אמא טריה מיואשת מניסיון להניק

sivang98

New member
אמא טריה מיואשת מניסיון להניק

היי
ילדתי לפני שבוע, היה ברור לי במשך כל ההריון שהניק , חשבתי שזה תלוי בי ושאם אני רוצה אז בזה נגמר העניין, מסתבר שזה לא רד בידיים שלי , התינוקת לא מוכנה לינוק. בבית חולים הצלחתי פעמיים בקושי רב ע״י יועצת הנקה.
לאחר מכן כל ניסיון הסתיים בכישלון היא צרחה עד שנהייתה ״כחולה״, אני נלחצתי והרמתי ידיים.
כרגע שואבת לה (בהמלצת היועצת הנקה שזה יוצא לי פיטמה וכך יהיה לה יותר קל).
אתמול באמת יצאה פיטמה ממש בולטת והחלב נזל ממנה. היא הצליחה לתפוס ינקה 3 דקות בערך הוציאה והתחילה שוב לצרוח.
לא יודעת מה לעשות , המצב הזה ממש מייאש.
שווה להשקיע ביועצת הנקה פרטית?
זה לא מאוחר מדי?
והאם זה יעזור או שכמו עם היועצת בבית חולים זה יעבוד רק איתה ולבד לא אצליח?.

נסיון הנקה

שלום לך,

ראשית, כל הכבוד על המאמץ עד כה, זה לא מובן מאליו, בטח אם לא הולך כמו שצפית.
הרבה נשים מופתעות לדעת כמה זה לא פשוט להניק, הקשיים והאתגר בהתחלה מרובים במיוחד כשההורמונים שמשתוללים גם תורמים לאכזבה. הקושי והאתגר הם בעיקר בחודש הראשון, לאחר מכן לרוב מתחילה ההנאה מההנקה.
בהחלט לא מאוחר מדי, במיוחד שאת מתארת שבזמן שאיבה יוצאת הפיטמה ויש חלב.
הצלחה בהנקה היא פונקציה להגדרה שאת מגדירה. גם אם את משלבת ונותנת רק חלקית חלב אם וגם כשהוא שאוב זה נחשב כהצלחה.
בהחלט ממליצה על עזרה פרטנית, הייתרון כשיועצת מגיעה אלייך הביתה זה קודם כל הזמן שהיא מקדישה לך כדי ללמד אותך להיות עצמאית ונותנת לך כלים שתוכלי ליישם גם כשהיא לא תהייה לידך. בנוסף, בסביבה הביתית, כשאת יותר רגועה זה בהחלט יכול להצליח ומאוד מומלץ.
היום כמעט לכל קופות החולים יש הסדר עם יועצות הנקה שמגיעות אלייך הביתה ויש השתתפות במחיר.

עם אמונה ורצון להצליח אני בטוחה שיהיה טוב!
המון בהצלחה.

למעלה