה קשה ומזדהה איתך מאוד. אבל כבר אז, כשאמך לא היתה מודעת ליום ההולדת שלך, בוודאי כבר הבנת שלא ירחק היום ותצטרכי למצוא לאמא פתרון מתאים יותר. לפי התאור שלך המקום שמצאתם לאמך נשמע ממש אידיאלי, בחיק הטבע, מטופלת טוב במשך 24 שעות ביממה, יש לה חיוך בעיניים וזה העיקר. בשבילה כבר לא משנה שהיא לא בבית שלה. מה שחשוב זה שיטפלו בה כמו שצריך ושהיא תהיה מרוצה. אם המטפלות מקסימות ולה יש חיוך בעיניים - זה הכי חשוב. ומה שעוד חשוב זה גם שאת רגועה יותר. קבלי חיבוק אמיץ וחם ואיחולי חג שמח לך ולאמך היקרה

למעלה